- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- до понеделник 5 кг. ... Как?
За 50 килограмово момиче 6-7 килограма са 12-14% от тялото й... ако си свали толкова ряско 100% ще се разболее.... Това е като кръвта в твойто тяло има 5 литра ако 500 мл ти липсват вече си за спешното...Първоначално написано от SoFarSoG00d
Зависи колко си висока,ако си към 160-165 50 кг са малко повечко,мисля,че 46кг е ок.
Оф класната ти е много тъпа.Ама и ти си тъпа.
пърно не съм Ф и 2-ро няма значение от височинатаПървоначално написано от SoFarSoG00d
всичко това е биология....
Darkkiss, ти сам и каза, че ако се разболее ще свали килограми.
Но след това съм съгласна с теб. Глупаво е да се опитваш да свалиш толкова килограми за малко време. И то само за един танц. Никак не си заслужава. Не знам какво я е прихванало класната ти. Като няма друго момиче което да те замести не 50, а 60 килограма да си, тя няма друг избор. Освен това, пак казвам, че щом се харесваш...няма смисъл за 5-10 минутен танц толкова да се мъчиш.
Е как ще няма значение височината?По един начин се разпределят 50 кг при височина 160см,а по коренно разлиен,ако е 170см.....това е разликата.Първоначално написано от Darkkiss
добре аз ако те наръгам с нож в сърцето 2-3 пъти кво ще ми кажеш? подяволите защо все гледате да се наказвате и да се тормозите с тея килограми .... човека писал преди тебе извади много добра точка това е 5-10 минутен танц а класната няма друг избор освен да я исползва... и вместо да спамиме темата моля те отиди до доктора си и го питай какво смята по този въпрос и утре ми го кажи...Първоначално написано от SoFarSoG00d
класната ти е адски тъпа ако си мисли,че за толкова малко време можеш да свалиш 5кг.. няма как просто..просто не се занимавай с глупости.. ако ти искаш да отслабнеш опитай нещо..мисля,че има мн теми по тоя въпрос.. но го карай по бавно примерно на месец сваляш 6-7-8кг.. П.С. И аз мисля,че височината има значение..гадно ще е да си 160см и да си 55кг и съвсем друго да си 175см и да си 55кг..
![]()
Килограмите стават тормоз,когато са повечко.Човек трябва да се подържа във форма и да се 1увства добре,щом момичето е пуснало тема,значи не се чувства добре с тези килограми и нещо го притеснява,така че си е нейн проблем с колко ще отслабва.Първоначално написано от Darkkiss
МА ТИ ИДИОТ ЛИ СИ ИЛИ ДА БЕ?Първоначално написано от SoFarSoG00d
ТЯ Е ПУСНАЛА ТЕМАТА ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВА ОТ КЛАСНАТА СИ
Т.Е ТЯ НЕ ИСКА ДА СЕ ПРОМЕНЯ КЛАСНАТА И ИСКА ТЯ ДА СЕ ПРОМЕНИ...
МОМИЧЕТО СЕ СТРАХУВА ТОВА ДА НЕ И СЕ ОТРАЗИ НА ОЦЕНКИТЕ ЗА ТОВА ИСКА ДА СЕ СЪСИПЕ
+ ТОВА ТИ СИ БАТИ КРЕТЕНА НЕ МОЕ РАЗБЕРЕШ ЧЕ РЯЗКАТА РАЗЛИКА Е = СМЪРТ
ТОВА Е СЕ 1 ДА СЕДИШ В СТАЯ С ТЕМПЕРАТУРА 25-30 ГРАДУСА И ПОСЛЕ ДА ИЗЛЕЗНЕШ НА ВЪН ДА Е -15 ГРАДУСА... 100% ЩЕ УМРЕШ
ИЛИ КАК ДА ТИ ГО КАЖА ПО ДР НАЧИН КАТО СЕ ГМУРКАШ ДА СЕ ГМУРНЕШ НА 10 МЕТРА ОТ ПЪРВИЯ ТИ ОПИТ-> ПУКАНЧЕТАТА ТИ СЕ СПУКВАТ ОЩЕ НА 3-ТИЯ МЕТЪР
ИЛИ НЕ ЗНАМ ОЩЕ КВИ ПРИМЕРИ ДА ТИ ДАМ ДЕЕБА ТИ СИ БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ
Според мен е невъзможно за толкова кратко време да свалиш толкова килограма!Щом класната ти не те харесва,нека тя да танцува вместо теб.![]()
1.няма да сваляш никви килограми шот и без тва си слаба
2.аре класната ти да ги свали![]()
Първо,смятам 4е си доста циничен,типичен български манталитет,но тъй като аз не съм толкова пропаднала няма да ти отговарям с подобни изрази от улицата.......whatever...Първоначално написано от Darkkiss
сигурна ли си, че учителката ти е казала точно това ?! защото ако наистина го е казала е за бой тая жена. срам за педагозите !!!!!!!!
няма как да свалиш 6-7 кила за толкова време. 1-2 може ама повече едва ли.. така че отивай при тая псевдо учителка и й кажи да си завре дипломата за висше там дето слънце не огрява. и не се ядосвай, един танц не си струва да се ядосваш и да си вредиш на здравето !
Да аз съм Българин който е здраво стъпил на 2-та си крака и обмисля всеки възможен вход и последиците от него. А ти си от тея идиоти дето си мислят че англия е велика сила и не искат да си говорят собствения си език. Интерестното е че от всички страни в който съм бил точно англииско говорящите и хората в тях са най-прости... Не не спори с мене защото няма какво да спориш и има много да падаш за да ми стигнеш на нивото мда ма още гравитацията не си е объзнала знака... И не на последно място подчертал съм 1 думичка в твоя пост който показва че си идиот....Първоначално написано от SoFarSoG00d
Злобата те е погълнала и заличила като здраво мислещ човек,а форумът е мястото където да избиваш комплекси,да се заяждаш с непознати и да изтъкваш себе си като нагрубяваш другите,но както и да е не ме засяга.Бъди жив и здрав,дано някой ден ти дойде просветлението.
WHATEVER!!!!!
да направо аз съм сатаната за това че не искам да убивате момичето а ти си ангела за тфа че искаш да я заличиш от планетата земя...Първоначално написано от SoFarSoG00d
с тая дума просто неам кфо да кажа..
и бтв Хитлер е изравнил УК с земята така че като толкова се имаш за велика британка си мани сфастиката от аватара...
В крайна сметка в името на здравето на авторката всеки силно препоръчва да не прави такива рязки промени в теглото и начина си на хранене![]()
Кой е казал,че съм велика британка.......?!Първоначално написано от Darkkiss
Явно не знаеш родния -български език,тъй като се изписва сВастика и се изразяваш много неграмотно,използваш и чуждици ,но какво говоря аз на здраво,стъпил на 2-та си крака българин.....
За съжаление това е тъжната реалност,хора,които не знаят родния си език.............
Ох,колко ми е интересно да ви гледам как се карате!!!![]()
Аз определено не се карам,просто изказвам искреното си възмущение от факта,че някой безпричинно ме нагрубява.
класната ти е луда. Недей заради някакъв танц да си съсипваш здравето. А пък 50 кг.изобщо не са много даже си си нормална. Иначе ти колко си висока? Ако си 1.55 или 1.60 50кг са си напълно нормални. По - скоро приятелката ти да вземе да качи някой килограм.
Аз съм 42 кг и се чувствам слаба искам да бъда някъде 50, но не мога да ги кача.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Благодаря на всички ВИ за отговорите.
....Днес говорих с класната си и казах, че не мога да сваля 5 кг. до понеделник и ако не ме харесва такава да си намери друго момиче, тя ми направи малко злобна физиономия, и ми вика : Можеше поне да се помъчиш да свалиш 2-3 кг. , като не можеш 5, за да играеш в танца. И аз и отговорих : ако искате ще играя, но няма да свалям килограми, ако не си търсете друго момиче, което да е слабои тя ми каза, че така с тези крака няма да ме приеме, защото я било нея срам като обуя късата пола и да ми се гледат краката, а аз и казах тогава си търси друга
и си тръгнах...
Това стана днес исках да ви разкажа и да ви благодаря на вички, че ме разбрахте, но просто няма да играя в танца, защото не мога да ги сваля тези килограми... Благодаря ви на всички за отговорите,ако искат модераторите нека заключат темата!![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale