- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- до понеделник 5 кг. ... Как?
Здравейте!
Искам сега да ви запозная с моя проблем и ако може да ми помогнете, защото направо откачам....
Аз попринцип не се мисля за дебела /50 кг/ и мисля, че съм добре, то ето го проблема в нашия слас сме само 3 момичета...аз и още едно момиче сме слабички, а другата е доста пълна около 70кг. днес класната ни каза, че сега за края на срока трябвало всеки клас да си направи някаква програма и на мен и на другото момиче ни даде да учим един танц, в понеделник ще го играеме...до тук добре, но пита мен колко съм аз и казах-50кг. пита другото момиче-41 и класната ми каза че до понеделник иска да съм свалила поне 6-7 кг за да мога да участвам казах и че са много и незнам дали ще успея, и ако иска да си намери друго момиче, но каза че не можело![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Затова просто ви умолявам кажете ми как да стана поне 45 кг. до понеделник моля ви, за да може да участвам в танца, още от днес съм почнала да го уча, но УМОЛЯВАМ ВИ кажете ми как да сваля...
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
P.S. Моля ви без обиди![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
кажи и на госпожата ти че ако иска да те убие няма проблеми...Първоначално написано от girl4eety
за месец едвам се свалят 5 кг тя за 4 дена иска да свалиш 6-7.... ЛОЛ!!!
ами аз съм сваляла 5кг. за една седмица, ама не ядях почти нищо, една филийка на ден с чай и ябълка, освен това правих упражнения, аз съм си слаба но исках да си направя експеримент дали мога да сваля още и ги свалих, обаче проблема е че дълго време не можах да си ги върна, даже вече 5 месеца не мога да си върна предишните килограми и всички дънки са ми широки![]()
...по темата, колко си висока? понякога е невъзможно да свалиш килограми, пък и зависи от метаболизма ти
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Защо не използваш тези дни за фитнес,спри хляба и сладките неща пий много течности и ще има някакъв ефект,но 5 кг за такъв кратък период...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Абе прати е на майната си тая твоя класна, за 5 дена 6-7 кила това е възможно ако в понеделник сте на погребението ти![]()
Отрежи си нещо. Няма как да се свалят тея кила. Просто няма как!! Обясни на класната си. Ако щеш я удари с учебник по главата, но ако искаш да си запазиш здравето по-добре не прави опити, за да не колабираш.
Аз също мисля че не е нормално и за това и казах да си намери друго момиче, но каза че не може.Иначе благодаря на всички за отговорите
Ще пробвам както каза billytalent дано да стане аз трябва основно да сваля в краката че ще ми дават една къса пола и каза че трябвало да ми бъдат по-слаби кракатаБлагодаря ви за отговорите
приемам и други
![]()
Ако наистина тръгнеш на фитнес ще е супер аз от скоро ходя и след 3 посещения някъде се забелязваше ефект щом искаш за краката наблегни на колелото аз по принцип по 30 мин въртя![]()
гледай сега искуството на лъжата е точно за такива ситуации... в пон и казваш че си свалила 4-5 и не си могла повече(същност не си и прави и труда да го правиш) и тя дори няма да намери разликата... хем ти доволна хем тя доволна...Първоначално написано от girl4eety
а ако ти направи скандал викни родителите си да поговорат с нея...
Колко горе-долу ще ми взечат като пари и за да сваля от краката на колелото ли трябва. А има и един проблем малко ме срам сама да отдиа там а и нямам накоя приятелка кфо да праваПървоначално написано от billytalent
И мен ме беше срам супер много ако не беше пустия срам отдавна да съм тръгнала,не се притеснявай ако преодолееш срама и отидеш 1 пъг след това постоянно ще искаш да ходиш...иначе за пари навсякъде е различно на мен ми взимат по 2 лв. и ако искам цял ден мога да седя там
кажи и на класната ти първо тя да свали 6-7 кг за 4 дена и после да ти каже как ги е свалила![]()
Mi po nai- hitriq na4in moje6 da si svali6 kilcata.
1vo: Zapisvai si kakvo qde6 ( ili ako zapo4va6 ot utre spomni si kakvo qde dnes )
Taka 6te presmetne6 kolko kalorii izqla i na drugiq den pogulni dvoino po- malko. (potursi v google za kaloriite)
2ro: Izgarqi pove4e kalorii ot kolkoto poema6.![]()
Smai gi vsi4kite![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
абе как така вие за ЛЪЖАТА не сте чували...
Не разбирам смисъла на това което ми предложиПървоначално написано от akinom
![]()
кажи на класната си да се гръмне или я прати при мен аз да я гръмна![]()
не,че нещо обаче аз отслабнах с 6 кила за 5 дена..от 1 година така и така не ги върнах вярно,че през това време докато гладувах освен за храна за друго не мислих,обаче пред кантара си отслабвах :\
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
На твое място аз бих се отказала. Не отиваш на модно ревю, а ще танцуваш!Иначе, ако искаш да свалиш поне нещо до понеделеник яж малко, пий много вода и спортувай всеки ден.
Съгласна съм. Ти самата каза, че се харесваш. Ако искаш да свалиш тези килограми-да, пробвай. Но щом се харесваш, няма смисъл. Както казаха това е танц, а не модно ревю.гледай сега искуството на лъжата е точно за такива ситуации... в пон и казваш че си свалила 4-5 и не си могла повече(същност не си и прави и труда да го правиш) и тя дори няма да намери разликата... хем ти доволна хем тя доволна...
а ако ти направи скандал викни родителите си да поговорат с нея...
РАЗБОЛЕЙ СЕ!!!
АЗ СЪМ БОЛЕН ОТ 4-5 ДЕНА И СЪМ ОТСЛАБНАЛ С 6-7 КИЛА...
ТОВА ТИ Е СПАСЕНИЕТО ЩОМ НЕ ИСКАШ ДА ЛЪЖЕШ
Да го духа класната ти!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Плодове и само плодове-без банани и много течности иии естествено упражнения,за 5 дни-3 кг.
АБЕ ВИЕ ИДИОТИ ЛИ СТЕ БЕ КАКВО Я НАСЪРЧАВАТЕ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕ И ДА УМРЕ ЛИ??? Е ПА НЕМА ПРОБЛЕМИ КАЖЕТЕ КОГА ЩЕ Е ПОГРЕБЕНИЕТО ЧЕ НЕ СЪМ СИ ИЗГЛАДИЛ КОСТЮМА
Оффф,ако се умираше от 5 дневна диета популацията на Земята щеше да намалее на половина.Първоначално написано от Darkkiss