.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Въпрос за ПЪРВА среща с момиче..

Значи пишем си с едно момиче от известно време и.. сега в края на седмицата ще ходя до града да се срещнем и мисля да и купя няква плюшена играчка с няква картичка но кво да пише вътре ? И това като се видим кога да и дам подаръка? Някви идеи ? С нея много се харесваме всичко е супер и искам да е точно в точния момент ? Идеи някви ?

Мече и картичка с цветя е доста клиширано, но върши много добра работа. Дай ѝ ги веднага като се видите.
    Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Е там...

Re: Въпрос за ПЪРВА среща с момиче..

Цитирай Първоначално написано от xxxSS
    Значи пишем си с едно момиче от известно време и.. сега в края на седмицата ще ходя до града да се срещнем и мисля да и купя няква плюшена играчка с няква картичка но кво да пише вътре ? И това като се видим кога да и дам подаръка? Някви идеи ? С нея много се харесваме всичко е супер и искам да е точно в точния момент ? Идеи някви ?
    ако и подариш подарък на първа среща ще си най-отчаяния тип дето света е виждал

Град
    бълХаристан
    по-добре недей! аз имам 2 първи срещи с розичка в ръка, и двете бяха тотален провал, защото нямаше втори срещи...
    чак ми е смешно сега, въпрек иче не съм в настроение

отиди с ръце в джобовете и бъди непукист

не й подарявай,бе,ебаси,кой клас си

Това,че вашите първи срещи са били провал,не значи,че и неговите ще са .Купи и една роза (не в букет или с панделка,просто роза) едно мако плюшено мече с малка картичка със сърчице,на която да напишеш нещо мило,но не и Обичам те..все пак първа среща.Подари й подаръка още като се видите и ако нещата вървят добре и предложи в края на срещата,да не се налага после по скайп да и предлагаш През цялото време измисляй някакви теми и говори,за да не се получава неловко мълчание.Дано съм помогнала.Успехчета и после пиши да разкажеш какво е станало

Град
    Велико Търново
    според мен подарък е доста банално за случая,но един букет рози ще свърши чудесна работа...дори 1 цвете би свършило по-добра работа от подаръка
    Руса кукличка

Град
    бълХаристан
    да добре, може да я покани направо у тях на романтична вечеря на свещи, да запали 20 свещи от ония чаените, да сложи листенца от рози във формата на сърце на леглото, да купи скъпо вино, да пусне нежна музика на приглушена светлина и да и изрецитира някое стихотворение направо
    такива простотии се правят много след първата среща! аз от опит ви казвам, все пак за 21 години имам достатъчно първи срещи за да знам, ако почнеш отначало с тия жестове ще започне да очаква много, след като не можеш да стигнеш до примерно подарък на чисто нова кола с голяма панделка нема смисъл, щото ще се изчерпят идеите бързо и ще ти бие шута. пък ако не правиш нищо съществено в началото, няма да очаква какъви изненади ще и правиш и ще има едно "уау, ох, ах ти си невероятен!" "не съм го очаквала, ти си върха!"
    я ти казвам бе, като много изстрадал да не правиш такива жестове в началото - след 2-3 месеца може

никога не съм подарявал нещо на първа среща ... не искам да ти давам съвети О.о ... мисля, че не е мн удачно, но както си прецениш чувствата са си твои

Съвет?!Нито познаваме теб, нито момичето, направи го както го чувстваш, просто е

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    Сори за тъпия въпрос, ноо
    с наведена или изправена глава е по-удачно?

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    наведена : ) изглеждаш потаен и непредсказуем : )

Град
    Go Skate Day ! ! !
    да добре, може да я покани направо у тях на романтична вечеря на свещи, да запали 20 свещи от ония чаените, да сложи листенца от рози във формата на сърце на леглото, да купи скъпо вино, да пусне нежна музика на приглушена светлина и да и изрецитира някое стихотворение направо
    такива простотии се правят много след първата среща! аз от опит ви казвам, все пак за 21 години имам достатъчно първи срещи за да знам, ако почнеш отначало с тия жестове ще започне да очаква много, след като не можеш да стигнеш до примерно подарък на чисто нова кола с голяма панделка нема смисъл, щото ще се изчерпят идеите бързо и ще ти бие шута. пък ако не правиш нищо съществено в началото, няма да очаква какъви изненади ще и правиш и ще има едно "уау, ох, ах ти си невероятен!" "не съм го очаквала, ти си върха!"
    я ти казвам бе, като много изстрадал да не правиш такива жестове в началото - след 2-3 месеца може
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    една наведена и една изправена, само да не объркаш коя как!

Подарък на първа среща е нещо някак много обвързващо, стряскащо, сериозно. Не и купувай нищо, а просто отиди и си прекарай хубаво.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    И според мен много избързваш с подаръка. Не се престаравай Просто излез и се забавлявай. Успех

Град
    Е там...
    абе вие сте се филмирали супер яко бе... тфа е се 1 да дойда във вас и да ви целуна като за пръв път ме виждате а даже и на баща ви да кава зравейте аз съм еди кой си....

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Маскирай се на Дядо Мраз
    и натъпчи всичко в чувала.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    морската столица
    Слагаш една нинджа бокса да ти е единия джоб в другия джоб да ти е палката...през цялата среща го даваш курав лад..и ще те хареса..аз тей кат са напраих на мойта и кат са прибрах веднага ми искаше пълномощно в скайп

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Не подарявай нищо.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Не подарявай нищо.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: Въпрос за ПЪРВА среща с момиче..

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от xxxSS
    ако и подариш подарък на първа среща ще си най-отчаяния тип дето света е виждал
    Дам,а и аз ако бях на нейно място бих се стреснала,че очакваш твърде много на твърде ранен етап...всъщност зависи на до къде са ви стигнали отношенията,като за първа среща по-добре цвете от колкото плюшка

Абе по-хубаво нищо не й подарявай, все пак е първа среща, можеш да стреснеш момичето. Даже и без цвете може, после ако се видите пак вече е друго. А това с мечето е мн клиширано, върши работа ама... по -добре без нищо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

dobre propusni typata karti4ka! sq 6a si bluska6 glavata ko da pi6e li ?!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си