- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с изнасяне...
varnen4e, едно е да се изнесеш от вас, за да учиш в друг град, а съвсем друго да се изнесеш да живееш с някого на семейни начала.Първоначално написано от varnen4e
Все пак ние само нахвърляхме мнения, ти си решаваш в крайна сметка. Компромисите ще са много, единият от тях ще е образованието- ще работиш и ще учиш задочно, предполагам. А и си в единадесети клас, няма за къде да бързаш. Животът е пред теб. Всяко семейство преминава през критични периоди. Може би не бива да си толкова крайна и черногледа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
titinkaa, за да не цитирам и твоето мнение ще ти обясня 1-во, че съм работила и че финансово няма да имам кой знае какви затруднения- това е най- малкия проблем.
Относно нашите- опитвала съм хиляди пъти да им обясня, но те не ме слушат и това си е. Сигурна съм, че ако успея да изляза така да се каже от вкъщи и да заживея с човекът, с когото искам, те ще видят за какво става дума и евентуално ще размислят. Въпроса е как да ги накарам да ме пуснат като те си знаят своето и не позволяват да се говори с тях...
Ами в единия случай се грижиш за себе си и мама и тате удрят по едно финансово рамо, а в другия случай поемаш домакинство, гладене, пране, чистене, готвене за още един човек. И ученето няма да е пълноценно. Ще ти е трудно да се съсредоточиш, особено ако по цял ден си заета в унито. Разликата е огромна.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Хм, писах, че ще си заета по цял ден в унито, ако си редовна форма на обучение, а не че по цял ден ще чистиш. Ако е второто, говори че или си тутава, или мизерията е голяма.
варненке още ли си на гости в софия бе? аре раскараи се от там и да те видя как ще се оправиш. след 2-3 год като почнеш да просиш ще ти предложа ми чистиш кенефите...
Аз не казвам, че съм самостоятелна или че искам да съм такава. Просто не искам да ме отделят от това, което ме прави щастлива и щом те не го позволяват единствения начин е да се махна от тук.Първоначално написано от krem4et0
Нещата не опират до това, че съм си въобразила, че след като съм пълнолетна мога всичко. Просто искам да си следвам интересита, а тези хора ме спират.
Не хванах грам логика в изказването ти. Не мислиш ли, че може и да са прави. Да, този метод на въздействие не е удачен, но сигурно има защо. С какво толкова си убедена, че ще си с този мъж завинаги? Не мислиш ли, че добрите отношения със семейството са по-ценни от моментна прищявка? Смяташ ли, че имаш път назад, ако се случи така, че нещата ти не потръгнат? Склонна ли си да преглътнеш егото си и да се върнеш при тях, ако не се справяш? Не мислиш ли, че толкова много го обичаш, защото на този етап не можеш да го имаш? Мислиш ли, че като те осигурява финансово, ще успееш да запазиш собственото си аз във връзката и няма да станеш робиня на 1 мъж? Замисли се за много неща, преди да се решиш на тази стъпка. Ако все пак прецениш, че изнасянето е решение, просто го направи.
Разбирам писнало ти е от всичко и искаш да се махнеш и да заживеш с любовта на живота тимного романтично
От кога сте заедно ?
а да ти е хрумвало че ти виждаш щастир в близките 2-3 денаПървоначално написано от varnen4e
те виждат нещастие в близките 30-40 години?>
Да дойде приятеля ти де. Да им каже къде и с кого отиваш, да им обещае, че ще се грижи за теб. Нали е мъж-трябва в тази ситуация да те подкрепи. И изобщо един разговор между него и родителите ти няма да е излишен.
Jesus, в подписа й пише че са от 4 месеца и половина заедно. Твърде рано за такива действия, ако питаш мен, ама тя си знае.
Какво влагаш под по-различно ниво ?
На бащите им е трудно да понесат че малкото им момиченце вече е станало жена и ще напуска дома
Прочетох че пиче 4 месеца и нещо, но си помислих че си е направила регистрация само преди четири месеца затова![]()
Идеята ми е следната: ставаш на 18 и се изнасяш, нали? Той(гаджето ти) идва, за да ти помогне с багажа и да те вземе. Това е моментът, в който ти ще решиш в действителност връзката ви на друго ниво ли е. Ако той не може да те защити, ако не застане зад теб с цената на някой бой или скандал-не струва. Ти си жена. Колкото и да сме фемизирани имаме нужда от мъжка подкрепа, след като не можем да се справим сами. И по принцип любимите ни хора са за това-да ни подкрепят. Не да ни утешават, че всичко ще е наред, а да правят така, че всичко да е наред. И аз имам много проблеми с родителите си. 100 пъти съм си стягала багаж, а още си живея при тях. Не е въпросът гаджето ми, а други неща. Страх ме е от реакцията на баща ми, когато му кажа, че с моя ще заживеем заедно. Дали това ще стане след месец или година, няма значение. Важното е, че реакцията все ще е огнена. Но мъжо каза, че в този миг ще е до мен и с мен, че ще изтърпи всичко изблици на бащата, че ще застане като мъж пред него. Вярно е, че ние не сме от 4 месеца и половина заедно, а от 4 години и половина. Вярно е, че с баща ми се разбират прекрасно. Но е вярно, че аз и на 30 да стана и да реша да се събера с Димитър Бербатов да речем, баща ми пак ще е против....
След като ти зарязваш семейството си заради него, той може да жертва едното си око в боя...няма да умре.