Работата е там,че се правих на силен и излязох бос с къс ракав и с къси гащи на терасата (живея на 6-тия етаж) излязох баш тогава когато най-много духаше,и мисля че е от там.
От 2 дена съм болен,мама постоянно ме тъпче с Ефералган,пробвахме с Ракия на врата,със чайове,ям топли супи..казвайте нещо,че сега вече мисля да започна някакви антибиотици.
Благодаря предварително.
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
2 дена са нормално..не се блъскай с антибиотици, особено без съвет на лекар.
Пий повечко витамини за укрепване на имунната система.
Ок.Ще се тъпча ама искам да знам приблизително кога ще се оправя ?
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Имаш ли температура?Кашлица ала бала? Сигурен ли си, че е грип, а не настинка?
Предполагам 3-4-5 дена. Зависи от имунната ти система.
За температура ще ти кажа утре.Имам кашлица и съм много хремав.
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Антиобиотиците дестват при бактериални заболявания. А грипа и настинката са вируси. Няма да ти помогнат антибиотици. Не се тъпчи с такива. Просто стой в къщи, на топло, пий витамини, яж плодове и зеленчуци и храни богати на такива, пий много течности (водата е най-мощното средство за изхвърляне на токсините) и опитай с лекарства като Колдрекс, Фервекс и други сходни. Приемай витамини. Можеш да пробваш и с хомеопатични средства. Стига да си намериш добър хомеопат, който да ти предпише точното лекарство. Мен ме оправят за отрицателно време.![]()
Отварям учебника по биология,отивам на страницата с витамините и гледай.
Водноразтворими витамини:
Витамин "B1" - Бери-Бери: Увреждане на нервните и мускулни клетки,съпроводено с парализи или с отоци по тялото,смъртоносно
Витамин "B2" - Увреждане на устните,венците,езика,кожа а.Нарушения в използването на въглехидратите от организма.
Витамин "C" - Скорбут: разклащане на зъбите,кървене на венците,кръвоизливи,анемия ,липса на съпротивителни сили срещу инфекции,смърт
Витамин "PP" - Пелагра: нарушения на храносмилането и смущения в умствената дейност,анемия.
Мастноразтворими витамини:
Витамин "А" - Спиране на растежа,смущения в зрението (кокоша слепота).Намалени съпротивителни сили срещу инфекции.
Витамин "D - Рахит при децата,намаляване на калция в костите при въздрастните.
Витамин "Е" - Не се наблюдават авитаминози.
Витамин "K" - Нарушения в кръвосъсирването.
И верният отговор ееее.... ???
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Верният отговор е да не вярваш на всичко, което пише !
Браво,Печелите тостер![]()
Интересува ме физическото натоварване ще помогне ли ?
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Ами аз винаги съм се чувствала по-добре когато спортувам, макар и малко и леко докато съм болна. Като лежа се чувствам по-бола. От друга страна ако имаш температура не е желателно да се претоварваш.
Мама рече че имам малко,ама аз май ще се къча на степера с гиричките.Как мислиш ?
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Лекувай се докато си в началото на грипа,защото и аз бях така леко настинала,но тази сутрин ставам и цялата лява страна ми се е потдула от лявата сливица,не мога нищо да ям,да пия,боли ме дори когато си стоя с затворена уста,ужасно е![]()
![]()
Може да ти е възпалена сливицата или да имаш трета.
По отношение на моя грип,сега съм по-добре и само кашлям.
Не си взимайте Флавамед !!! - Пълен боклук,още повече кашляме с един приятел,а той вече е в болницата да му изкарат апендикса...
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Писах по този въпрос в друга тема, но ще повторя:Първоначално написано от swords1010
И още нещо- след нелекуван грип могат да ти дойдат такива проблеми до главата, че има да псуваш тези от форума, които ти казват да пиеш само витамини, до края на дните си!Първоначално написано от kalpazanka
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!