.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Hybrid View

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Благодаря на всички ВИ за отговорите.
    ....Днес говорих с класната си и казах, че не мога да сваля 5 кг. до понеделник и ако не ме харесва такава да си намери друго момиче, тя ми направи малко злобна физиономия, и ми вика : Можеше поне да се помъчиш да свалиш 2-3 кг. , като не можеш 5, за да играеш в танца. И аз и отговорих : ако искате ще играя, но няма да свалям килограми, ако не си търсете друго момиче, което да е слабо и тя ми каза, че така с тези крака няма да ме приеме, защото я било нея срам като обуя късата пола и да ми се гледат краката, а аз и казах тогава си търси друга и си тръгнах...
    Това стана днес исках да ви разкажа и да ви благодаря на вички, че ме разбрахте, но просто няма да играя в танца, защото не мога да ги сваля тези килограми... Благодаря ви на всички за отговорите,ако искат модераторите нека заключат темата!
    Оплачи се на директора от класната,както и на вашит,след това може да я съдиш за обида!!!!

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Благодаря на всички ВИ за отговорите.
    ....Днес говорих с класната си и казах, че не мога да сваля 5 кг. до понеделник и ако не ме харесва такава да си намери друго момиче, тя ми направи малко злобна физиономия, и ми вика : Можеше поне да се помъчиш да свалиш 2-3 кг. , като не можеш 5, за да играеш в танца. И аз и отговорих : ако искате ще играя, но няма да свалям килограми, ако не си търсете друго момиче, което да е слабо и тя ми каза, че така с тези крака няма да ме приеме, защото я било нея срам като обуя късата пола и да ми се гледат краката, а аз и казах тогава си търси друга и си тръгнах...
    Това стана днес исках да ви разкажа и да ви благодаря на вички, че ме разбрахте, но просто няма да играя в танца, защото не мога да ги сваля тези килограми... Благодаря ви на всички за отговорите,ако искат модераторите нека заключат темата!
    Оплачи се на директора от класната,както и на вашит,след това може да я съдиш за обида!!!!

Чак до съд... Ако бях аз щях да дигна луд скандал.

Град
    Wonderland
    Ами това е обида.Начина по,който е реагирала си е чиста обида!!!За обида може да се съди,аз лично бих го направила,това си е скандално.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Малее ква овца!!!Как така ще ти казва да отслабваш,заради някакъв тъп танц,а на всичкото отгоре ще те и обижда.Аз бих и направила голям сканадал и след това щях да се оплача на наще и от там на директора
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Да аз съм Българин който е здраво стъпил на 2-та си крака и обмисля всеки възможен вход и последиците от него. А ти си от тея идиоти дето си мислят че англия е велика сила и не искат да си говорят собствения си език. Интерестното е че от всички страни в който съм бил точно англииско говорящите и хората в тях са най-прости... Не не спори с мене защото няма какво да спориш и има много да падаш за да ми стигнеш на нивото мда ма още гравитацията не си е объзнала знака... И не на последно място подчертал съм 1 думичка в твоя пост който показва че си идиот....
    A случайно да знаеш разликата между Вход и Ход???

Ами това е обида.Начина по,който е реагирала си е чиста обида!!!За обида може да се съди,аз лично бих го направила,това си е скандално.
    Ами всъщност правилно... Коя е ТЯ да обижда. Да я съди. То в днешно време какво се чува от учителите...

Добре си и го казала на класната, явно е много глупава, за да се срамува от учениците.И сигурно не знае, как се свалят 5 кила.Щракваш и си 5 кила надолу - е нема такава опция.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от m3talmania
    Ами всъщност правилно... Коя е ТЯ да обижда. Да я съди. То в днешно време какво се чува от учителите...
    Ами повечето учители в днешно време са малоумни ,злобни комплесари и си изкарват яда върху учениците,понеже освен учители никакви други не може да бъдат.Учител е признание,а не ей така .

Голям фен Аватара на girl4eety
    Благодаря, че поне вие ме разбирате.Наистина много благодаря.
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cLaDyRcHe
    кажи и на класната ти първо тя да свали 6-7 кг за 4 дена и после да ти каже как ги е свалила
    +1

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    OMFG!

кажи на клсната ти да иде на лекар психолог тая жена не е в ред как може да те кара да отслабващ 50 кг са екстра на 45 кг ще приличаш на торба с кокали я да се грамне тая

Леле , класната ти е супер тъпа без извинение.Що не ги свали тя тея килограми като толкова ги разбира нещата ?!
    Толкова от мен по темата.
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си