- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14 пъти...
хахаха 14 пъти.Освен някой ненормален индивид да има
.Ае на тези които свършват 14 пати да се опитат да увеличат рекорда
фантазйори
.
![]()
![]()
Не знам дали последното мнение е от момче, но ако е от момче - ти от къде знаешСмисъл момиче съм и ти казвамм, че е възможно дори бих пробвала за да ти докажа, но нямам излишни 3 часа (защото с маструбиране ше е 3 часа, а не 4)
Ами момче съм, и казвам мнението си като съдя по себе си.Лично мен след третия път ме заболява пишката.А четиринайсет пъти ще са смартоносни за мен
![]()
!
Първоначално написано от UNITED
при момичетата е разлино - момичетата нямат нужда от презареждане и не ги боли нищо.. единствения проблем е изтощението след поредния оргазъм![]()
На множествени оргазми са податливи т. нар. мултиоргазмени жени. Те са в състояние да изпитват на няколко пъти върхови моменти в рамките на един сексуален акт. Понякога изпитват до 20 оргазма за половин час... -->http://www.chudesa.net/?p=statia&statiaid=7131
wow определено си е чудоПървоначално написано от Lolitta
![]()
![]()
иначе всичко е възможно, пък и не виждам нищо лошо мацката да свършва толкова пъти
![]()
За 1 час съм свършвала 10 пъти....2 пъти ми се случи. Иначе обичайно от орална любов свършвам 3-4 пъти. После просто ме боли клитора и става неприятно.....Според мен не е невъзможно, но клитора на момичето е доста...нечувствителен.
shokoto91, ти момиче ли си? След оргазъм (от орални ласки, защото такъв е случая) така те боли клитора и става толкова чувствителен. Или трябва ласките после да са супер нежни, или трябва да мине малко време. При първите 1-2 оргазма това не се усеща, но после....
За справка-снощи свърших 5 пъти от орална любов и все още ме наболява клитора като се търка в бельото ми...
като свърша първия път не стига,че съм изморена,ами ме боли и клитора и плюс това първия път мога да свърша за няколко минути докато втория вече ми става по трудно.не ми допада тва с 14-те
Възможно е, да.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
омиче съмПървоначално написано от krem4et0
никога не ме е болял клитора
![]()
След оргазъм? Айде моля ти се. Първия и втория път може и да не те наболява, но след 3-тия оргазъм чувстваш претриване и болка при докосване....
SiSsKkAa, първият път ми трябва доста време. След това ми трябва много малък интервал. Просто едно докосване, 1 движение и пак съм в рая.
Момичета, тук говорим за оргазъм, предизвикан от орални ласки, а не по време на секс. Аз по време на секс не съм свършвала не помня от кога......Просто на мен лично ми е адски трудно..
това, че теб те боли не значи че и мен трябва да ме болиПървоначално написано от krem4et0
Какво болезнено подяволите има в докосване с език
Единствения проблем е изтощението.. нямам никакви проблеми с болка и т.н.
кремчето е права наистина понаболява след момента на свъършването и аз съм така
Със същия този съм изпитвала и доста оргазми по време на секса. Просто не обичам самия коитус.......А може би просто съм твърде изтощена след оралния секс......А и аз го обичам. Не искам да го сменям и за най-страхотния секс и оргазъм на света. Примирила съм се, че не съм вагинален тип.Първоначално написано от ubuntu
shokoto91, да боли дори и при докосване с език. В 1 момент просто усещанията ти са предимно болезнени. Питай мъжа не го ли боли пениса веднага след оргазъм?
Късметлийка ... :P![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Аз лично не мога да си представя да свърша толкова пъти независимо дали е в рамките на 4 часа или 10 часа , но ако има някоя , която го може евала - радвам се за нея.
Предполагам, че е възможно
![]()
да евала и на 2мата..![]()
Да, може
Че дори и за по-малко време
Не питай от къде знам![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз съм имала повече от 7 оргазма (но не повече от 10-11,защото времето ни притискаше) за 3-4 часа...и при мен обстоятелствата налагат орална любов,но много пъти съм свършвала и вагинално (предимно така).На мен също ми изглеждаше невероятно преди да го изпитам.И си мислих,че няма да мога да имам повече от 2-3 вагинални отгазма...но уви!Стана!Просто може би се опира и до партньора и чувствата...не знам.И не съм чувствала болка никога и оргазмите ми са мощни колкото и първия!Не питайте защо...просто факт!![]()
xaxaxa kaji kak atova i az iskam da go probvam ti zvaesh :P