.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Ами може би защото иска да ми покаже 4е е силен характер или за да ми покаже 4е той е "шефа" защото 4естно казано аз съм по-силния характер от двамата и това доста го притесняваше ... и с това се опитваше да ми покаже 4е едва ли не не е така ... но това е 4е в о4ите не може да ме лъже и си признава вси4ко .. и след това съжалява адски мн ... за 8 месеца го е правил 3 пъти .. Незнам , може би сте прави , 4е ако наистина ме оби4аше нямаше да ги прави тези неща
    .. само болката е истинска ..

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от skateprinces19
    а колкото до него - това , 4е ме оби4а не зна4и 4е няма да преспи с друга за да ме накара да страдам
    Тук много грешиш! Ако наистина те обича, друга за него няма да съществува, така да се каже ще те боготвори, но не и да преспи с друга Когато човек е напълно сигурен в чувствата си към някого, той никога не би го наранил, дори точно обратното

бтв с теб vesito13 сме били в едно даскало

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    а колкото до него - това , 4е ме оби4а не зна4и 4е няма да преспи с друга за да ме накара да страдам
    Тук много грешиш! Ако наистина те обича, друга за него няма да съществува, така да се каже ще те боготвори, но не и да преспи с друга Когато човек е напълно сигурен в чувствата си към някого, той никога не би го наранил, дори точно обратното

хихихи в доброто старо време а да и забравих по темата с оная трябва да си поговориш едно хубаво , развикай се малко и така , прекалено е да ти се върти около приятеля

хихихи в доброто старо време а да и забравих по темата с оная трябва да си поговориш едно хубаво , развикай се малко и така , прекалено е да ти се върти около приятеля
    викала съм ама както казах по-горе тая е ТЪПА КАТ ГЛИСТ

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Намеси ли се 3-ти човек става куча работа. Много го мразя това. Супер тъпо е.
    Според мен пък тогава става интересно...
    ACϟDC

Голям фен
    Град
    Лондон
    Поговори с нея , боя не решава проблемите .Ако си имате доверие с гаджето няма нужда да се притесняваш ,а просто да му вярваш :P

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    ами щом не харесваш насилието..
    бла бла бла..и нещата наистина отиват към бой..ако си от варна..предлагам ти да викнеш каките от G.G (Green Girls)женската групировка на Черно Море..няма по друг начин да схване..а пък твоя да не се бута у снимките му кажи...

хахаха
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    kadeto iskam
    omg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си