- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Федерос
Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
![]()
!
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Правила съм, правили са ми и е страхотно
![]()
Робинята на Quench
Не ми допада идеята. Пък и приятеля ми, само ако се насоча към средата на задника му, такъв шут ще ми вкара, че...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^Така казваше и мъжа. Просто и аз не знам как го навих. Помолих го да опитаме и ако не му харесва да спрем. Мисля, че му беше интересно. Не съм го правила отдавна и имам голямо желание. А така не се възбуждам от никакво друго действие. Просто от мен тебе вода, когато му го правя. Мисълта, че го целувам ТАМ ме побърква![]()
Разни хора, разни идеали.
Аз лично, макар да не съм го правила още, единствено мога да допусна анален секс. Обаче той да ми го вкарва, че има и такива, които правят обратното. Ама знам ли, до преди 6 месеца казвах и, че това никога няма да се навия да го направя. А сега единствената причина е, че все не уцелваме подходящ момент.
Както и да е, той обаче в това отношение е непоклатим. Дупето му е само за мачкане и туй то. Няма волности от моя страна, а и не би го позволил.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^И аз така бях преди време. но всеки се променя, включително и аз. Не, че казвам че трябва да се прави. Просто ако го желаеш не значи, че си развратна. Първият път когато споменах на мъжо за анален секс(преди година и половина), той каза че съм развратна. но явно провокирах любопитството му и скоро след това опитахме. За федероса беше същото (първо на мен ест.). Не помня как се стекоха нещата, но пак беше заклеймено като развратно. Да не говорим за обратното. Беше потресен и каза НИКОГА! Е, правила съм му го. Може би 3-4 пъти, но съм правила и мога да твърдя че му хареса. Така че нищо не се знае![]()
И косматПървоначално написано от SiSsKkAa
хAXHHAXHXAHXAHAXHXAHHAXHXA да ви е сладко![]()
![]()
![]()
![]()