.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 141

Hybrid View

Проблем с изнасяне...

Аз имам един много сериозен проблем с нашите. В момента съм затворена, под домашен арест, даже и на училище не ходя, защото са наговорили на баща ми глупости за приятеля ми. И сега той прави всичко възможно да не се виждаме- взе ми телефона, само ме дебне да не влизам в скайп, не ме пуска никъде, не ми дава да се виждам с никого. А аз след 2 месеца правя 18 години и искам да се изнеса от вкъщи и да заживея с приятеля си. НО нашите имам чувството, че няма да ме пуснат. Не знам как ще ме спрат, но мисля, че няма да ме оставят намира. Опитах се 1000 пъти да говоря с тях, но те за нищо не ми вярват. Искам да ви помоля за съвет- как да си издействам свободата и да ги накарам поне като навърша 18 да ме оставят намира...
    Дори и да трябва да се скарам с тях- все ми е едно.
    Моля ви, помогнете ми.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Хайде, дайте ми някакъв съвет, много ви моля..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Е там...

Re: Проблем с родители...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Аз имам един много сериозен проблем с нашите. В момента съм затворена, под домашен арест, даже и на училище не ходя, защото са наговорили на баща ми глупости за приятеля ми. И сега той прави всичко възможно да не се виждаме- взе ми телефона, само ме дебне да не влизам в скайп, не ме пуска никъде, не ми дава да се виждам с никого. А аз след 2 месеца правя 18 години и искам да се изнеса от вкъщи и да заживея с приятеля си. НО нашите имам чувството, че няма да ме пуснат. Не знам как ще ме спрат, но мисля, че няма да ме оставят намира. Опитах се 1000 пъти да говоря с тях, но те за нищо не ми вярват. Искам да ви помоля за съвет- как да си издействам свободата и да ги накарам поне като навърша 18 да ме оставят намира...
    Дори и да трябва да се скарам с тях- все ми е едно.
    Моля ви, помогнете ми.
    Ваще се грижат за тебе.... какво предпочиташ да те оставят да пропаднеш ли? трябва да си им благодарна за това... И с изнасянето това да не ти е да си купиш рокля с на тати парите бе? Кой ще ви плаща сметките? от къде пари? Къде ще живеете.. на 18 годинки ваще доста мъдро постъпват....
    иначе ако приятеля ти найстина е добро момче земи го покани във вас на вечеря заедно с ваще? няма никък да навреди...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    В синьо-жълтия блок зад тебе имаме апартамент,даже се вижда балкона
    От диана бад ли си?

Та да не се лигавя
    да каже нещо смислено по темата
    Не знам какви са ти приятелите,не знам какви са ти родителите,но за да реагират така явно смятата че не можеш сама да си определиш средата,подвеждаш се по чуждо мнение,не можеш да разганичиш кое трябва да направиш в дадена ситуация,предполагам,че е заради това. Накарай ги да проумеят че си пораснала и можеш да преценяваш ситуациите и да не се забъркваш в простотии. По-скоро ти нямат доверии,не знам дали си им давала повод да мислят така

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Ами ако мислиш,че приятелят ти ще те издържа кажи им,че си готова да ги напуснеш и да живееш живота си сама.На мен баща ми така казва,до като не навършиш 18 и аз те издържам ти си длъжен да правиш това което ти казвам .И аз и това правя,след като заочна да работя сам и да се издържам ще правя каквото си искам.Е не съм като теб де да ме затварят и да ми управляват живота. Таа това е ако мислиш,че няма да имаш нужда повече от тях изнеси се и готово.Желателно е да поговориш с тях без да се карате ! Айде късмет,аз да си призная съм почти на 18 и още разчитам на нашите !

Със сигурност ще се оправя и без тях. Знам как стоят нещата, но не знам как да го постигна това изнасяне.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    на 18 под домашен арест
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Смятай какви психопати са.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Всеки родител мисли най-доброто за детето си,при положение ,че са предприели такива мерки,следователно има причина.Няма заради някакви слухове относно гаджето ти да те заключат.

Да бе ще се оправиш на 18 сама. Три случая като тебе познавам. Заживяха, скараха се за нула време и после с рев се прибраха при техните. Живей си живота и не се набутвай да переш на някой чорапите и да му готвиш от 18 годишна.

Защо реши, че само ще пера и ще готвя. А и едва ли ще се разделим някога. И + това живота си е мой.
    Искам съвет какво да направя, за да убедя родителите си или просто да се изнаеса, а не акъл..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Е там...
    Защо реши, че само ще пера и ще готвя. А и едва ли ще се разделим някога. И + това живота си е мой.
    Искам съвет какво да направя, за да убедя родителите си или просто да се изнаеса, а не акъл..
    Нито можеш да готвиш, нито да переш, нито да пазаруваш(така де продуктите трябва да се избират а ти 100% не можеш да направиш разлика междо 2 домата...), нито пък можеш да работиш нещо доходоносно, а нито пък можеш и да мислиш. Всичките хора който познавам на 18 години с мислене като тебе са с по бебе-та на по 1-2 год и са супер нещастни... Пожелавам ти и ти да станеш като тях щом не зачиташ грижите на ваще. Щом искаш да се махнеш е просто бе събираш си куфърите и на вънка... ОПС ма ти искаш мама и тате да ти дават парички иначе сама да живееш.... Наистина си супер просто същество... и DJ даде много добра точка-> Ти не можеш да прецениш кое е добре и кое е лошо за тебе....

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    хм... ако и аз чуя лоши неща от хората за щерка ми много ясно че няма да и позволя да се вижда с него... но бих го поканил на вечеря да го вида що за стока е
    Та по темата:
    Да не мислиш, че е много лесно да вземеш живота в своите ръце? ...не е никак лесно... знам го, защото братовчед ми в момента е във Варна с приятелката си и се отдели от баща си, и да ти кажа никак не му е лесно... то са сметки, за телефон, ток, вода, парно ... и всякви глупости... за това не си мисли, че е много лесно...

все си мисля, че на 18 човек вече поне малко е осъзнал,че морето не е до колене и воденето на самостоятелен живот е сложно нещо. Няма да переш и да готвиш ок- може да си наемете хора за това , щом можете. Ще работиш като....продавачка, сервитьорка- с едно средно избора не е голям. Или ТОЙ е чичко-паричко и няма да се налага и да работиш-хубаво.
    Не искаш акъл-пак хубаво. Изнеси се направо. Един ден ще се сетиш какво сме ти писали тук

Град
    Wonderland
    Сега си в такава възраст,в която искаш да направиш всичко,което не си направила.Животът е пред теб .Както написах в предходния си пост,ако родителите ти са предприели такива мерки ,следователно имат явна причина.Не си мисли,че ще бъдете с гаджето завинаги,ти тепърва ще израстваш и ще се променяш и формираш като личност,това ,което си мислила днес,няма да мислиш утре.Всеки притежава живота си,но когато не е зрял и не може да взема разумни решения,повлиян от различни фактори,родителите имат функция на регулатори .Недей да създаваш напрежение в семейството,а се опитай да разбереш вашите.

Аз съм го решила. Не ми е проблем да живея сама без парите им. Парите са ми последния проблем в случая. Истината е, че съм сигурна, че ще съм с този човек цял живот.
    И не виждам нищо лошо в младите майки- не винаги са нещастни.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Аз съм го решила. Не ми е проблем да живея сама без парите им. Парите са ми последния проблем в случая. Истината е, че съм сигурна, че ще съм с този човек цял живот.
    И не виждам нищо лошо в младите майки- не винаги са нещастни.
    И аз преди да направя 18 си имах сериозно гадже както теб,бяхме заедно от към 2 години,беше по-голям от мен и си мислех,че това e човекът,нашите не го харесваха,не беше някакъв наркоман,алкохолик или прочие,просто баща ми не можеше да го гледа....постоянно ми го натякваха и ми казаха,че човек ,когато е влюбен е заблуден и не може да мисли трезво и аз нали се мислех за голяма постоянно се карах ли карах,накрая стана така,че те бяха прави за него,връзката ни приключи поради комплексни причини и те се оказаха прави за 1123235345435 път.Родителите имат 6-то чувство,касаещо децата им,те просто правят всичко възможно да не сгрешим и да не се провалим и повярвай ми Винаги са прави,макар,че това осъзнаваме на много по-късен етап,когато се върнем назад във времето.

Не мисля, че е така.
    А и така да е.. все пак човек го разбира едва, когато сгреши. А аз съм твърдо решена да го направя.. Въпросът ми е как да подходя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Не мисля, че е така.
    А и така да е.. все пак човек го разбира едва, когато сгреши. А аз съм твърдо решена да го направя.. Въпросът ми е как да подходя.
    Ами както и да подходиш ще нараниш родителите си и ще се скарате,струва ли си?!
    Ако толкова си решена си събери багажа и отиди при гаджето си,но мисли добре преди да направиш това,ако мислиш ,че ще се съгласят няма да стане.

Вече ми е все едно дали ще се скараме. Просто те много ме изтормозиха. Знам, че ще ми е гадно и ще ми липсват, но ако се изнеса и след време видят, че съм добре и човекът наистина се грижи за мен мисля, че ще разберат и своята грешка. Но не знам на какво са способни да ме спрат и какво да очаквам от тях.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Wonderland
    Вече ми е все едно дали ще се скараме. Просто те много ме изтормозиха. Знам, че ще ми е гадно и ще ми липсват, но ако се изнеса и след време видят, че съм добре и човекът наистина се грижи за мен мисля, че ще разберат и своята грешка. Но не знам на какво са способни да ме спрат и какво да очаквам от тях.
    Ами след като направиш 18 ,нищо не може да направят,понеже ще си пълнолетна.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Не каза,от диана бад ли си?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Е там...
    в този случаи поговорката "Чипик овувка не става" ще ти кажа че ще спра да ти показвам колко си тъпа и не можеш да мисли и ше ти кажа изнасяи се още на минутата!!! да те няма !!!

И защо да съм тъпа?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ами след като направиш 18 ,нищо не може да направят,понеже ще си пълнолетна.
    Да, надявам се нещата да с еполучат. Ще опитам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си