.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Пиърсинг...

Родителите ми не ми дават да си направя пиърсинг пък аз искам мноооооогоооооо... плс помогнете ми как да ги убедя ..освен тва искам и да си направя няколко цветно ки4ура ..да маика ми дава вси4ко..но баща ми..нищоооо не ми дава ..все още си мисли 4е е в 19 век и освен тва не ми дава да се обли4ам както си искам и да слушам каквато си музика искам (слу6ам punk, emocore, hardcore. hard rock, metal)е не 4е не ми дават просто нз..те искат да съм кат тях.. а той слу6а 4алга и от вси4ко това ми дойде до гу6а...

Град
    Хасково
    На колко години си?

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Да и мен ми е интересно на колко си...

Град
    ffffffffffffffffffffLurttlandiiaaa;

Re: Пиърсинг...

Цитирай Първоначално написано от xXlloveXx
    Родителите ми не ми дават да си направя пиърсинг пък аз искам мноооооогоооооо... плс помогнете ми как да ги убедя ..освен тва искам и да си направя няколко цветно ки4ура ..да маика ми дава вси4ко..но баща ми..нищоооо не ми дава той е голям тъпак..все още си мисли 4е е в 19 век и освен тва не ми дава да се обли4ам както си искам и да слушам каквато си музика искам (слу6ам punk, emocore, hardcore. hard rock, metal) а той слу6а 4алга и от вси4ко това ми дойде до гу6а...
    и на мене не ми дава, само дето аз искам на ухото-хрущяла..и за кичурите и на мене мне ми дава..и той слуша чалга , а аз всичко..ии ... ужасен е
    inna - fall .mp3 (musiicc)

Този път заставам зад чалгара! Много весело защо да не преличаш на клоун игленик.
    Йога и мъдрост

никога не казвай за баща си че е тъпак егати и идиотите има..
    да бе вярно...на колко си ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    никога не казвай за баща си че е тъпак егати и идиотите има..
    да бе вярно...на колко си ?
    +1 ...тъпак ..омг
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    (#) ...thats a cookie...

на 15 съм...и добре няма да му казвам ..но не сам малка за пиърсинг 6тот ве4е вси4ките ми фр имат иии познавам мноо такива които са на 13/14 и имат пиърсинг..или пък кажете ми да се откажа ли от ки4урите и пиърсинга..

и при мен тате не даваше... но аз просто го направих (моя е на носа) на сутринта мама като му казала в колата.. едва не се блъснал После мрънкаше да съм го махнела... ноо.. аз кога ли съм била от послушните деца сега вече се е примирил А иначе.. и за русата коса доста дълго мрънкаше ... ама и с нея свикна
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    in your sweet dreams
    на 15 съм...и добре няма да му казвам ..но не сам малка за пиърсинг 6тот ве4е вси4ките ми фр имат иии познавам мноо такива които са на 13/14 и имат пиърсинг..или пък кажете ми да се откажа ли от ки4урите и пиърсинга..

аз съм на 14 без 1 месец имам обица на езика и 12 на ушите включително 3-4 от тях са на хрущяла косата ми е кестенява , до раменете , винаги топирана и бритона ми е рус и червен яд ли те е :P слушам си punk, hardcore, hard rock, metal и баща ми няма нищо против :P :P :P обаче мисля че веднъж като са казали "не" са решили че това просто не е за вас и не трябва да си го правите (таттоо ,пиърсинг , косата във всички цветове на дъгата и пр.) be happy \\//
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

еми ...не ме е яд :P :P

Град
    По балкана някъде..
    Моя татко е металист! Жици по цял ден ама не ходи облечен като изрод
    ACϟDC

Град
    България
    Хм...на 15 еми нормално е да не ти дават и на мен не ми даваха ама като се пробих бях по-малка и от теб и не ги попитах.Но аз се боядисвам от 5-ти клас и то с позволение на майка ми(не че някога съм я питала ) а като гледам твойте родители са строги и по-добре да изчакаш позволение.На братовчедка ми също не и позволяваха такива неща,но сега е на 17 и вече има и татус и пърсинг,така че изчакай.
    Имам един въпрос ти защо искаш кичури или пиърсинг?Защото всички имат ли?

не защото вси4ки имат..просто оби4ам да съм разли4на и мисля 4е стои яко

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Oфф: SkyEatsAirplane егати аватара... очите ми се насълзиха чак..

Амии и на мен не ми дават пиърсинг.. мислят, че е грозно.. аз искам на носа... по принцип нямам ядове за ушите ама на друго място НЕЕ! нвм..
    Ами.. примири се.. неможеш да направиш нищо пък и плюс тва след 3 години ще можеш и 100 пиърсинга да си направиш ако искаш..
    А за кичурите... НЕ СИ СЪСИПВАЙ КОСАТА!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Същия проблем.. многоо гадно и при мен е така реших да си го правя тайно ама.. немога да паза много дълго тайни и кат рабра ми са развика че ако си направа ... бля бля и еи такива
    One Tree Hill..Forever...Naley..!!!

Град
    България
    Е ти беше написала,че всички имат защо ти да нямаш.Сега гледам си го редактирала. Все тая.Повярвай ми няма да си с нищо по-различна от останалите,ако си сложиш пиърсинг или се боядисаш.Е виж,ако залегнеш над книгите...тогава вече ще си уникаааална!

Мега фен Аватара на mynichka
    какъв съвет искаш? Каквото и да кажа едва ли ще променя мнението на баща ти за пиърсинга ..но ако толкова много си решена, че искаш да си надупчена ..давай, той по- късно ще научи естествено, но няма да може да направи нищо.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    какъв съвет искаш? Каквото и да кажа едва ли ще променя мнението на баща ти за пиърсинга ..но ако толкова много си решена, че искаш да си надупчена ..давай, той по- късно ще научи естествено, но няма да може да направи нищо.
    Не и давай такъв съвет!Не всички родители се примиряват с глупостите на децата си.Туко виж и откъснали ухото с все обицата или я остригали нула номер(имаше тема за едно момиче дето закъсняло с 15 мин. и я остригали) тъй,че....

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    е ти за това ли искаш, защото те са така и ти да бъдеш като тях, ми бъди различна и не се прави като всички с пиърси и татуси и шарени коси .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    е ти за това ли искаш, защото те са така и ти да бъдеш като тях, ми бъди различна и не се прави като всички с пиърси и татуси и шарени коси .....
    офф не
    ... просто искам пиарсинг!!!

Град
    Hate City Sofia.
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy

аз съм на 14 без 1 месец имам обица на езика и 12 на ушите включително 3-4 от тях са на хрущяла косата ми е кестенява , до раменете , винаги топирана и бритона ми е рус и червен яд ли те е :P слушам си punk, hardcore, hard rock, metal и баща ми няма нищо против :P :P :P обаче мисля че веднъж като са казали "не" са решили че това просто не е за вас и не трябва да си го правите (таттоо ,пиърсинг , косата във всички цветове на дъгата и пр.) be happy \\//
    ало емото вече не е на мода
    хаха ше ти завиждам, че кат станеш на 19 косата ти ше опада

ма квот си искате правете , ич не ми дреме
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Хем всики имат,хем искаш да си различна..

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от heroine
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy

ало емото вече не е на мода
    хаха ше ти завиждам, че кат станеш на 19 косата ти ше опада

ма квот си искате правете , ич не ми дреме
    алоо какви емота по дяволите ?!
    тфа сичко го казах на бъзик ... хаха
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си