Цитирай Първоначално написано от Bu7cher
Такива теми...има колкото искате.Кажете ми,намерили ли сте отговор на този въпрос?Ако се замислите логично намирате ли "правилния избор" ?Уиндоус дава ли ви нужната сигурност,че няма да сдаде багажа?Е...линукс я дава(стига да знаете как да си го оправите).А игрите?Под Линукс играете ли ги на същото качество както под Уиндоус?

Всеки е свободен да избира...а някой Линукс дистрибуций забравят от къде са тръгнали и защо са тръгнали.Сусе...платено?!?!?И това е ЛИНУКС?Нали идеята беше безплатен софтуер с отворен код?Убунту...надежден?Лично на мен ми дава грешки при стартиране веднага след инсталация...и то не веднъж.За сметка на това Дебиан отговаря на всичките ми изисквания.Най-стабилната Линукс дистрибуция според мен-пълен набор от софтуер,сигурност и лекота.Нямам какво повече да искам,за това препоръчвам Дебиан на абсолютно всеки...няма да ви разочарова .
Уиндоус...нормално след като толкова много компютри използват тази ОС да се намери някой,който да намери нестабилните места и да печели от тях.Зависи как го използвате и какво правите с него.Прозорчето не е зле.

Всеки трябва да си знае какво иска да прави с компютъра си.Ако иска да си играе игрички,да си слага Линукс.Ако не мисли да играе...да си слага Линукс и забравя за всякакви проблеми.Лично аз не мога да кажа,коя ОС е по-добре,тъй като и двете си имат предимства и недостатъци.
Ей това е най-смисления пост в този форум!
Поне от тия които до сега съм прочел !
Full respect бате !
Ти си човека
И мен най-мн ме кефи Дебиан