.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Казус

Казус

Как мислите ,може ли момиче,което си правило клизма преди анален секс да се наака и момиче ,което не си е правило нищо да успее да задържи?
    А колко от момичетата тук си правят подготовка преди анален секс и 100% задължителна ли е тя?
    А за тези дето правят от какво е продиктувана от поговрката "Парен каша духа" или защото знаят ,че трябва за да спокойни през време н самия акт?

Възможно е Много зависи от момчето - той трябва да е много внимателен и най-важното движенията да са му плавни и в никакъв случай ваденето да е рязко, защото се получава много силен вакуум и излиза всичко отвътре Момичето в никакъв случай не е способно да направи нещо по въпроса, защото аналните и мускули се разтягат (по време на секса) и не може да ги използва.
    Подготовката си зависи от настроението, можеш да направиш клизма или просто преди това хубаво да се понапънеш в тоалетната (става дума за 1-2 часа преди акта, защото ако е точно преди това, ще мирише, все пак до преди минути там е имало изпражнение, което е преминавало )
    Не съм правила анален секс, но съм се поинтересувала и това е което знам за него

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    аз не правя анален секс,но все пак си мисля,че ако искаш да си спокойна при анален секс е добре или преди секса да минеш през тоалетната или да си направиш клизма

hottie
    Guest
    Възможно е разбира се. Аз по принцип се подготвям преди анален секс, но не винаги, най-малкото защото е вредно/
    Единствения сигурен начин, за да предотвратиш гаф е да си минал през тоалетната!

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Възможно е Много зависи от момчето - той трябва да е много внимателен и най-важното движенията да са му плавни и в никакъв случай ваденето да е рязко, защото се получава много силен вакуум и излиза всичко отвътре Момичето в никакъв случай не е способно да направи нещо по въпроса, защото аналните и мускули се разтягат (по време на секса) и не може да ги използва.
    Подготовката си зависи от настроението, можеш да направиш клизма или просто преди това хубаво да се понапънеш в тоалетната (става дума за 1-2 часа преди акта, защото ако е точно преди това, ще мирише, все пак до преди минути там е имало изпражнение, което е преминавало )
    Не съм правила анален секс, но съм се поинтересувала и това е което знам за него
    +1 И аз не правя,но съм се интересувала и съм на същото мнение

Град
    Wonderland
    Всеки знае,че преди анален секс се прави клизма!Обаче аналният секс не е нещо много приятно или кой знае какво....

Аз съм правила анален секс и мога да ти кажа, че е хубаво, даже по - хубав от вагиналния.Защото самата дупка е по- тясна и се усеща по - голямо удоволствие.Но да ти кажа ли зависи от нагласата ти .. ако си спокойна и не се претесняваш - всичко ще е ок. Просто не мисли за това, че може да се изпуснеш и т.н. Не трябва да има обаче много рязки джижение За това се сещам в момента. Успех!

Вижте, Моля!

И аз правя анален секс, колкото до клизмата.. не винаги си я правя, защото е вредно (може да подтикне образуването на хемороиди, доколкото знам).
    Иначе до сега не съм имала гафове (да чукна на дърво).
    Най- важното нещо е накрая половинката ти да не го вади ряско, това е рисковият момент.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Хасково
    Не обичам да правя и не съм се интересувала

Аз също правя анален секс. Никога не съм си правила клизма, но и никога не съм имала гафове тъй като както каза HOTTIE: Единствения сигурен начин, за да предотвратиш гаф е да си минал през тоалетната! / напълно съм съгласна /.

Леле, къде попаднах!Откога всички тийн са толкова опитни?!?
    Он топик-нищо не пречи да се прави и напълно стандартен кекс.Другото сякаш е за изфукване.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Защо да е за изфукване? Според мен си е част от секса.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Milena_Pld
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Възможно е разбира се. Аз по принцип се подготвям преди анален секс, но не винаги, най-малкото защото е вредно/
    Единствения сигурен начин, за да предотвратиш гаф е да си минал през тоалетната!
    Тук подкрепям HOTTIE напълно.Правя анален секс и за нещастие съм имала гафове с изпускане ,но аналния секс е страхотен като се прави както трявба и може да изпиташ 100 пъти повече наслада от колкто при вагиналния!
    Случва се и евала ,че споделяш тук!Много си искрена,което ми харесва.Иначе много зависи и от пича дето те шляка!

Защо пък толкова да зависи от "пича"?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    +1 аз съм правила анален секс

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    почти в 100% от случаите свършваме с анален.Но дори и да не съм минала да чукна на дърво не съм имала проблеми!
    И най якото е от ГЪ3A в устата
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    почти в 100% от случаите свършваме с анален.Но дори и да не съм минала да чукна на дърво не съм имала проблеми!
    И най якото е от ГЪ3A в устата
    Какво толкова ви харесва това пък на всички мъже.. нищо особено не е..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Не е гадно, ако поддържаш добра хигиена и не те е гнус от "себе си"..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми.. въпрос на гледна точка.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ае от г*за в устата не било гнусно ай дръжте се малко

много филми сте гледали и много песни сте слушали

е тя иска да изкара ,че всичко й харесва вече почва съмнително да става

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    И аз правя анален секс, колкото до клизмата.. не винаги си я правя, защото е вредно (може да подтикне образуването на хемороиди, доколкото знам).
    Най- важното нещо е накрая половинката ти да не го вади ряско, това е рисковият момент.
    точно така е....и аз не си правя всеки път клизма...важното е както каза хоти да си минал през тоалетната и мн зависи от партнюра...е и психическата нагласа е важна.(и аз не съм имала гафове)
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    е тя иска да изкара ,че всичко й харесва вече почва съмнително да става
    ами аз подкрепям варненчето човек като си има лична хигиена какво му е гнусното?
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    точно така е....и аз не си правя всеки път клизма...важното е както каза хоти да си минал през тоалетната и мн зависи от партнюра...е и психическата нагласа е важна.(и аз не съм имала гафове)
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си