Появи ми се от нищото червено петно под окото ... нищо ми нямаше цял ден и след като си взех душ се погледнах и тва го имаше , след около час от същата страна на лицето се появиха още 2-3 такива червени петна и в момента не знам какво да правя ... Някой има ли предства от какво може да е как се махат ... изобщо какво да правя...![]()
Аз съм имала такива петна,това е алергична реакция от нещо,ако и утре сутринта ги имаш се консултирай с лекар.
Мила това е може да е сериозно отиди на лекар за всеки случейиначе не знам от какво може да е
![]()
www.dessy-sparki.piczo.com <--- tui e saitcheto mi ako iskate vlezte i go vijte i napishete komentarche :P:P:P
И аз това си помислих ама така изведнъж... не разбирам просто как стана не ми се е случвало преди..Първоначално написано от SoFarSoG00d
Добре дошъл в пубертета... с каквото и да ги мажеш те няма да се махнат докато не излезеш от пубертетаПървоначално написано от acidburn1
На мен ми се случи нещо подобно наскорообаче беше само едно петно огромно като плюска от нищото се появи намазах го с крем здраве и след 30 мин изчезна
![]()