.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Проблем!

Проблем!

Появи ми се от нищото червено петно под окото ... нищо ми нямаше цял ден и след като си взех душ се погледнах и тва го имаше , след около час от същата страна на лицето се появиха още 2-3 такива червени петна и в момента не знам какво да правя ... Някой има ли предства от какво може да е как се махат ... изобщо какво да правя...

Град
    Wonderland
    Аз съм имала такива петна,това е алергична реакция от нещо,ако и утре сутринта ги имаш се консултирай с лекар.

Мила това е може да е сериозно отиди на лекар за всеки случей иначе не знам от какво може да е
    www.dessy-sparki.piczo.com <--- tui e saitcheto mi ako iskate vlezte i go vijte i napishete komentarche :P:P:P

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Аз съм имала такива петна,това е алергична реакция от нещо,ако и утре сутринта ги имаш се консултирай с лекар.
    И аз това си помислих ама така изведнъж... не разбирам просто как стана не ми се е случвало преди..

Град
    Е там...

Re: Проблем!

Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Появи ми се от нищото червено петно под окото ... нищо ми нямаше цял ден и след като си взех душ се погледнах и тва го имаше , след около час от същата страна на лицето се появиха още 2-3 такива червени петна и в момента не знам какво да правя ... Някой има ли предства от какво може да е как се махат ... изобщо какво да правя...
    Добре дошъл в пубертета... с каквото и да ги мажеш те няма да се махнат докато не излезеш от пубертета

Цитирай Първоначално написано от acidburn1
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    И аз това си помислих ама така изведнъж... не разбирам просто как стана не ми се е случвало преди..
    И на мен ми се случва от време на време.. собено, ако съм пипала животно.. или съм се допряла до нещо прашно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София
    На мен ми се случи нещо подобно наскоро обаче беше само едно петно огромно като плюска от нищото се появи намазах го с крем здраве и след 30 мин изчезна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си