.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Голям фен Аватара на girl4eety

до понеделник 5 кг. ... Как?

Здравейте!
    Искам сега да ви запозная с моя проблем и ако може да ми помогнете, защото направо откачам ....
    Аз попринцип не се мисля за дебела /50 кг/ и мисля, че съм добре, то ето го проблема в нашия слас сме само 3 момичета...аз и още едно момиче сме слабички, а другата е доста пълна около 70кг. днес класната ни каза, че сега за края на срока трябвало всеки клас да си направи някаква програма и на мен и на другото момиче ни даде да учим един танц, в понеделник ще го играеме...до тук добре, но пита мен колко съм аз и казах-50кг. пита другото момиче-41 и класната ми каза че до понеделник иска да съм свалила поне 6-7 кг за да мога да участвам казах и че са много и незнам дали ще успея, и ако иска да си намери друго момиче, но каза че не можело
    Затова просто ви умолявам кажете ми как да стана поне 45 кг. до понеделник моля ви, за да може да участвам в танца, още от днес съм почнала да го уча, но УМОЛЯВАМ ВИ кажете ми как да сваля...
    БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
    P.S. Моля ви без обиди
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    Е там...

Re: до понеделник 5 кг. ... Как?

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Здравейте!
    Искам сега да ви запозная с моя проблем и ако може да ми помогнете, защото направо откачам ....
    Аз попринцип не се мисля за дебела /50 кг/ и мисля, че съм добре, то ето го проблема в нашия слас сме само 3 момичета...аз и още едно момиче сме слабички, а другата е доста пълна около 70кг. днес класната ни каза, че сега за края на срока трябвало всеки клас да си направи някаква програма и на мен и на другото момиче ни даде да учим един танц, в понеделник ще го играеме...до тук добре, но пита мен колко съм аз и казах-50кг. пита другото момиче-41 и класната ми каза че до понеделник иска да съм свалила поне 6-7 кг за да мога да участвам казах и че са много и незнам дали ще успея, и ако иска да си намери друго момиче, но каза че не можело
    Затова просто ви умолявам кажете ми как да стана поне 45 кг. до понеделник моля ви, за да може да участвам в танца, още от днес съм почнала да го уча, но УМОЛЯВАМ ВИ кажете ми как да сваля...
    БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
    P.S. Моля ви без обиди
    кажи и на госпожата ти че ако иска да те убие няма проблеми...
    за месец едвам се свалят 5 кг тя за 4 дена иска да свалиш 6-7.... ЛОЛ!!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами аз съм сваляла 5кг. за една седмица, ама не ядях почти нищо, една филийка на ден с чай и ябълка, освен това правих упражнения, аз съм си слаба но исках да си направя експеримент дали мога да сваля още и ги свалих, обаче проблема е че дълго време не можах да си ги върна, даже вече 5 месеца не мога да си върна предишните килограми и всички дънки са ми широки ...по темата, колко си висока? понякога е невъзможно да свалиш килограми, пък и зависи от метаболизма ти
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Защо не използваш тези дни за фитнес,спри хляба и сладките неща пий много течности и ще има някакъв ефект,но 5 кг за такъв кратък период...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Инкогнито
    Абе прати е на майната си тая твоя класна, за 5 дена 6-7 кила това е възможно ако в понеделник сте на погребението ти

Отрежи си нещо. Няма как да се свалят тея кила. Просто няма как!! Обясни на класната си. Ако щеш я удари с учебник по главата, но ако искаш да си запазиш здравето по-добре не прави опити, за да не колабираш.

Аз също мисля че не е нормално и за това и казах да си намери друго момиче, но каза че не може.Иначе благодаря на всички за отговорите
    Ще пробвам както каза billytalent дано да стане аз трябва основно да сваля в краката че ще ми дават една къса пола и каза че трябвало да ми бъдат по-слаби краката Благодаря ви за отговорите приемам и други

Град
    Карлово
    Ако наистина тръгнеш на фитнес ще е супер аз от скоро ходя и след 3 посещения някъде се забелязваше ефект щом искаш за краката наблегни на колелото аз по принцип по 30 мин въртя

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    Аз също мисля че не е нормално и за това и казах да си намери друго момиче, но каза че не може.Иначе благодаря на всички за отговорите
    Ще пробвам както каза billytalent дано да стане аз трябва основно да сваля в краката че ще ми дават една къса пола и каза че трябвало да ми бъдат по-слаби краката Благодаря ви за отговорите приемам и други
    гледай сега искуството на лъжата е точно за такива ситуации... в пон и казваш че си свалила 4-5 и не си могла повече(същност не си и прави и труда да го правиш) и тя дори няма да намери разликата... хем ти доволна хем тя доволна...
    а ако ти направи скандал викни родителите си да поговорат с нея...

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Ако наистина тръгнеш на фитнес ще е супер аз от скоро ходя и след 3 посещения някъде се забелязваше ефект щом искаш за краката наблегни на колелото аз по принцип по 30 мин въртя
    Колко горе-долу ще ми взечат като пари и за да сваля от краката на колелото ли трябва. А има и един проблем малко ме срам сама да отдиа там а и нямам накоя приятелка кфо да права

Град
    Карлово
    И мен ме беше срам супер много ако не беше пустия срам отдавна да съм тръгнала,не се притеснявай ако преодолееш срама и отидеш 1 пъг след това постоянно ще искаш да ходиш...иначе за пари навсякъде е различно на мен ми взимат по 2 лв. и ако искам цял ден мога да седя там

Град
    Варна
    кажи и на класната ти първо тя да свали 6-7 кг за 4 дена и после да ти каже как ги е свалила

Струва ми се, че на някой му е доста голямо въображението

Голям фен Аватара на akinom
    Mi po nai- hitriq na4in moje6 da si svali6 kilcata.
    1vo: Zapisvai si kakvo qde6 ( ili ako zapo4va6 ot utre spomni si kakvo qde dnes )
    Taka 6te presmetne6 kolko kalorii izqla i na drugiq den pogulni dvoino po- malko. (potursi v google za kaloriite)
    2ro: Izgarqi pove4e kalorii ot kolkoto poema6.
    Smai gi vsi4kite
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    Е там...
    абе как така вие за ЛЪЖАТА не сте чували...

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Mi po nai- hitriq na4in moje6 da si svali6 kilcata.
    1vo: Zapisvai si kakvo qde6 ( ili ako zapo4va6 ot utre spomni si kakvo qde dnes )
    Taka 6te presmetne6 kolko kalorii izqla i na drugiq den pogulni dvoino po- malko. (potursi v google za kaloriite)
    2ro: Izgarqi pove4e kalorii ot kolkoto poema6.
    Smai gi vsi4kite
    Не разбирам смисъла на това което ми предложи

кажи на класната си да се гръмне или я прати при мен аз да я гръмна

не,че нещо обаче аз отслабнах с 6 кила за 5 дена..от 1 година така и така не ги върнах вярно,че през това време докато гладувах освен за храна за друго не мислих,обаче пред кантара си отслабвах :\
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

На твое място аз бих се отказала. Не отиваш на модно ревю, а ще танцуваш! Иначе, ако искаш да свалиш поне нещо до понеделеник яж малко, пий много вода и спортувай всеки ден.

гледай сега искуството на лъжата е точно за такива ситуации... в пон и казваш че си свалила 4-5 и не си могла повече(същност не си и прави и труда да го правиш) и тя дори няма да намери разликата... хем ти доволна хем тя доволна...
    а ако ти направи скандал викни родителите си да поговорат с нея...
    Съгласна съм. Ти самата каза, че се харесваш. Ако искаш да свалиш тези килограми-да, пробвай. Но щом се харесваш, няма смисъл. Както казаха това е танц, а не модно ревю.

Град
    Е там...
    РАЗБОЛЕЙ СЕ!!!

АЗ СЪМ БОЛЕН ОТ 4-5 ДЕНА И СЪМ ОТСЛАБНАЛ С 6-7 КИЛА...

ТОВА ТИ Е СПАСЕНИЕТО ЩОМ НЕ ИСКАШ ДА ЛЪЖЕШ

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Да го духа класната ти!!!!!!!!!!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Wonderland
    Плодове и само плодове-без банани и много течности иии естествено упражнения,за 5 дни-3 кг.

Град
    Е там...
    АБЕ ВИЕ ИДИОТИ ЛИ СТЕ БЕ КАКВО Я НАСЪРЧАВАТЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ И ДА УМРЕ ЛИ??? Е ПА НЕМА ПРОБЛЕМИ КАЖЕТЕ КОГА ЩЕ Е ПОГРЕБЕНИЕТО ЧЕ НЕ СЪМ СИ ИЗГЛАДИЛ КОСТЮМА

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    АБЕ ВИЕ ИДИОТИ ЛИ СТЕ БЕ КАКВО Я НАСЪРЧАВАТЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ И ДА УМРЕ ЛИ??? Е ПА НЕМА ПРОБЛЕМИ КАЖЕТЕ КОГА ЩЕ Е ПОГРЕБЕНИЕТО ЧЕ НЕ СЪМ СИ ИЗГЛАДИЛ КОСТЮМА
    Оффф,ако се умираше от 5 дневна диета популацията на Земята щеше да намалее на половина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си