Първоначално написано от
krem4et0

Първоначално написано от
varnen4e
titinkaa, за да не цитирам и твоето мнение ще ти обясня 1-во, че съм работила и че финансово няма да имам кой знае какви затруднения- това е най- малкия проблем.
Относно нашите- опитвала съм хиляди пъти да им обясня, но те не ме слушат и това си е. Сигурна съм, че ако успея да изляза така да се каже от вкъщи и да заживея с човекът, с когото искам, те ще видят за какво става дума и евентуално ще размислят. Въпроса е как да ги накарам да ме пуснат като те си знаят своето и не позволяват да се говори с тях...
Ама нали ще си самостоятелна жена? Защо трябва да ги караш да те пускат? Нали като станеш на 18 ще си хванала Господ за шлифера, ще се издържаш, ще учиш, ще си щастлива с мъжа на живота ти......Много си самостоятелна явно, щом трябва да питаш дали може!
Аз не казвам, че съм самостоятелна или че искам да съм такава. Просто не искам да ме отделят от това, което ме прави щастлива и щом те не го позволяват единствения начин е да се махна от тук.
Нещата не опират до това, че съм си въобразила, че след като съм пълнолетна мога всичко. Просто искам да си следвам интересита, а тези хора ме спират.