- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пиърсинг...
Родителите ми не ми дават да си направя пиърсинг пък аз искам мноооооогоооооо...плс помогнете ми
![]()
как да ги убедя ..освен тва искам и да си направя няколко цветно ки4ура
![]()
![]()
..да маика ми дава вси4ко..но баща ми..нищоооо не ми дава
..все още си мисли 4е е в 19 век
![]()
![]()
![]()
![]()
и освен тва не ми дава да се обли4ам както си искам и да слушам каквато си музика искам (слу6ам punk, emocore, hardcore. hard rock, metal)е не 4е не ми дават просто нз..те искат да съм кат тях.. а той слу6а 4алга и
![]()
![]()
от вси4ко това ми дойде до гу6а...
Да и мен ми е интересно на колко си...
и на мене не ми дава, само дето аз искам на ухото-хрущяла..и за кичурите и на мене мне ми дава..и той слуша чалга , а аз всичко..ии ... ужасен еПървоначално написано от xXlloveXx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inna - fall .mp3 (musiicc)
Този път заставам зад чалгара! Много весело защо да не преличаш на клоун игленик.
Йога и мъдрост
никога не казвай за баща си че е тъпакегати и идиотите има..
да бе вярно...на колко си ?
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+1 ...тъпак ..омгПървоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
на 15 съм...и добре няма да му казвам..но не сам малка за пиърсинг 6тот ве4е вси4ките ми фр имат иии познавам мноо такива които са на 13/14 и имат пиърсинг..или пък кажете ми да се откажа ли от ки4урите и пиърсинга..
![]()
и при мен тате не даваше... но аз просто го направих(моя е на носа) на сутринта мама като му казала в колата.. едва не се блъснал
![]()
После мрънкаше да съм го махнела... ноо.. аз кога ли съм била от послушните деца
сега вече се е примирил
А иначе.. и за русата коса доста дълго мрънкаше ... ама и с нея свикна
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Първоначално написано от xXlloveXx
аз съм на 14 без 1 месец имам обица на езика и 12 на ушите включително 3-4 от тях са на хрущялакосата ми е кестенява , до раменете , винаги топирана и бритона ми е рус и червен
яд ли те е :P слушам си punk, hardcore, hard rock, metal и баща ми няма нищо против :P :P :P
![]()
обаче мисля че веднъж като са казали "не" са решили че това просто не е за вас и не трябва да си го правите (таттоо ,пиърсинг , косата във всички цветове на дъгата и пр.)
be happy \\//
Моя татко е металист!Жици по цял ден
ама не ходи облечен като изрод
ACϟDC
Хм...на 15 еми нормално е да не ти дават и на мен не ми даваха ама като се пробих бях по-малка и от теб и не ги попитах.Но аз се боядисвам от 5-ти клас и то с позволение на майка ми(не че някога съм я питалаПървоначално написано от xXlloveXx
) а като гледам твойте родители са строги и по-добре да изчакаш позволение.На братовчедка ми също не и позволяваха такива неща,но сега е на 17 и вече има и татус и пърсинг,така че изчакай.
Имам един въпрос ти защо искаш кичури или пиърсинг?Защото всички имат ли?![]()
не защото вси4ки имат..просто оби4ам да съм разли4на и мисля 4е стои яко![]()
Oфф: SkyEatsAirplane егати аватара...очите ми се насълзиха чак..
![]()
Амии и на мен не ми дават пиърсинг.. мислят, че е грозно.. аз искам на носа... по принцип нямам ядове за ушите ама на друго място НЕЕ!нвм..
Ами.. примири се.. неможеш да направиш нищо пък и плюс тва след 3 години ще можеш и 100 пиърсинга да си направиш ако искаш..
А за кичурите... НЕ СИ СЪСИПВАЙ КОСАТА!![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Същия проблем..многоо гадно и при мен е така реших да си го правя тайно ама.. немога да паза много дълго тайни и кат рабра ми са развика че ако си направа ... бля бля и еи такива
![]()
![]()
One Tree Hill..Forever...Naley..!!!
Е ти беше написала,че всички имат защо ти да нямаш.Сега гледам си го редактирала.Първоначално написано от xXlloveXx
Все тая.Повярвай ми няма да си с нищо по-различна от останалите,ако си сложиш пиърсинг или се боядисаш.Е виж,ако залегнеш над книгите...тогава вече ще си уникаааална!
![]()
какъв съвет искаш? Каквото и да кажа едва ли ще променя мнението на баща ти за пиърсинга ..но ако толкова много си решена, че искаш да си надупчена ..давай, той по- късно ще научи естествено, но няма да може да направи нищо.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не и давай такъв съвет!Не всички родители се примиряват с глупостите на децата си.Туко виж и откъснали ухото с все обицата или я остригали нула номер(имаше тема за едно момиче дето закъсняло с 15 мин. и я остригали) тъй,че....Първоначално написано от mynichka
офф неПървоначално написано от LP_GirL
... просто искам пиарсинг!!!![]()
ало емото вече не е на модаПървоначално написано от EJI4eTy
хаха ше ти завиждам, че кат станеш на 19 косата ти ше опада
![]()
ма квот си искате правете , ич не ми дреме
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Хем всики имат,хем искаш да си различна..Първоначално написано от xXlloveXx