.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 141 от общо 141
    Еми не знам.. абе ще изчакам още малко, пък ще видим какво ще стане.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Навърши 18...ставай и се махай... Не виждам причина да ти пука...Още по-добре че е на 27,а не примерно на 19...
    Аз лично те подкрепям в решението ти.Понеже съм била в такава ситуация.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Като станеш на 18 никой и нищо не може да те задържи против волята ти. Ако си твърдо решила си вземаш багажа и заминаваш. Помисли внимателно за да не направиш грешка и след това смело напред. Докато живееш при родителите и особено като те издържат никога няма да си самостоятелна. Един мой приятел се изнесе с приятелката си когато тя беше на 17 и още си живеят заедно. Като се обичате няма проблеми.

Град
    Хасково
    И кво.. Той е мъжът мечта, а? Заедно сте от толкова много време.. Цели 4 месеца И кво... Батко знае как да омая малкото момиченце... Прави секс като никой друг и тя е решила, че ще е с него цял Живот.. Не само, че си найвна, ами си и проста! Прави каквото сметнеш за добре, изнасяй се, нарани родителите си, семейството си, нека хората отгледалите и стояли над леглото ти когато си била болна да страдат, а ти се прави на много голяма и самостоятелна и да видим кога ли ще му омръзне на баткото да те ч**ка и ще си намери друга пикла... След като му омръзне да те издържа и да ти плаща Уни-то( в което много се съмнявам ), ще се върнеш разплакана при мама и при тати... Изнасяй се щом си решила.. На твоя отговорност е.

Подкрепям t1n4e7o
    Иначе по темата: Щом си решила да се изнасяш.. изчакай колкото е нужно за да се успокоят вашите и говори с тях...
    Но да ти кажа, няма да ти е никак лесно да учиш, да чистиш апартамента и т.н. НЕ Е лесно, но ти си преценявай...
    Не мислиш ли, че е по-добре да изчакаш ПОНЕ още една година ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    in ur dreams
    Виж знам, че си адски влюбена в момента, ама просто няма как да си затворя очите за простотията която се каниш да извършиш. Първо според мен му имаш прекалено много доверие на това момче, а сте заедно едва от 4 месеца. Второ той ще те издържа, мила тука веднага трябва да ти светне червената лампичка за ОПАСНОСТ , защото ти ще си в ръцете му, ще почне да те ограничава, недай си Боже и да те тормози. И още нещо, щом има повод за съмнения околко личността на гаджето ти е добре да се замислиш, а не да гледаш през розови цаки!!!! Осъзнай се о време, защото много, много може да си изпатиш! Все пак отхвърляш хората които са ти дали живот и са те отгледали, зарди човек в който си влюбена от 4 месеца + съмнителното му поведение (което не разбрах какво е понеже не прочетох всички мнения).

Цитирай Първоначално написано от Leksi23
    Виж знам, че си адски влюбена в момента, ама просто няма как да си затворя очите за простотията която се каниш да извършиш. Първо според мен му имаш прекалено много доверие на това момче, а сте заедно едва от 4 месеца. Второ той ще те издържа, мила тука веднага трябва да ти светне червената лампичка за ОПАСНОСТ , защото ти ще си в ръцете му, ще почне да те ограничава, недай си Боже и да те тормози. И още нещо, щом има повод за съмнения околко личността на гаджето ти е добре да се замислиш, а не да гледаш през розови цаки!!!! Осъзнай се о време, защото много, много може да си изпатиш! Все пак отхвърляш хората които са ти дали живот и са те отгледали, зарди човек в който си влюбена от 4 месеца + съмнителното му поведение (което не разбрах какво е понеже не прочетох всички мнения).
    +1

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Момиче,прочетох цялата ти тема...чесно казано...незнам с какъв акъл искаш да го направиш това.Аз съм на 18 години и 4 месеца...имам приятел който е с 3 години по-голям от мен,живее на квартира. Заедно сме от почти 10 месеца. От около 3-4 месеца спя при него 1 вечер в седмицата. Нашите ме пускат. Но извинявай, как с ипредставяш вие да сте постоянно заедно.Че със сигурност вие щ есе изпокарвате,докато почнете да "мелите" брашно заедно.Много компромиси трябват!И невиждам как ще успяваш да съчетаваш всичко, ти трябва да готвиш поне 1 път на ден, едва ли той ще уде 1 манджа цяла седмица.Ще трябва да чистиш къща поне 1 път с демицата /даже е малко/, трябва да пускаш пералня /нали нямате проблеми с това.../ после тряя ги простираш.. след това ти трябва всеки ден въпреки напрежението си където и да било да си с усмивка на уста като го посрещаш.А относно сметки...само с една заплата... колкото и голяма да е... трудна работа се плащат храна за двама,ток,вода,телефон,лека рства,дрехи и таксата ти за университета.А относно това че го смяташ за Човека с главно "Ч" по-хубаво от това чувство няма,но незабравяй че той има 1000000 пъти по-голям опит от теб, и толкова добре знае как да те омае,че свят да ти се завие...и когато се осъзнаеш какво става....вече ще бъде късно. Защото него не го бърка той ще има жена която да опъва,да му готви и да го топли. А за един сам човек,това е напълно достатъчно.
    Това просто ти го казах за да поосъзнаеш какво става.Но е вярно че докато не си очукаш главицата няя го проумееш. А за съвет как да избягаш от вас мисля че кремчето ти даде най-добрият съвет! Като заведеш приятеля си при баща си тъкмо ще го изпробваш "колко пари чини" все пак това е един вид проба,ако издържи и те защити и не се огъне,значи наистина го еб* за тебе.Ако не....радвай се че не си заживяла с него. А това да се изнесеш без те да разберат...ако са много консервативни,забрави после д асе върнеш при тях.Те щ ети кажат "щом се изнесе и мислеше че можеш сама да се оправяш...и сега ще успееш,повярвай и успех!" Така че.... не си мисли че като са ти родители....всичко ще ти позволят "иди си-ела си" пък и ти сама казваш че като станеш на 18 и ще си самостоятелна,ако знаеш аз как ревах като станах на 18...нямам думи. Да ревах защото неисках, и неможех да приема че вече решавам сама за себе си, и понасям последствията си. Аз сега като съм на 18 и кво.... пак наще ми казват "От Неделя до Петък да си си вкъщи до 11:30 Събота когато се прибереш стига да знаем къде си и с кого." така че,не си мисли че ще се промени всичко от дата на РД-то ти. така че,като възрастна и голям човек,помисли хубаво,ако трябва си напиши на 1 лист всички плюсове и минуси на живеенето с приятеля ти. Но мисля че тебе ще те оправи само едно: ако заминеш при приятеля ти да се окажи някой... който да те прави н адива и щастлива и тогава да видим...какво ще правиш....не...не ти го желая това...но просто...недей... Рано ви е да сте заедно...моята леля заживяха с приятеля си още от първата им среща заедно и преди ден-два направиха 2 месеца....еми имат проблеми..не е лесно... опознай го... 5-6-7 месеца тогава... тогава можеш да пожевееш например 1 уикенд и после повече..тъкмо да свикнат вашите.
    Хайде че направо се улях...
    Успех....

Град
    Е там...
    9 страници без деиствие...
    като решиш кфо искаш тогава се обади...

Абе винаги е по-приятно да живееш самостоятелно отколкото с родители. Въпроса е кога и на каква цена.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хм... от една страна мисля, че наистина гледаш доста наивно на ситуацията. От друга страна, знам какво е да си влюбен до степен, в която не можеш да си представиш да не сте заедно до края на живота си, знам също и, че не винаги родителите са прави само защото са родители и са те създали (въпреки, че в твоя случай вероятността да са прави е много голяма).

Ако бях на твое място аз лично щях да им кажа, че вече не съм с него... да спра комуникация за известно време или поне да съм изключително дискретна, така че да се успокоят и да помислят, че "опасността" е отминала... После когато навършиш 18, в най- добрия случай вече ще са започнали да те пускат навън и ще ти е лесно да се измъкнеш... В най- лошия няма да те пускат- звъниш в полицията и казваш, че те държат на сила, а си пълнолетна... и така...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Навърши 18...ставай и се махай... Не виждам причина да ти пука...Още по-добре че е на 27,а не примерно на 19...
    Наистина? Един (2-ри де) човек да ме подкрепя. Ти какво направи като беше в тази ситуация?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Наистина? Един (2-ри де) човек да ме подкрепя. Ти какво направи като беше в тази ситуация?
    аре изнасяй се бе боклук
    само да не те видя по улиците на София че ще те ритам!!!

Хахахаххахаххахаха... Ще ме риташ.. внимавай ти да не бъдеш ритнатия.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ммм по добре не прави глупости ... имай търпение .. опитай се да бъдеш дипломатична пред баща си .. срещни ги той и баща ти ... да се видят очи в очи да говорят .. да се опознаят ... но не прибягвай до крайности .. аз лично имам 18 години ( и пак съм от Варна ) но като живея .. при наще .. се съобразявам с тях .. малко или много се грижат за мен .. по принцип не ми се слагат никакви ограничения .. но ми имат и много голямо доверие ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Страната на Невъзможното
    Оф изчетох ти цялата тема
    определено още не си готова да се местиш да живееш с МОМЧЕ
    колкото и да го обичаш и да си го заобичала за тези 4-5 месеца, няма да издържиш с него под един покрив и месец.. и какво ще правиш тогава ? (беж при мама и тате)
    я по-добре си стои където си и не бързай да порастваш
    явно сега си много влюбена, щом говориш че това е човека с който ще си до края на живота си.. о повярвай ми за да определиш някой така тези 4-5 месеца са нищо.. това се определя с години, не с месеци, моето момиче

а какво аз мога да ти кажа за живота с друг човек.. (който не е роднина)
    ТРУДНО Е..
    трябва да се плащат сметки, да се справяш някак с досадните изкуфяли баби комшиики, трябва да се събират пари за осветление на блокове, глупости (при нас е така) и още мн др. работи
    трябва да чистиш поне три пъти седмично, трябва да готвиш всяка вечер, защото по ресторанти хвърчат пари като за световно
    трябва да переш, да простираш кажи-речи всеки ден
    трябва да се грижиш винаги в хладилника да има всичко необходимо, трябва да пазаруваш всеки ден, поне през месец трябва да се перат килими и там каквото има
    чаршафи се сменят непрекъснато.. а ако са от големите с прането зор ще видиш..
    прозорци се мият поне веднъж месечно, пердета също се перат на толкова време
    прахта по шкафове, рафтове, закачалки и т.н. се чисти два пъти на седмица..
    отделно е прибирането на дрехи, почистването на гардероби, записки за всички сметки, ипотеки, кредити и т.н.... да не забравяме, че ако нещо се повреди трябва да търсиш някой да го поправи или да си купиш ново, при което възниква проблема от къде, за колко пари и какъв модел...
    тераса също се мие веднъж на седмица.. цветя ако има се поливат пак на толкова време.. трябва да внимаваш в хладилника да не оставяш прекалено дълго някакъв продукт, защото може да се развали или да замериша и за замеришат покрай него и другите работи..
    огледала споменах ли, че се бършат с препарат и мокър парцал всяка седмица ?!
    споменах ли, че трябва да се викат хора да пръскат против буболечки ?! защото те са голяма напаст лятото...
    прането на дрехи се надявам да знаеш, че става по цветове...

е улях се малко с подробностите, но трябва да знаеш какво те очаква..
    ще ме извиняваш но като гледам твоята розова гледна точка, няма да се справиш с почти нищо..
    маминка и тати няма да ги има да вършат всичко..
    ти също няма да успееш..
    помисли какво ще ти се струпа на плещите ако постъпиш толкова безрасъдно и глупаво..
    аз минах по този път и както казах ТРУДНО Е.. а за момиче на 18 години е НЕВЪЗМОЖНО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си