.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Тема: цигари

Град
    Far Away
    Аз бях изпуснала една цигара на земята не съм забелязала че е паднала щото с една фр пушихме вкъщи и майка ми я видя. Опитах се да я излъжа ама то е ясно че е моя щото никой не пуши Карелия удома. И им признах че е моята и че пуша. Мама ми се сърди един ден, аз и се извиних и на другия ден ме пусна да отида на купон. Сега малко се прикривам ама пак си пуша макар че и обещах да не пуша.

Повече от фен
    omfg

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Е толкова ли ви е трудно да не пушите?!Все пак това е отрова ,пък и да си давате парите за боклуци,родителите ви работят вие да си купувате цигари,ми и аз да бях родител щеше да има луди скандали и спиране на всякакви джобни.Ще пушите,когато сами си изкарвате парите,но до тогава една кутия ще бъде минимум 10 лв.
    + Никога не съм разбирала за какво хора по на 14-15-16 години дори и по големи пушат Някой го правят за гъзария но не разбират колко смешни стават с това

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    аз не пуша ,не съм и пробвала,но ако бях на твое място майка ми определено щеше да ме убие.

Град
    Wonderland
    вие сте много странни хора..

признайте им щом пушите и точно и ясно им заявете,че просто няма да спрете и тфа е.

хаха..цигарите са тъпа работа..ще ги спираме уж
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Гадни наркомани, на кафево!
    Scorpions forever!

При мене цялата история беше мн по-лоша.Аз МРАЗЯ цигари.Но почнах без да знам това >).Бяхме 4-ма.2 момичета, 1 приятел и аз.В заимовата.И минава баща ми....а той е ужасно строг.Ииии ела гледай какво става.Отиде при мене.Погледна ме ужасно в очите и каза "Идвай с мен".
    Каза го къчели това ще е последното на света >).В нас щом преминах прага се започна "купона" от 2 часа и кусор.Беше ранна фаза и ги спрях лесно.Но пък си пафкам тревата поне 1 път на месец .
    Чувствам как след малко ще започнете да ме ругаете :P

Мир

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    И аз така лъжех едно време..

Мега фен Аватара на Infinity
    Много кофти история.
    To infinity and beyond.

Re: цигари

Цитирай Първоначално написано от yoo
    Наще ме хванаха ...прибрах се преди малко и гледам на бюрото 1 кутия цигари и енфие..от моята чанта...мама каза че ми е търсила бележника...
    азз не пуша по принцип..тая кутия от 1 месец си стои в чантатами...
    отрекох че пуша и каззах че са на момиче от моя клас нещата...
    не знам просто какво да направя повече...стресирана съм ии....имах нужда да споделя...
    не се притесняай, ако си в добри отношения с майка ти и ти вярва ест задай и най задавания въпрос -''Мамо, кога съм те лъгала!?'' ;( пускаш 2-3 сълзи и ш' ти повярва

Голям фен
    ммм

Голям фен
    Е толкова ли ви е трудно да не пушите?!Все пак това е отрова ,пък и да си давате парите за боклуци,родителите ви работят вие да си купувате цигари,ми и аз да бях родител щеше да има луди скандали и спиране на всякакви джобни.Ще пушите,когато сами си изкарвате парите,но до тогава една кутия ще бъде минимум 10 лв.
    Най - накрая да има някой на моето мнение за цигарите!

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    Мммм на наще си има казах най - нормално и те се примириха... К'во да направят
    no relationship, no emotion, just sex..

Луди скандали ли? Аз пък бих си изселила детето xD
    Пък и каквото и да стане дечурлигата пак ще си пушат Безмислено е да се пуши,но още по-безмислено е да им кажеш,че е безмислено

Град
    `In Hell`
    Не пуша и невиждам смисъл да пропушвам

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    Изобщо не съм им казвала,и нямам такова намерение..
    Като не знаете да губите, няма да играете!

хич да не ти пука...тя вече е видяла колкото и да се стресираш нищо няма да промениш
    пък и то така май е по-добре.Имам предвид,че ако те види някой друг и нали естествено ще каже на вашите кой знае колко ша си доукраси историйката.Така че по-добре от теб да го знае

Град
    Хасково
    при мен се получи много гадно... отивам на даскало на двора и паля цигара и си говоря с пртели и тела ми звъни гледам.. татко вдигам му и той ме пита кво прайш и аз му казвам еем нищо туука сме на двора и той да не пушиш ей? и аз нееее и съм си спокоен после като се прибрах татко ми каза ае... що ме излъга аз те гледам че пушиш и ти пак ме лъжеш видял ме е от някъде и аз му казвам НЕЕЕ ся ми е казал да ги спра ама... не съм
    ... no comment ...

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Не пуша. И никога не съм виждала смисъл в пушенето....много пари на вятъра....

Голям фен Аватара на Dollystar
    Пишейки с цигара в ръка искам да ви разкажа как майка ми разбра, че пуша:

Един ден след училище се прибирам и майка ми ми казва да слеза до колата да й зема цигарите, при което аз и казах искаш ли цигари? Ето ти и й дадох мойте 6ото ме мързеше да слизам. Тя не беше очарована, но и без тва исках да й кажа и тва беше най-подходящия момент. Вече си пушим заедно и тя сама ми каза, че ше ми омръзнат и ше ги откажа, така че не се притеснява чак толко. Попринцип е строга, но по-добре така отколкото да се крия по тоалентните да пуша

Фен
    Град
    Варна
    цигари не пафкам...ама веднъж една френдка спа в нас ,наще ги нямаше разбира се,пихме пущихме тревица и кво ли не прайхме и по едно време баба ми влиза през вратата и само ни гледа така ние така тя затваря вратата и излиза .Не каза на наще ама вика имай късмета да те видя пак

Цитирай Първоначално написано от bellzee
    цигари не пафкам...ама веднъж една френдка спа в нас ,наще ги нямаше разбира се,пихме пущихме тревица и кво ли не прайхме и по едно време баба ми влиза през вратата и само ни гледа така ние така тя затваря вратата и излиза .Не каза на наще ама вика имай късмета да те видя пак
    Сера ви на идеалите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си