.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ч.Р.Д. приятелко, бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве, щастие, късмет и любов!

П.П: По темата..Мила, знам какво ти е адски много съжалявам,че днес не съм до теб днес...Обаче прекалено много номерца си въртяхте и това стана... И аз се чувствам по-зле и от теб...От вчера....

nasila hubost ne stava.... ne vlagai nadejdi v zagubeni kauzi....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Бе мацка деня не е свършил...
    P.s.4рд да си ми живичка и здравичка и да успееш с тоя \"пукъл\".

Според мен момчето се притеснява да говори сериозно с теб.А и може би е знаел,че ти очакваш някакъв жест от негова страна за рд-то ти и се е изплашил.Просто повечето представители на силния пол не знаят точно какво да подарят на "приятелка" или как да я изненадат.След като приготвят цялата изненада пък се чудят дали въпросното момиче ще се зарадва.Прости му за тази грешка,но не допускай да има втора.Покани го на кафе (само двамата) и му обясни за чувствата ти към него.Ако и той има чувства взимайте се и ще чакаме да черпиш Дано съм ти помогнала,давай смело

ПП.После пиши да разкажеш как е минала срещата

Re: Най-тъпия ден

Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    Днеска е рожденният ми ден....та освен че денят премина повее от скучно,се надавях едно момче,което се държи доста променливо към мене да направи някакъв даже миниатюрен жест е да,ама...не
    Получих поздравления от приятели ( е,някой друг братовчед ме пропусна,но нищо ) , обаче единственото,което щеше истински да ме зарадва щеше да е той.А какво стана - отидох на училище влязох си,6-7 момичета ми честитиха от вратата,той седя като пукал и се направи че не ме вижда,а после единственото което ми каза за целия ден,беше когато минавах с бонбоните по редиците - "чрд,много успехи в любовта",придружено с няква странна усмивка....може да ви се вижда глупаво че с еоплаквам за това,но прекарах целия си рожден ден пред компютъра и се почувствах....страхотно

Аз твърдо вярвам, че на- хубавите неща идват, когато най- малко ги очакваш. Не ти се е случило именно, защото си го очаквала.
    Нали знаеш, че след всяко лошо нещо идва и нещо хубаво.
    Успех и горе главата.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Първо - честит рожден ден, пожелавам ти всичко най-най. Второ - не си го слагай толкова на сърцето, такива като него много...

Животът е адът описан в Библията!

Е радвам се значи, че не съм единствена Аз вчера имах рожден ден и беше наистина адски скучно. Проблеми с момчетата нямах и все пак пред компа не е най-якия рд. Желая ти успехи и дано това момче се осети :P

Честит рожден ден на патерици.По оригинално е ако ти е казал "Честит рожден ден и много шестици" една фр все така казва от 1ви клас

Знам колко ти е било трудно и не ти е било до купони , но сигърно си пълна с приятелки защо трябва да си проваляш празника заради 1овек ,който не си заслужава...?Той би ли направил това заради теб?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си