- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мобилни оператори
Predsvatilno se izvinqvam,che ne e na kirilica,no imam problem s klaviaturata![]()
A vaprosa mi e:nqkoi znae li i izobshto sashtestvuva li abonamenten plan,nezavisimo na koi operator e,no da ima bezplatni minuti kam vsichki drugi nacionalni operatori.![]()
Абе стига с това "безплатни минути" - минутите си ги плащате. Това са предплатени минути.
Grumpy old madman
Бе май вивател имаха нещо такова,но и да има то със сигурност е с доста малко минути
Така че избери си един и говори предимно с него (мобилен оператор ),нагла си са па към всички![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Имам два телефона "на сметка", от Мтел-ския имам 40 минути към всички оператори, 90 минути към бизнес абонати и 1000 минути в група, Вивател-ския ми е с 20 минути към всички оператори и без ограничения в група.
Със сигурност е пълно с абонаментни планове, които включват предплатени мунити към всеки един оператор.
те Глобул по някое време имаха някаква оферта, защо не провериш в сайтовете им актуалните оферти? Аз лично съм на МТел и почти всичките ми фрс са също и те та с тях имам мн безплатни минути![]()
da e ima az sym taka govori6 bezplatno v grupata ima6 40 min kym vsi4ki dori i btk i mese4nata taksa e 6.50
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Както казаха тва са предплатени минути, колкото са повече, толкова ти е по-скъпа месечната такса![]()
не обичам да правя реклама особено на мобилните оператори но ето както открих.
http://globul.bg/bg/postpaid.12.html?posm=12
имат определен брой минути към всички оператори и фиксирани мрежи. Въпроса е дали си струва... Защото се закопаваш с договор който има такса близо 20 кинта.
be do sq po golqma oferta ot na toq plan deto sym az ne sym vidql
I'm a psycho baby
вивател имат 80 минути към всички останали мобилни операториотделно еди-си-колко минути в мрежата на вивател..
аз като умна се бутнах в един договор с 50 безплатни към всички мрежи и 150 към приятели нали само в глобул
и тва ми струва 20 кинта
ба ги и безплатните минути![]()
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
to ima ama ti ne si usetil dalaverata![]()
I'm a psycho baby
В Б-я яко цакат цените, защото трите оператора са наложили монопол и са се разбрали между тях, цените да са почти едни и същи.
В момента защита на потребителя и ЕС завеждат дело срещу тях.
При спечелване на делото цените ще паднат повече от половината на сегашните. В повечето страни на запад апаратите за комуникации са напълно безплатни, просто си избираш с какъв тарифен план да бъдеш. В Австралия са по 1 евро. Не говоря за еднократните като в Китай...
Общо взето, ако забелязвате има огромен спад в цените. Делото ще довете хипер спад, ако бъде спечелено.
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
мн искаш от живота..
не се изказвай неподготвен,прасе
miiii vikat mu ribarskata ama trqbva ti dade karta toq koito e osnoval grupata ili nekoi koito e opylnomo6ten da dava karti abe ob6to zeto nema si nameri6 takava karta ina4e pitai za ribarskata tai i vikatПървоначално написано от PiNk_GiRl
I'm a psycho baby