- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с изнасяне...
нали си правиш майтап ?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Знам. Но ако си непреклонна в решението си не е трудно да се направи. Според мен просто не си уверена, че това е най-доброто. Депресирана си, че не можеш да виждаш приятеля си и търсиш методи да се измъкнеш. Нормално. Смяташ, че с едно изнасяне ще решиш всичко и ще ти е по-добре. Уверявам те-няма да ти стане по-добре. След време ще ти е гадно, че си постъпила така.
Аха, значи момчето ти ще бере грижа за финансите и сметките. Сега разбирам защо си се разбързала толкова.... Жалко....Първоначално написано от varnen4e
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мисля че не справедливо е критикувате, тя го обича и той нея (надявам се) и иска да заживеят заедно![]()
не мога да повярвам колко глупости се изписаха мога да те уверя в наколко неща:
1. ще переш,готвиш,чистиш и ушите ще ти пукат![]()
2.ще те издаржа 1 година... и после с това средно образование няма цял живот да чакаш да ти дава пари нали си голяма жена
3.доколкото за ученето се самнявам ще имаш толкова задалжения че ще ти е само до учене и ще си останеш с желанието за образование
4.и само не ме убеждаваи ама тои е най-добрия най-личния вс. са такива парвите години
не ти го казвам за да те разубеждаавам но аз живях така 2 години и сега съм при майка ми и татко ми с него пак си работя и уча висше ,но сега ми е по-леко затова НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО ПИТАЙ ПАТИЛО
![]()
Ако при теб е било така, не значи, че и при мен ще е така. Нямам нищо против да се грижа за домакинска работа, но не си мисли, че ще стана като робиня.Първоначално написано от peteto89
Ще следвам висше, няма да е средното образование само.
Ще имам време да уча. Това ми е по- важно от останалите задължения и ми е на преден план.
Не те убеждавам в нищо.
на мен също не ми пречи дом.работа и си уча (не съм робиня все пак ) и не казвам че и при теб на 100% ще е такаПървоначално написано от varnen4e
) но при повече от случаите е така. мен ежедневоето ме замота в смисал че обичам вс. да ми е подредено и чисто но никога не можех да си организирам времето че да ми стигне за всичко от тази гледна точка ти го казвам а не се заяждам
![]()
![]()
![]()
1. Ходите едва от 4 месеца, ти вече искаш да си с него за цял живот...Първоначално написано от varnen4e
2. Кой, ако не ваш'те ще ти плащат да учиш? Твоя човек?
3. Докато си финасово зависима от тях е желателно да ги слушаш
4. Да живееш сама не е невъзможно, щото дали ще учи в някой друг град, или ще е с приятеля си няма голяма разлика.
5. Но, да учиш и да работиш едновременно без голяма подкрепа от вашите![]()
![]()
![]()
аре изнасяй се бе мене кой ще ми чисти кенефите![]()
Майка тиПървоначално написано от Darkkiss
По темата мацка не прави глупости..
От къде си сигурна, че ще живеете цял живот заедно?
Просто говори с родителите ти и им обясни, че това са просто слухове и им предложи да го поканиш на вечеря, за да ги опровергаеш.
А ако не е тайна какви неща са казвали за него..
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
оригиналнаПървоначално написано от BqlaLiniq
нещо др не пожа ли да измислиш?
Ми не..щото сме много надути, красиви и богати с телефонче за 1 400лв![]()
Кой съм азз беее..хората ще ми чистят кенефа..мноо високомерен си
Ма мога ти кажа, че мацката пуснала темата е 1000 пъти по интелигентна от тебе и най-много ти да им чистиш кенефа...![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
100%Първоначално написано от BqlaLiniq
а после защо мразиме скапаните селяни заиждали в софия... не стига че са прости и неуки ма и ни нападат...
искам само и аз да кажа, че това ще е най -голямата грешка в живота ти да се изнесеш преди дори да си завършила даскало.... много от причините са изредени вече горе.
На мен ми стана много симпатично наивното ти мнение ,че ще живеете с твоя приятел "на равно"... вярваш ли си ,че след като е работил 8 часа като общ работник, например, приятелят ти ще дойде и ще те попита дали да не измие той чиниитеможе би първите 3 дена ще го прави и после ще те пита ти за к'во си му само да те издържа ли? Да не говорим ,че след като сте само от 4 месеца заедно и идея си нямате какво е да сте заедно по 24 часа на денонощието...да виждате човека до себе си сутрин като се буди например, преди да се е изтупал специално за срещатата ви...ежедневието може да бъде жестоко за една крехка връзка...
Освен това не каза колко е голям приятелят ти? Той няма ли нужда да учи или е готов да скапе и той бъдещето си за теб?
И на последно място ,но не по важност замисли се дали след 20 години няма да погледнеш на зад и да съжаляваш... така рискуваш да направиш и бъдещите си деца нещастни когато ти самата няма да си доволна от живота си
А относно това как да се изнесеш от вкъщи, просто изчакваш когато родителите ти не са си вкъщи и се изнасяш, ако те заклучват изчакваш докато някога те пуснат на даскало, не може вечно да те държат заключена ... в най критичния случай се обаждаш в полицията и казваш ,че си държана против волята си....
П.П Darkkiss от супер много време следя мненията ти и искам да ти кажа, че супер много дразниш с тъпотията си, ако не искаш да помогнеш на хората просто не влизай, никой няма нужда от мнения като твоите. Освен това , повярвай ми има много по велики хора от теб...
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Water_lili +1, но може да е сигурна, че ще живее с него вечно, защото ги свързва нещо например..не знам нека тя даде малко повече подробности, за да бъде нашата помощ по-добра![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!