.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 141
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Не мисля, че ще издържиш, че ще се справиш, като се изнесеш. Ще започнеш да се грижиш за сметки, храна, чистене, пране. Още повече си на почти 18, което ще рече, че за капак ще трябва да се подготвяш и за кандидатстване /пропускам факта, че трябва да си намериш и работа/. С толкова дини под една мишница..... Не бързай, не си трови сама живота. Плюс това с пича сте заедно от четири месеца- за толкова малко време надали го познаваш толкова добре, че да си убедена, че ще остареете заедно.
    Познавам го повече от добре.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Мда.Нищо няма да стане от теб ако се изнесеш.
    Защо така мислиш? Има многохора, които по една или друга причина се отделят от семейството си. За да учат в друг град например.
    varnen4e, едно е да се изнесеш от вас, за да учиш в друг град, а съвсем друго да се изнесеш да живееш с някого на семейни начала.

Все пак ние само нахвърляхме мнения, ти си решаваш в крайна сметка. Компромисите ще са много, единият от тях ще е образованието- ще работиш и ще учиш задочно, предполагам. А и си в единадесети клас, няма за къде да бързаш. Животът е пред теб. Всяко семейство преминава през критични периоди. Може би не бива да си толкова крайна и черногледа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

titinkaa, за да не цитирам и твоето мнение ще ти обясня 1-во, че съм работила и че финансово няма да имам кой знае какви затруднения- това е най- малкия проблем.
    Относно нашите- опитвала съм хиляди пъти да им обясня, но те не ме слушат и това си е. Сигурна съм, че ако успея да изляза така да се каже от вкъщи и да заживея с човекът, с когото искам, те ще видят за какво става дума и евентуално ще размислят. Въпроса е как да ги накарам да ме пуснат като те си знаят своето и не позволяват да се говори с тях...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Мда.Нищо няма да стане от теб ако се изнесеш.
    Защо така мислиш? Има многохора, които по една или друга причина се отделят от семейството си. За да учат в друг град например.
    varnen4e, едно е да се изнесеш от вас, за да учиш в друг град, а съвсем друго да се изнесеш да живееш с някого на семейни начала.
    И къде е голямата разлика?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    пространството на Дисе
    Ами в единия случай се грижиш за себе си и мама и тате удрят по едно финансово рамо, а в другия случай поемаш домакинство, гладене, пране, чистене, готвене за още един човек. И ученето няма да е пълноценно. Ще ти е трудно да се съсредоточиш, особено ако по цял ден си заета в унито. Разликата е огромна.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Ами в единия случай се грижиш за себе си и мама и тате удрят по едно финансово рамо, а в другия случай поемаш домакинство, гладене, пране, чистене, готвене за още един човек. И ученето няма да е пълноценно. Ще ти е трудно да се съсредоточиш, особено ако по цял ден си заета в унито. Разликата е огромна.
    Защо всички си мислите, че по цял ден ще пера, чистя, готвя и т.н....

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    пространството на Дисе
    Хм, писах, че ще си заета по цял ден в унито, ако си редовна форма на обучение, а не че по цял ден ще чистиш. Ако е второто, говори че или си тутава, или мизерията е голяма.

Ще си уча редовно. Няма да работя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    titinkaa, за да не цитирам и твоето мнение ще ти обясня 1-во, че съм работила и че финансово няма да имам кой знае какви затруднения- това е най- малкия проблем.
    Относно нашите- опитвала съм хиляди пъти да им обясня, но те не ме слушат и това си е. Сигурна съм, че ако успея да изляза така да се каже от вкъщи и да заживея с човекът, с когото искам, те ще видят за какво става дума и евентуално ще размислят. Въпроса е как да ги накарам да ме пуснат като те си знаят своето и не позволяват да се говори с тях...
    Ама нали ще си самостоятелна жена? Защо трябва да ги караш да те пускат? Нали като станеш на 18 ще си хванала Господ за шлифера, ще се издържаш, ще учиш, ще си щастлива с мъжа на живота ти......Много си самостоятелна явно, щом трябва да питаш дали може!

Град
    Е там...
    варненке още ли си на гости в софия бе? аре раскараи се от там и да те видя как ще се оправиш. след 2-3 год като почнеш да просиш ще ти предложа ми чистиш кенефите...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ама нали ще си самостоятелна жена? Защо трябва да ги караш да те пускат? Нали като станеш на 18 ще си хванала Господ за шлифера, ще се издържаш, ще учиш, ще си щастлива с мъжа на живота ти......Много си самостоятелна явно, щом трябва да питаш дали може!
    Аз не казвам, че съм самостоятелна или че искам да съм такава. Просто не искам да ме отделят от това, което ме прави щастлива и щом те не го позволяват единствения начин е да се махна от тук.
    Нещата не опират до това, че съм си въобразила, че след като съм пълнолетна мога всичко. Просто искам да си следвам интересита, а тези хора ме спират.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    варненке още ли си на гости в софия бе? аре раскараи се от там и да те видя как ще се оправиш. след 2-3 год като почнеш да просиш ще ти предложа ми чистиш кенефите...
    След като много много не си позволявам да комуникирам с хора като теб, съвсем учтиво ще те помоля да не ми осираш темата и да си намериш друго забавление.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Свищов
    Не хванах грам логика в изказването ти. Не мислиш ли, че може и да са прави. Да, този метод на въздействие не е удачен, но сигурно има защо. С какво толкова си убедена, че ще си с този мъж завинаги? Не мислиш ли, че добрите отношения със семейството са по-ценни от моментна прищявка? Смяташ ли, че имаш път назад, ако се случи така, че нещата ти не потръгнат? Склонна ли си да преглътнеш егото си и да се върнеш при тях, ако не се справяш? Не мислиш ли, че толкова много го обичаш, защото на този етап не можеш да го имаш? Мислиш ли, че като те осигурява финансово, ще успееш да запазиш собственото си аз във връзката и няма да станеш робиня на 1 мъж? Замисли се за много неща, преди да се решиш на тази стъпка. Ако все пак прецениш, че изнасянето е решение, просто го направи.

Замисляла съм се за всичко.
    Вие не разбрахте. Не искам съвети ДАЛИ да го правя, а КАК да го направя.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Свищов
    Казах ти-правиш го направо. Обираш си багажа и се махаш. Аз друг начин за изнасяне в твоето положение не знам. Нито питаш, нито даваш отчет. Щом си го решила-просто го правиш!

Град
    Инкогнито
    Разбирам писнало ти е от всичко и искаш да се махнеш и да заживеш с любовта на живота ти много романтично
    От кога сте заедно ?

Да, но ме притеснява факта, че стигна ли до входната врата баща ми ще ме задърпа насила обратно.
    А ако не им кажа нищо ще стане по- лошо.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Разбирам писнало ти е от всичко и искаш да се махнеш и да заживеш с любовта на живота ти много романтично
    От кога сте заедно ?
    От 4 месеца, но връзката ни е на по- различно ниво. Сигурна съм в този човек.
    Поне един човек да ме разбира.. не мога да повярвам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Е там...
    Аз не казвам, че съм самостоятелна или че искам да съм такава. Просто не искам да ме отделят от това, което ме прави щастлива и щом те не го позволяват единствения начин е да се махна от тук.
    Нещата не опират до това, че съм си въобразила, че след като съм пълнолетна мога всичко. Просто искам да си следвам интересита, а тези хора ме спират.
    а да ти е хрумвало че ти виждаш щастир в близките 2-3 дена
    те виждат нещастие в близките 30-40 години?>

Град
    Свищов
    Да дойде приятеля ти де. Да им каже къде и с кого отиваш, да им обещае, че ще се грижи за теб. Нали е мъж-трябва в тази ситуация да те подкрепи. И изобщо един разговор между него и родителите ти няма да е излишен.
    Jesus, в подписа й пише че са от 4 месеца и половина заедно. Твърде рано за такива действия, ако питаш мен, ама тя си знае.

И защо смяташ, че е така?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Да дойде приятеля ти де. Да им каже къде и с кого отиваш, да им обещае, че ще се грижи за теб. Нали е мъж-трябва в тази ситуация да те подкрепи. И изобщо един разговор между него и родителите ти няма да е излишен.
    Jesus, в подписа й пише че са от 4 месеца и половина заедно. Твърде рано за такива действия, ако питаш мен, ама тя си знае.
    Баща ми не може да го гледа. Предполагам, че ако дойде ще стане много тежко. А и баща ми заяви, че не иска да говори с него, аз му предложих, но той отказа.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Инкогнито
    Какво влагаш под по-различно ниво ?
    На бащите им е трудно да понесат че малкото им момиченце вече е станало жена и ще напуска дома

Прочетох че пиче 4 месеца и нещо, но си помислих че си е направила регистрация само преди четири месеца затова

Град
    Свищов
    Идеята ми е следната: ставаш на 18 и се изнасяш, нали? Той(гаджето ти) идва, за да ти помогне с багажа и да те вземе. Това е моментът, в който ти ще решиш в действителност връзката ви на друго ниво ли е. Ако той не може да те защити, ако не застане зад теб с цената на някой бой или скандал-не струва. Ти си жена. Колкото и да сме фемизирани имаме нужда от мъжка подкрепа, след като не можем да се справим сами. И по принцип любимите ни хора са за това-да ни подкрепят. Не да ни утешават, че всичко ще е наред, а да правят така, че всичко да е наред. И аз имам много проблеми с родителите си. 100 пъти съм си стягала багаж, а още си живея при тях. Не е въпросът гаджето ми, а други неща. Страх ме е от реакцията на баща ми, когато му кажа, че с моя ще заживеем заедно. Дали това ще стане след месец или година, няма значение. Важното е, че реакцията все ще е огнена. Но мъжо каза, че в този миг ще е до мен и с мен, че ще изтърпи всичко изблици на бащата, че ще застане като мъж пред него. Вярно е, че ние не сме от 4 месеца и половина заедно, а от 4 години и половина. Вярно е, че с баща ми се разбират прекрасно. Но е вярно, че аз и на 30 да стана и да реша да се събера с Димитър Бербатов да речем, баща ми пак ще е против....

След като ти зарязваш семейството си заради него, той може да жертва едното си око в боя...няма да умре.

Да, така е, но защо трябва да става така.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си