.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: цигари

цигари

Наще ме хванаха ...прибрах се преди малко и гледам на бюрото 1 кутия цигари и енфие..от моята чанта...мама каза че ми е търсила бележника...
    азз не пуша по принцип..тая кутия от 1 месец си стои в чантатами...
    отрекох че пуша и каззах че са на момиче от моя клас нещата...
    не знам просто какво да направя повече...стресирана съм ии....имах нужда да споделя...

Град
    in your sweet dreams
    гадно е нали аз поне признах навреме на кфа възраст си (пс)
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Хахахах ти си добре...аз се прибрах от даскало..и вместо телефона извадих кутията пред нея и и казах 'Хвани замалко''....е после се усетих...ама и аз казах че са на фр...

на колко години си
    Шофирай разумно - стигни жив!

на 15 съм..много гадно с получи вярно като погледнах кутията и замръзнах

hottie
    Guest
    На времето и аз така казвах, че са на приятелка и даже добавях нагло - "Е ти какво си мислиш, ако ги криех въобще нямаше да седят там!"

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    а какъв ти е въпроса

Град
    Destanation unknown ((:
    И аз така казвах в началото

Град
    Wonderland
    Е толкова ли ви е трудно да не пушите?!Все пак това е отрова ,пък и да си давате парите за боклуци,родителите ви работят вие да си купувате цигари,ми и аз да бях родител щеше да има луди скандали и спиране на всякакви джобни.Ще пушите,когато сами си изкарвате парите,но до тогава една кутия ще бъде минимум 10 лв.

Повече от фен
    Аз нямам търпение да ги увеличат на колкото се може повече и да ги спра
    Но бялото виктори сигурно ще стане от 2,75 на 3,75..то пак същото..гадовете ги вдигат постепенно, за да си кажем е кво толкова
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Цитирай Първоначално написано от yoo
    на 15 съм..много гадно с получи вярно като погледнах кутията и замръзнах
    Мен после цял ден ме боля корема и се чувствах някфо гадно...и седя на леглото и мисля дали да и кажа,че са мои цигарите и,че не може да ми забрани да пуша...(ама съм 100% сигурна че щях да остана без пц...) и тя ми вика ....''Кфо!? Мислиш къде да си криеш цигарите ли''..и аз мнее...и тя вика "Ако разбера че пушиш ще те убия ''(не буквално де) иии реших,че няма нужда да си признавам

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    При мен не бяха виждали цигари, ама веднъж майка влиза в стаята и миришеше на цигари..пък аз бях с още 1 момиче и беше ясно, че сме пушили първият момент отрекох да сме пушили,ама после просто си признах..няма какво да крия от нея,тъй като 1 ден щеше да разбере, че съм пафкала или още го правя..
    п.с сега не пуша и наистина се радвам, че ги спрях, защото бях започнала нещо да се пристрастявам..дори не знам защо бях започнала да пуша..може би, защото всички го правеха айде и аз..да съм там детски акъл..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Хахахах ти си добре...аз се прибрах от даскало..и вместо телефона извадих кутията пред нея и и казах 'Хвани замалко''....е после се усетих...ама и аз казах че са на фр...

на колко години си
    С глас се смях като четох тоя коментар,много злобна преебавка
    аз не пушим та ми е се тая

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka

на колко години си
    С глас се смях като четох тоя коментар,много злобна преебавка
    То си е смешно.....стига да не си на мойто място...

Супер фен
    Стига пушихте бе...
    пфуу ква помия са тия цигари не е истина SUXXxxx

Аз пък принципно не пуша, ама вчера се прибирам у нас от даскало и дъвча дъвка. И баша ми ме пита ама ти защо дъвчиш дъвка, да не си пушила??? А аз не пуша... и му вкам ми не бе баща ми, не пуша. И той почна да ми обяснява някакви глупости и аз викам е какво, чантата ли искаш да ми видиш? И той се усети и вика не. Ама понякога в редките случай в които припалвам искам цигара от някой или нещо такова, защото не искам да пуша цялата кутия а и имам едно железно правило: мои цигари вкъщи никога! Че и да не са мой пак! То веднъж става белята!

(простете за пунктоацията и правописа ама не ме слушат пръстите днеска... )
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Е там...
    Бе цигарки не пиша ма аз им обеснявах че пиша трева от вр. на вр. и те не искаха да ми повярват и 1 ден ми остана тревица в излишък и се пребрах в нас и я метнах на наще и те некфи треаше да им видите физионимиите...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    хаха кофти работа... С братчедка ми се случи същото...

Град
    В думите на хората ;)
    Хах аз още на 14 им казах на наще 4е ше си пуа и са не ме грее...те наще пушат отдавна и нищо немогат да ми кажат

не бих си признала .. .. аз сама си сасипва здравет0 в краина сметка ама кф0 ма б0Ли

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    На времето и аз така казвах, че са на приятелка и даже добавях нагло - "Е ти какво си мислиш, ако ги криех въобще нямаше да седят там!"
    хоти уникална си
    inna - fall .mp3 (musiicc)

hah i az sam go prail toq nomer da hvarla 2 kuti cigari na masata ne bqha moi de ama i az pu6eh minalata godina si priznah 4e mi pisna da se kriq ni6to nomoje mi kaje maikami az si izkarvam parite moga si praim kvo si iskam za trevata malk ose karame ama 6ans

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    О аз един път си ги докарах в нас и почнах да си ги въртя на масата и майка ми "Тва кво е бе?" "На Марио /един фр./ са , после нали ще се виждам с него, та ги остави в мен, че нямаше чанта или джобове" хах :Д макар, че тя знаеше, че пуша, но не ми даваше.А сега вече не пуша цели 4 месеца или нещо такова.Гордея се със себе си, защото съм пушила 3 години

Град
    in my world!
    хах като чета и си мисля брей едни цигари какъв проблем ...аз поне се раздвам че от всички простотии които правя поне не пуша винаги съм го смятала за мега тъпо
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

На мен майка ми ми намери тютюн в джоба и аз нз как е станало Отрекох ама в последствие си признах

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от (S) AINT
    На мен майка ми ми намери тютюн в джоба и аз нз как е станало Отрекох ама в последствие си признах
    Ми ако си купуваш наливни и ги слагаш в джоба, ако нямаш кутийка..или някой ако ти даде цигара и я изпушиш след 20-30 минути и си я сложиш в джоба.
    А бтв чистете си джобовете от тютюна щото като се пере и остава жълто петно..една фр така я хванаха
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си