- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче?
Здравеите на всички!Искам да попитам нещо жените които са били бременни или в момента са.С приятеля ми се пазим с така нареченото вадене.Първия ми въпрос е има ли накои които е забременял по този начин?От една седмица насам посещавам доста често тоалетната по малка нужда,имам лек световъртеж и вчера като ставах за работа ми се догади от нищото и така беше цял ден,а днес ми няма нишо.Краката ми истръпват и налитам на храна като невидяла!Утре трябва да ми доиде цикала но освен болки в гърдите нямам никакви други симптоми.Мисля че е още рано за тест.Искам да попитам имали ли сте някои от посочените симптоми?В кои месец или седмица са се проявили те?И в кои месец разбрахте че сте бременни.С приятеля ми сме заедно от много време и няма да се откажем от бебето ако има такова.Отговорете ми ако ви е удобно и ще се радвам да ме посъветвате нещо!Благодаря предварително.
P.S.Пуснах темата в млади мами но там никои не ми обръща внимание!Съжелявам ако темата не е за тук но все пак искам да чуя и вашето мнение
Аз не изполвам кондом по време на секс с гаджето си,правим го така вече 4 години.Не се тревожи,няма за толкова време да се проявят симптомите на бременност.ПРеди цикъл се хапва много,болят гърдите,аз имам главоболие и ми става лошо понякога.Тези симптоми са при една по-късна бременност.Ако ти закъснее повече си направи тест и се успокой.Не смятам,че си бременна.
нито съм била бременна нито в момента съм ,но изчакай цикъла ако ти закъснее тогава си направи тест и ще разбереш
нито съм била бременна нито в момента съм ,но изчакай цикъла ако ти закъснее тогава си направи тест и ще разбереш
По принцип може да се забременее, защото по време на секс се отделя т.нар предеякулационна течност, в която има и сперматозоиди... Но пък и при използване на презерватив има 2% шанс да се забременее, да не говорим ако се скъса ... Според мен симптомите, които си описала са на ПМС и при мен е така![]()
![]()
а пък и от притеснение понякога на психологическа основа също закъснява така че най-добре да ползваш тест за бременност ако ти закъснее и се съмняваш![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
що не земеш да си направиш някой др тест ?
защото не е минало достатъчно време от рисковия акт
Направи си тест! От къде да знаем ние дали си бременна.
Това са предциклови симптоми.![]()
И аз съм почти така, както го описа. Особено що се отнася до храна, сладко... и т.н
Не си бременна... но вместо да се притесняваш занапред просто използвайте презервативи или пий противозачатъчни.
Страх лозе пази, нали знаеш.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
2 мои приятелки така забременяха, хем едната го практикува този метод с гаджето си 3 години...
на това му се вика ПМС (предменструален синдром) няма страшно