- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Федерос
Факт е ,че от свирка немогат да се хванат толкова инфекции колкото от аналния секс
цъ!![]()
информирала съм се аз достатъчно и все пак не съм чула някой да е имал проблеми от свирка толкова колкото от анален
Само при мисълта ми става кофти![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Това, че ти си попадала на мръсен за*ник... не значи че другите не се подържатПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Нз от къде си и дали ти говори нещо мястото но веднъж се изпълних много в МcDonalds който се намира под моста на Влюбените ... през лятото беше, имаше някъв мач на националния ама ние често там се събираме компанията и едни индивиди дойдоха от мача и си носеха една гумена мацка ... направо и eбaxa мамата разцепиха я ама не на голо никой не си извади пишката .. а малчовците се счупиха да снимат с телефоните кво правят пияните батковциПървоначално написано от varnen4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Aз бих го направил,но на мен - твърдо не![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Задника ми е силно окосмен и почистването става много трудно,тъй като остават едни "стафиди" отзад.
Аналният отвор си има предназначение за други неща....смятам,че е гнусно.
на този етап и аз не бих го направила
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
тц...сякви сексуални предложения към задника ми (или този на партньора ми в случая) ги отбивам настрани...
Hm . . . 6te se zamislq, no znam li?!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не ти ли беше неприятно докато го написа? Току-що каза пред цял форум че не си бършеш добре гъза и остават лайна.Първоначално написано от Bu7cher
Извинявай, но и най-окосмения гъ3 винаги има начин да бъде почистен добре, за да не остават лайна там... :/
Не са ми правили, но и не умирам от желание.
Не бих правила, особено ако задниците на човека който ще лижа са такива като на Bu7cher.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
После влизаш в политиката и си ти човекътПървоначално написано от SiSsKkAa
![]()
na pove4eto hora koito otgovarqt ne ne sa im praviliza tva kazvat ne.mackite sa ludi po tova stiga da se presramqt parviq pat i da dadat dupeto
![]()