.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 141
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Казах ти го вече-като си сигурна в него викай го да ти помага с багажа и се махай-без обяснения, без отчет, без въпроси. Пък да видим колко широк ще е отворена вратата на връщане. Ти какво друго очакваш да напишем?

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Казах ти го вече-като си сигурна в него викай го да ти помага с багажа и се махай-без обяснения, без отчет, без въпроси. Пък да видим колко широк ще е отворена вратата на връщане. Ти какво друго очакваш да напишем?
    Не съм съгласен с теб, не трябва да се прави напук, това само влошава нещата, трябва да се подходи с разбиране

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    А на мен не ми е ясно защо ваще са такива инат хора и защо баща ти толкова много не може да понася приятеля ти?кво му пречи да го викни във вас и да говорят,защото в тоя случай според мен баща ти е държи се едно е дете и ти му говориш нещо а той напук ти прави така?

hottie
    Guest
    Изнеси се в момент в който имаш собствени доходи, а не като свършат след 3 месеца да се върнеш да плачеш на мама и тати, защото не става така. За да направиш тази крачка трябва да си напълно независима. Като за начало ако приятелят ти може да си го позволи може да се изнесе сам на малка квартира и ти често да оставаш при него. Но ако ще е за живеене се изисква много повече, казвам ти го от личен опит.
    От една страна - компромиси, от друга пари за наем, ток, вода, отопление, храна, екстри и т.н. Без да забравяш парите за аобучението ти, транспорт, здраве и т.н.

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Това е човек, с който ще живеем наравно. Не си мисли, че ще спазваме някакви остарели патриархални норми, в които жената прави всичко.
    Милинка в крайна сметка ти си решаваш какво ще правиш, но диалога е най-добрият начин да им дадеш да разберът че искаш да живееш и да се оправяш сама ако си правите вс на инат до никаде няма да стигнете
    а и + това в днешно време в никой и нищо неможеш да си сигурна за това подходи с 1 нотка недоверие към твоя приятел и тогава щевидиш патриархат,матриархат или какво точно ще е...Защото в представите на вс ни бъдещето е чудесно ...оххх нз ти си прецени сама в крайна сметка докато не се опариш от някои неща никога не ги проумяваш успех и пиши развразката

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не съм съгласен с теб, не трябва да се прави напук, това само влошава нещата, трябва да се подходи с разбиране
    Чете ли какво я съветвах на предната страница? Не ставало с разговор и обяснение. А и сарказмът ми говореше в този пост.

Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    аре изнасяй се бе мене кой ще ми чисти кенефите
    Майка ти
    По темата мацка не прави глупости..
    От къде си сигурна, че ще живеете цял живот заедно?
    Просто говори с родителите ти и им обясни, че това са просто слухове и им предложи да го поканиш на вечеря, за да ги опровергаеш.
    А ако не е тайна какви неща са казвали за него..
    Опитах се да говоря с баща ми и да го убедя да си поговорят- с неуспех...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Ми не..щото сме много надути, красиви и богати с телефонче за 1 400лв
    Кой съм азз беее..хората ще ми чистят кенефа..мноо високомерен си
    Ма мога ти кажа, че мацката пуснала темата е 1000 пъти по интелигентна от тебе и най-много ти да им чистиш кенефа...
    100%
    а после защо мразиме скапаните селяни заиждали в софия... не стига че са прости и неуки ма и ни нападат...
    По кое точно съдиш, че съм проста и неука?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    искам само и аз да кажа, че това ще е най -голямата грешка в живота ти да се изнесеш преди дори да си завършила даскало.... много от причините са изредени вече горе.
    На мен ми стана много симпатично наивното ти мнение ,че ще живеете с твоя приятел "на равно"... вярваш ли си ,че след като е работил 8 часа като общ работник, например, приятелят ти ще дойде и ще те попита дали да не измие той чиниите може би първите 3 дена ще го прави и после ще те пита ти за к'во си му само да те издържа ли? Да не говорим ,че след като сте само от 4 месеца заедно и идея си нямате какво е да сте заедно по 24 часа на денонощието...да виждате човека до себе си сутрин като се буди например, преди да се е изтупал специално за срещатата ви...ежедневието може да бъде жестоко за една крехка връзка...
    Освен това не каза колко е голям приятелят ти? Той няма ли нужда да учи или е готов да скапе и той бъдещето си за теб?
    И на последно място ,но не по важност замисли се дали след 20 години няма да погледнеш на зад и да съжаляваш... така рискуваш да направиш и бъдещите си деца нещастни когато ти самата няма да си доволна от живота си
    А относно това как да се изнесеш от вкъщи, просто изчакваш когато родителите ти не са си вкъщи и се изнасяш, ако те заклучват изчакваш докато някога те пуснат на даскало, не може вечно да те държат заключена ... в най критичния случай се обаждаш в полицията и казваш ,че си държана против волята си....

П.П Darkkiss от супер много време следя мненията ти и искам да ти кажа, че супер много дразниш с тъпотията си, ако не искаш да помогнеш на хората просто не влизай, никой няма нужда от мнения като твоите. Освен това , повярвай ми има много по велики хора от теб...
    Знам много добре какво е да съм по цял ден с него... и мога да те уверя, че е нещо много хубаво... а и връзката ни не е "крехка".
    Приятелят ми е на 27 години.
    Това с полицията си го помислих.. но не искам да наранявам никого, а това ще е грубо. Не съм такъв човек. Оставям го за най- крайния случай.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Свищов
    И все пак са 4 месеца. На каквото и ниво да ви е връзката, тя е отскоро...

Няма значение от кога е. Аз съмимала връзка година и половина и дори бегло не съм се чувствала така както сега.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Свищов
    Да, той е на възраст за женене, ти малка и наивна. Позната история. Ще те кара да се чувстваш супер много ясно. Нали си търси жена да го пере, да му готви, чисти и роди дете....

Повече от фен
    Имай в предвид, че все още нямаш 18 > тоест си непълнолетна и ако се изнесеш от вас родителите ти могат да извикат полиция...А като си непълнолетна какво правиш при 28 годишен батко
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

А защо вашите са толкова против него?Какво работи?С какво толкова се е занимавал?В едно твое мнение казваш,че гобели сообствените си интереси...ами,да така е.Хората искат да имаш добро бъдеще.И според мен преценката на хора около 40 годишна възраст,най-вероятно е по правилна отколкото на 17 годишно момиче.Замисли се вече в 8 страници почти 90% от хората се опитват да те разубедят,в това число и момичета,които са живели самостоятелно с приятеля си.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Явно възрастта му ги притеснява на първо място.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Вече ми е все едно дали ще се скараме. Просто те много ме изтормозиха. Знам, че ще ми е гадно и ще ми липсват, но ако се изнеса и след време видят, че съм добре и човекът наистина се грижи за мен мисля, че ще разберат и своята грешка. Но не знам на какво са способни да ме спрат и какво да очаквам от тях.
    А откъде знаеш,че ще е така?
    Заедно си с този човек от 4 месеца-нито можеш да го опознаеш кой знае колко добре за това време,нито нищо...
    Защо да не готвиш и чистиш?Ти кво си мислиш,че някой ще те търпи да живееш без пари при него,да не работиш,че и нищо да не прайш
    Първия месец може и да е така,ама после на всеки би му писнало.
    Но щом искаш си троши главата,ние просто се опитваме да ти дадем съвет...

любовта е сляпа кой каквото и да говори тя няма да си промени мнението "varnen4e" mila за минутка не съм съжалявала че съм с моят вече мъж но задалженията са си задължения

Град
    Е там...
    чакаите чакаите чакаите
    аз маи това го пропуснах
    какво???
    тя е на 17 а той на 28?
    11 години разлика?
    и тя иска да се изнася при него?
    село изнасяи се колкото се може по скоро ма не в София!!! писна ми от пикли като тебе да ми просят по центъра и да ми псуват града...
    после защо мисля че си проста
    ми как да ти го кажа
    99.9% от момичетата дето одат с момче 3+ години по голямо от тях са некфи курвички с 0 стинки мозък в главата
    е ти го доказа това в тази тема де...
    а неука... ми как ще си ук като не одиш на даскало и не знаеш дори какво те чака... некси...
    а по въпроса за тате ти та и аз да съм и аз нема те пусна с некъф 11 години по голям от тебе
    та ти се сеш се че той е бил 5-ти клас като си се родила???

Град
    Инкогнито
    ^^^ Не обиждай хора който не познаваш. Тя е на 18 той на 27 Тя реши да сподели, а не всички да е съдят И защо тези който ходят с някой по-голям с 3 и повече години да са празноглави пачи ? Мога да ти кажа че тя е момичето мечта

Хах, мнооого далеч е от момичето мечта.
    Аз пък съм съгласна с него, но на 17 смятам, че разлика от 3 години е нормална. Но в най-лошия случай разликата да е 6. Повече не мога да приема...
    Варненче, извинявай, но да се изнесеш не е толкова лесно. То е лесно де, обаче когато се наложи сама да контролираш финансите, когато се наложи да изкарваш сама парички, тогава мисли за изнасяне. Ти и сега мисли де, но не го предприемай.
    Другото, което е, ти си на почти 18. Тоест нямаш завършено средно образование. Изчакай поне него да завършиш. Вярно е, че познавам жена, която живее със съпруга й от 16-17 годишна, когато той я е издържал, но така е искал тя да учи, повече я е контролирал за успех и от родителите й, които са били причината да се изнесе. И повярвай ми, проблемите при тях са били много по-големи, от колкото с твоите родители. Ако беше случай като нейния, тогава бих те подкрепила, но... в случая мисля, че излишно се лигавиш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    А на мен не ми е ясно защо ваще са такива инат хора и защо баща ти толкова много не може да понася приятеля ти?кво му пречи да го викни във вас и да говорят,защото в тоя случай според мен баща ти е държи се едно е дете и ти му говориш нещо а той напук ти прави така?
    Отговори ми де каквото те питах ?

Град
    Пловдив
    titinkaa, за да не цитирам и твоето мнение ще ти обясня 1-во, че съм работила и че финансово няма да имам кой знае какви затруднения- това е най- малкия проблем.
    Относно нашите- опитвала съм хиляди пъти да им обясня, но те не ме слушат и това си е. Сигурна съм, че ако успея да изляза така да се каже от вкъщи и да заживея с човекът, с когото искам, те ще видят за какво става дума и евентуално ще размислят. Въпроса е как да ги накарам да ме пуснат като те си знаят своето и не позволяват да се говори с тях...
    Добре де кво си работила и колко време и в кво те бива да работиш?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    След като навършиш пълнолетие, родителите ти нямат законовото право да те задържат у вас, при изрично ти НЕсъгласие.
    Щом си толкова убедена, че ще се справиш финансово изчакай на направиш 18 и се изнасяй.
    Не съм в настроение за да ти чета морал или за да ти обяснявам, кое е правилно или не.На твое място нямаше толкова рано да напусна дома си, но сигурно и ти си имаш своите причини, така че няма да те коря за плановете ти.
    Успех и късмет ти желая.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София

Re: Проблем с изнасяне...

Аз имам един много сериозен проблем с нашите. В момента съм затворена, под домашен арест, даже и на училище не ходя, защото са наговорили на баща ми глупости за приятеля ми. И сега той прави всичко възможно да не се виждаме- взе ми телефона, само ме дебне да не влизам в скайп, не ме пуска никъде, не ми дава да се виждам с никого. А аз след 2 месеца правя 18 години и искам да се изнеса от вкъщи и да заживея с приятеля си. НО нашите имам чувството, че няма да ме пуснат. Не знам как ще ме спрат, но мисля, че няма да ме оставят намира. Опитах се 1000 пъти да говоря с тях, но те за нищо не ми вярват. Искам да ви помоля за съвет- как да си издействам свободата и да ги накарам поне като навърша 18 да ме оставят намира...
    Дори и да трябва да се скарам с тях- все ми е едно.
    Моля ви, помогнете ми.
    Гореща телефонна линия за пострадали от насилие - Фондация "Асоциация Анимус"
    Тел. + 359 2 982 76 86

Държавна агенция за закрила на детето
    Тел. + 359 2 933 90 50
    Факс + 359 2 980 24 15
    E-mail: stopech@sacp.government.bg

Мега фен Аватара на Infinity
    Добре де приятелят ти какъв е толкова,че родителите ти реагират така?Да не би проблема да е в него?!
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си