- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с изнасяне...
Не съм съгласен с теб, не трябва да се прави напук, това само влошава нещата, трябва да се подходи с разбиранеПървоначално написано от krem4et0
![]()
А на мен не ми е ясно защо ваще са такива инат хора и защо баща ти толкова много не може да понася приятеля ти?кво му пречи да го викни във вас и да говорят,защото в тоя случай според мен баща ти е държи се едно е дете и ти му говориш нещо а той напук ти прави така?![]()
Изнеси се в момент в който имаш собствени доходи, а не като свършат след 3 месеца да се върнеш да плачеш на мама и тати, защото не става така. За да направиш тази крачка трябва да си напълно независима. Като за начало ако приятелят ти може да си го позволи може да се изнесе сам на малка квартира и ти често да оставаш при него. Но ако ще е за живеене се изисква много повече, казвам ти го от личен опит.
От една страна - компромиси, от друга пари за наем, ток, вода, отопление, храна, екстри и т.н. Без да забравяш парите за аобучението ти, транспорт, здраве и т.н.
Милинка в крайна сметка ти си решаваш какво ще правиш, но диалога е най-добрият начин да им дадеш да разберът че искаш да живееш и да се оправяш сама ако си правите вс на инат до никаде няма да стигнетеПървоначално написано от varnen4e
а и + това в днешно време в никой и нищо неможеш да си сигурна за това подходи с 1 нотка недоверие към твоя приятел и тогава щевидиш патриархат,матриархат или какво точно ще е...Защото в представите на вс ни бъдещето е чудесно ...оххх нз ти си прецени сама в крайна сметка докато не се опариш от някои неща никога не ги проумяваш успех и пиши развразката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знам много добре какво е да съм по цял ден с него... и мога да те уверя, че е нещо много хубаво... а и връзката ни не е "крехка".Първоначално написано от Water_lili
Приятелят ми е на 27 години.
Това с полицията си го помислих.. но не искам да наранявам никого, а това ще е грубо. Не съм такъв човек. Оставям го за най- крайния случай.
Имай в предвид, че все още нямаш 18 > тоест си непълнолетна и ако се изнесеш от вас родителите ти могат да извикат полиция...А като си непълнолетна какво правиш при 28 годишен батко![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
А защо вашите са толкова против него?Какво работи?С какво толкова се е занимавал?В едно твое мнение казваш,че гобели сообствените си интереси...ами,да така е.Хората искат да имаш добро бъдеще.И според мен преценката на хора около 40 годишна възраст,най-вероятно е по правилна отколкото на 17 годишно момиче.Замисли се вече в 8 страници почти 90% от хората се опитват да те разубедят,в това число и момичета,които са живели самостоятелно с приятеля си.
Явно възрастта му ги притеснява на първо място.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
А откъде знаеш,че ще е така?Първоначално написано от varnen4e
Заедно си с този човек от 4 месеца-нито можеш да го опознаеш кой знае колко добре за това време,нито нищо...
Защо да не готвиш и чистиш?Ти кво си мислиш,че някой ще те търпи да живееш без пари при него,да не работиш,че и нищо да не прайш![]()
Първия месец може и да е така,ама после на всеки би му писнало.
Но щом искаш си троши главата,ние просто се опитваме да ти дадем съвет...
любовта е сляпа кой каквото и да говори тя няма да си промени мнението "varnen4e" mila за минутка не съм съжалявала че съм с моят вече мъж но задалженията са си задължения
чакаите чакаите чакаите
аз маи това го пропуснах
какво???
тя е на 17 а той на 28?
11 години разлика?
и тя иска да се изнася при него?
село изнасяи се колкото се може по скоро ма не в София!!! писна ми от пикли като тебе да ми просят по центъра и да ми псуват града...
после защо мисля че си проста
ми как да ти го кажа
99.9% от момичетата дето одат с момче 3+ години по голямо от тях са некфи курвички с 0 стинки мозък в главата
е ти го доказа това в тази тема де...
а неука... ми как ще си ук като не одиш на даскало и не знаеш дори какво те чака... некси...
а по въпроса за тате ти та и аз да съм и аз нема те пусна с некъф 11 години по голям от тебе
та ти се сеш се че той е бил 5-ти клас като си се родила???
^^^ Не обиждай хора който не познаваш. Тя е на 18 той на 27Тя реши да сподели, а не всички да е съдят
И защо тези който ходят с някой по-голям с 3 и повече години да са празноглави пачи ? Мога да ти кажа че тя е момичето мечта
![]()
Хах, мнооого далеч е от момичето мечта.
Аз пък съм съгласна с него, но на 17 смятам, че разлика от 3 години е нормална. Но в най-лошия случай разликата да е 6. Повече не мога да приема...
Варненче, извинявай, но да се изнесеш не е толкова лесно. То е лесно де, обаче когато се наложи сама да контролираш финансите, когато се наложи да изкарваш сама парички, тогава мисли за изнасяне. Ти и сега мисли де, но не го предприемай.
Другото, което е, ти си на почти 18. Тоест нямаш завършено средно образование. Изчакай поне него да завършиш. Вярно е, че познавам жена, която живее със съпруга й от 16-17 годишна, когато той я е издържал, но така е искал тя да учи, повече я е контролирал за успех и от родителите й, които са били причината да се изнесе. И повярвай ми, проблемите при тях са били много по-големи, от колкото с твоите родители. Ако беше случай като нейния, тогава бих те подкрепила, но... в случая мисля, че излишно се лигавиш.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Отговори ми де каквото те питах ?Първоначално написано от titinkaa
![]()
Добре де кво си работила и колко време и в кво те бива да работиш?Първоначално написано от varnen4e
![]()
След като навършиш пълнолетие, родителите ти нямат законовото право да те задържат у вас, при изрично ти НЕсъгласие.
Щом си толкова убедена, че ще се справиш финансово изчакай на направиш 18 и се изнасяй.
Не съм в настроение за да ти чета морал или за да ти обяснявам, кое е правилно или не.На твое място нямаше толкова рано да напусна дома си, но сигурно и ти си имаш своите причини, така че няма да те коря за плановете ти.
Успех и късмет ти желая.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Гореща телефонна линия за пострадали от насилие - Фондация "Асоциация Анимус"Първоначално написано от varnen4e
Тел. + 359 2 982 76 86
Държавна агенция за закрила на детето
Тел. + 359 2 933 90 50
Факс + 359 2 980 24 15
E-mail: stopech@sacp.government.bg
Добре де приятелят ти какъв е толкова,че родителите ти реагират така?Да не би проблема да е в него?!
To infinity and beyond.