.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111

Тема: 14 пъти...

хахаха 14 пъти .Освен някой ненормален индивид да има .Ае на тези които свършват 14 пати да се опитат да увеличат рекорда фантазйори .

Не знам дали последното мнение е от момче, но ако е от момче - ти от къде знаеш Смисъл момиче съм и ти казвамм, че е възможно дори бих пробвала за да ти докажа, но нямам излишни 3 часа (защото с маструбиране ше е 3 часа, а не 4)

Ами момче съм, и казвам мнението си като съдя по себе си.Лично мен след третия път ме заболява пишката .А четиринайсет пъти ще са смартоносни за мен !

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Ами момче съм, и казвам мнението си като съдя по себе си.Лично мен след третия път ме заболява пишката .А четиринайсет пъти ще са смартоносни за мен !

при момичетата е разлино - момичетата нямат нужда от презареждане и не ги боли нищо.. единствения проблем е изтощението след поредния оргазъм

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    За момче е доста по вероятно .... заек с турбо
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    София
    На множествени оргазми са податливи т. нар. мултиоргазмени жени. Те са в състояние да изпитват на няколко пъти върхови моменти в рамките на един сексуален акт. Понякога изпитват до 20 оргазма за половин час... -->http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=7131

Цитирай Първоначално написано от Lolitta
    wow определено си е чудо иначе всичко е възможно, пък и не виждам нищо лошо мацката да свършва толкова пъти

Еми възможно е.. аз понякога за 2 часа секс свършвам 4-5 пъти.. Защо да не е възможно да 4 часа 14 пъти.. може, може.. всичко може.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За 1 час съм свършвала 10 пъти....2 пъти ми се случи. Иначе обичайно от орална любов свършвам 3-4 пъти. После просто ме боли клитора и става неприятно.....Според мен не е невъзможно, но клитора на момичето е доста...нечувствителен.

shokoto91, ти момиче ли си? След оргазъм (от орални ласки, защото такъв е случая) така те боли клитора и става толкова чувствителен. Или трябва ласките после да са супер нежни, или трябва да мине малко време. При първите 1-2 оргазма това не се усеща, но после....

За справка-снощи свърших 5 пъти от орална любов и все още ме наболява клитора като се търка в бельото ми...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    като свърша първия път не стига,че съм изморена,ами ме боли и клитора и плюс това първия път мога да свърша за няколко минути докато втория вече ми става по трудно.не ми допада тва с 14-те

Възможно е, да.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За 1 час съм свършвала 10 пъти....2 пъти ми се случи. Иначе обичайно от орална любов свършвам 3-4 пъти. После просто ме боли клитора и става неприятно.....Според мен не е невъзможно, но клитора на момичето е доста...нечувствителен.

shokoto91, ти момиче ли си? След оргазъм (от орални ласки, защото такъв е случая) така те боли клитора и става толкова чувствителен. Или трябва ласките после да са супер нежни, или трябва да мине малко време. При първите 1-2 оргазма това не се усеща, но после....

За справка-снощи свърших 5 пъти от орална любов и все още ме наболява клитора като се търка в бельото ми...
    омиче съм никога не ме е болял клитора

Град
    Свищов
    След оргазъм? Айде моля ти се. Първия и втория път може и да не те наболява, но след 3-тия оргазъм чувстваш претриване и болка при докосване....

SiSsKkAa, първият път ми трябва доста време. След това ми трябва много малък интервал. Просто едно докосване, 1 движение и пак съм в рая.

Момичета, тук говорим за оргазъм, предизвикан от орални ласки, а не по време на секс. Аз по време на секс не съм свършвала не помня от кога......Просто на мен лично ми е адски трудно..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Аз по време на секс не съм свършвала не помня от кога......Просто на мен лично ми е адски трудно..
    Просто смени eбaчa толкова ли е трудно да се досетиш !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

След оргазъм? Айде моля ти се. Първия и втория път може и да не те наболява, но след 3-тия оргазъм чувстваш претриване и болка при докосване....
    това, че теб те боли не значи че и мен трябва да ме боли Какво болезнено подяволите има в докосване с език Единствения проблем е изтощението.. нямам никакви проблеми с болка и т.н.

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    кремчето е права наистина понаболява след момента на свъършването и аз съм така

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Аз по време на секс не съм свършвала не помня от кога......Просто на мен лично ми е адски трудно..
    Просто смени eбaчa толкова ли е трудно да се досетиш !
    Със същия този съм изпитвала и доста оргазми по време на секса. Просто не обичам самия коитус.......А може би просто съм твърде изтощена след оралния секс......А и аз го обичам. Не искам да го сменям и за най-страхотния секс и оргазъм на света. Примирила съм се, че не съм вагинален тип.
    shokoto91, да боли дори и при докосване с език. В 1 момент просто усещанията ти са предимно болезнени. Питай мъжа не го ли боли пениса веднага след оргазъм?

Късметлийка ... :P
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Град
    Бургас
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Аз лично не мога да си представя да свърша толкова пъти независимо дали е в рамките на 4 часа или 10 часа , но ако има някоя , която го може евала - радвам се за нея.
    Предполагам, че е възможно

да евала и на 2мата..

Да, може
    Че дори и за по-малко време

Не питай от къде знам
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Skenderland
    Аз съм имала повече от 7 оргазма (но не повече от 10-11,защото времето ни притискаше) за 3-4 часа...и при мен обстоятелствата налагат орална любов,но много пъти съм свършвала и вагинално (предимно така).На мен също ми изглеждаше невероятно преди да го изпитам.И си мислих,че няма да мога да имам повече от 2-3 вагинални отгазма...но уви!Стана!Просто може би се опира и до партньора и чувствата...не знам.И не съм чувствала болка никога и оргазмите ми са мощни колкото и първия!Не питайте защо...просто факт!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

xaxaxa kaji kak a tova i az iskam da go probvam ti zvaesh :P

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от devillover
    xaxaxa kaji kak a tova i az iskam da go probvam ti zvaesh :P
    ами комши бих ти показала ама...
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си