- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с изнасяне...
Бе не знам кво искаш да направиш,обаче като гледам сега времената какви са - еми миличка поне едно висше ще ти трябва за каквато и да е смислена професия.Или искаш да си сервитиорка или продавачка доло на пазара или в кварталния магазин.Моля те замисли се дали е правилно това което искаш сега,за да не съжаляваш после.И все пак покани наистина приятеля си на вечеря,за да видят вашите що за стока е и да не се влияят от чутите лоши думи за него.Бе незнам...
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Ами съветвам те първо да влезеш някъде и тогава да му мислиш.
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
АРЕ РАСКАРАИ СЕ ОТ ВАЩЕ БЕ КАКВО ОЩЕ ЧАКАШ!!!
А ВИЕ КАКВО Я ПОДТИКВАТЕ ДА УЧИ БЕ???
НИЕ СЕ НУЖДАЕМЕ ОТ ХОРА КАТО НЕЯ!!!
КОЙ ЩЕ НИ ЧИСТИ БОКЛУКА ИНАЧЕ???
Чакам да стана на 18. А и имаш грешна преценка. Това, че искам да се изнеса, не значи, че съм малоумна или че няма да уча. Просто искам да отида на мястото, на което ще съм по- добре.Първоначално написано от Darkkiss
Стига момичето си го е решило няя да й се мешаме.Ами моя съвет е изчакай малко време докато ваште се поуспокоят и псоеле поговори с тях и им кажи как стоят нещата...пък ако не те пускат това е от тревога...пробвай да ги убедиш на пробен период в който да им докажеш,че сте готови за тази крачка,а ако не се справите ще можеш да се върнеш у вас и да опитате след време ;рр
Съдейки по държанието им от 20 и няколко дни насам няма никога да се успокоят и да го приемат.
Не искам да се карам с тях, но не мога да остана тук. Само се съсипвам с всеки изминал ден и гледам да не говоря отсега за това, ами да изчакам още поне 1 месец, но в крайна сметка... объркана съм. Един ми вика да говоря от сега с тях, за да ги подготвя, друг да изчакам и като стана на 18 просто да го направя. Знам, че ще ги нараня, колкото и да не искам, но също знам, че като го направя и им покажа, че съм добре ще се примирят. Как да подходя. Това ме мъчи всеки ден и наистина имам нужда от съвет. Не ми е до упреци сега. Моля ви, подходете човешки и ми дайте съвет. Имам нужда от вас сега.
Родителите ми ме пратиха на психолог и съм ходила 2-3 пъти. От една страна ми е добре, защото жената ме разбира и се чудя как да повдигна въпроса пред нея и да я помоля за съвет.. просто съм отчаяна вече... ;(
Давай смело. Тя би трябвало да види кой те депресира и заради кой си тъжна. Тя с родителите ти не говори ли? Не им ли казва за здравето на детето им? След като са толкова загрижени за теб, че да си под домашен затвор...Първоначално написано от varnen4e
Чудех се нещо - само в скайп ли не ти дават да влизаш? Гледам, че ползваш спокойно форума, та не може ли да си комуникирате чрез някой сайт?
дори не ти четох спама ма кога ще доидеш ми измиеш кенефа?Първоначално написано от varnen4e
хората са готови и за психолог пари да дават. Имаш златни родители. Много хора си мечтаят да имат родители,които са загрижени като твоите.
Между другото сега видях....ходите от 4 месеца![]()
Когато станеш на 18 години вече може да си правиш каквото искаш . Родителите ти , ти остават родители , но отговорността пада върху теб . А ти щом искаш да се изнасяш мислила ли си за последиците и за това колко ще ви е трудно на теб и на приятелят ти да се изхранвате ?
A.D.I.D.A.S.
Мда.Нищо няма да стане от теб ако се изнесеш.
Не мисля, че ще издържиш, че ще се справиш, като се изнесеш. Ще започнеш да се грижиш за сметки, храна, чистене, пране. Още повече си на почти 18, което ще рече, че за капак ще трябва да се подготвяш и за кандидатстване /пропускам факта, че трябва да си намериш и работа/. С толкова дини под една мишница..... Не бързай, не си трови сама живота. Плюс това с пича сте заедно от четири месеца- за толкова малко време надали го познаваш толкова добре, че да си убедена, че ще остареете заедно.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Прочетох всичките мнения по въпроса и виждам,че едни те упрекват,а други ти дават съвети и т.н.
Ти сега си в 11 клас нали или 12?
Та ако си в 11-12 просто не знам как ще си намериш работа ако се изнесеш от вас,защото знаеш че сегашните времена са тежки и едва ли ще те вземе някой на работа някъде.Казвам това,не че не искам да работиш,и не те опреквам,че няма да те вземат на работа,а просто го казвам защото една фр преди да навърши 18 никъде не я искаха на работа,дори сега когато вече завърши не я искат.Ще ти дам пример за нейното положение....Беше отишла в един магазин да пита за работа като продавачка на дрехи,оная и казала че ще говори с шефа и ще й се обади да иде.До тук добре,и кво се оказва че момичето я чака близо 2 седмици и накрая оная й се обади уж да иде,отива тя и й казва идвам за работата и оная й казала бе ква работа писна ми от малки пикли и тя си тръгнала.Представяш ли си кви времена са сега?
Та стига с мойте обяснения.Да говоря вече по твоя въпрос.
Мисля че ваще са доста сериозни и яко те държат под контрол щом дори не ти дават в скайпа да влизаш.Тея хора явно някой доста се е постарал да им поразкаже някоя и друга простотия за твоя приятел,явно е сериозно.Вземи седни довечера при тях на масата когато вечеряте и им кажи че искаш да те изслушат внимателно като хора.Обясни им всичко яко се налага и подробно от началото на ваща връзка с твоя фр,всичко дословно им разкажи.Кажи им също, "Мамо,татко,защо се влияете от чуждите приказки,а не вярвате на мен.Ако има нещо ми кажете къде съм сгрешила"?! и т.н.
Ако не стане с това значи ваще са сериозни ама мн сериозни към твоето бъдеще и няма нищо да се промени.А колкото до изнасянето мисля да не бързаш мн,първо помисли като се изнесеш кво ще праиш,ще работиш,ще учиш,а може би само ще си стоиш в твоя фр и той ще те издържа докато ти не почнеш работа,а и не разчитай само на него,защото колкото и да си сигурна в него не прибързвай,защото не се знае кво може да стане.Помисли си добре.УСПЕХ![]()
Не е лесно да се оправаш сама на 18 години , но не е и невъзможно!!Ще трябва да се подложиш на доста лишения , но това не значи че няма да се справиш .. Все пак трябва да свикваш да се оправаш и сама .. мама и тати няма да са постоянно до теб , така че не виждам нищо лошо да заживееш заедно с приятеля си.
![]()
А по темата за родителите - поговори с прихолога и му/и обясни за ситуацията , за да може следователно той/тя да поговори с родителите ти по въпроса.
Това е мойто мнение. Желая ти успех.![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Мислила съм за последиците- да. Обмисляли сме го милион пъти и мисля, че ще се справим, а и аз ще мога да си уча.Първоначално написано от sadsad
Въпроса е, че наистина не знам как да ги накарам да ме пуснат, защото дори и да направя 18 те пак ще ме задържат- на сила.