.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Плс..хелп

Hybrid View

Град
    София

Плс..хелп

[/b] Амии хора значи мойто проблемче е мн смотано ...
    Просто майка ми и баща ми не се разбират за жалост
    А майка ми е в друга държава...Аз стоях при баща ми,стоях...Ама ... Сега к'во да правя Майка ми си ми е майка и...Обаче точно преди 5 мин. Когато говореха дали мога да ида при майка ми в другата държава да уча... И баща ми като по чудо каза,че ме пуска... Обаче му стана много гадно,както и на мен ми стана,защото той остава сам самичък... Много кофти ми стана...Сега не мога да се успокоя постоянно плача...А не съм вярвала,че ше ми стане толко кофти ... Басии смотания живот къде живея
    Плс хелп...Как да не мисля за него
    ..I jUst wAnNa Be wiTh yOu..

На ЖенаTa К*р МоJэ Да sЭ На5иЭ ... акЪл Нэ ˚♥

Град
    in your sweet dreams
    няма начин злато ... тфа се нарича СЪВЕСТ и по дяволите много е гадно
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    Wonderland
    Мисли за бъдещето си и се махай от България,в България бъдеще няма.Баща ти е възрастен човек и ще се справи,все пак ти мисли най-доброто.

Мисли за бъдещето си и се махай от България,в България бъдеще няма.Баща ти е възрастен човек и ще се справи,все пак ти мисли най-доброто.
    +1

Ох, съкровище, недей да тъжиш! Сега ще ти е малко кофти, но с времето ще разбереш, че си направила правилния избор. Съгласна съм с мнението за България-няма бъдеще. Аз самата съм преценила, че като завърша веднага отивам в Австрия, Швейцария или Германия.
    Баща ти иска да ти осигури добро образование и бъдеще и щом те пуска да заминеш, значи мисли за теб и доказва, че колкото и да те обича, трябва да те пусне.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    важното е да му докажешш.. че в твоя случей поговорката "далеч от очите-далеч от сърцето" не важи.... Ще му липсваш за това му е станало тъжно :S

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Мдам..ще ти е много кофти особено в началото...аз съм 8 клас а баща ми е в Испания откакто бях 1-ви..отначало ми липсваше ужасно много...плачех постоянно...после обаче свикнах с мисълта..а и ваканциите се виждаме..и по скайп..не е същото,но затъпява болката ;рр

Станало му е гадно и смотано, защото те обича. А след като те обича значи иска най- доброто за теб, така че не се притеснявай. Ще му е мъчно, но ще е щастлив от факта, че си на по- добро място. А и нищо не ти пречи, ако не издържаш да се върнеш. А и да не се върнеш за постоянно вие пак ще се виждате.
    Спокойно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Е там...
    ако очакваш некфи си пикли на по 12 да ти дадат съвет се застреляй... ти сама трябва да си вземеш решението но така като гледам баща ти е добър човек...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си