- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- до понеделник 5 кг. ... Как?
Оплачи се на директора от класната,както и на вашит,след това може да я съдиш за обида!!!!Първоначално написано от girl4eety
Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Чак до съд... Ако бях аз щях да дигна луд скандал.
Ами това е обида.Начина по,който е реагирала си е чиста обида!!!За обида може да се съди,аз лично бих го направила,това си е скандално.
Малее ква овца!!!Как така ще ти казва да отслабваш,заради някакъв тъп танц,а на всичкото отгоре ще те и обижда.Аз бих и направила голям сканадал и след това щях да се оплача на наще и от там на директора![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
A случайно да знаеш разликата между Вход и Ход???Да аз съм Българин който е здраво стъпил на 2-та си крака и обмисля всеки възможен вход и последиците от него. А ти си от тея идиоти дето си мислят че англия е велика сила и не искат да си говорят собствения си език. Интерестното е че от всички страни в който съм бил точно англииско говорящите и хората в тях са най-прости... Не не спори с мене защото няма какво да спориш и има много да падаш за да ми стигнеш на нивото мда ма още гравитацията не си е объзнала знака... И не на последно място подчертал съм 1 думичка в твоя пост който показва че си идиот....
Ами всъщност правилно... Коя е ТЯ да обижда. Да я съди. То в днешно време какво се чува от учителите...Първоначално написано от SoFarSoG00d
Добре си и го казала на класната, явно е много глупава, за да се срамува от учениците.И сигурно не знае, как се свалят 5 кила.Щракваш и си 5 кила надолу - е нема такава опция.
Ами повечето учители в днешно време са малоумни ,злобни комплесари и си изкарват яда върху учениците,понеже освен учители никакви други не може да бъдат.Учител е признание,а не ей така .Първоначално написано от m3talmania
Благодаря, че поне вие ме разбирате.Наистина много благодаря.![]()
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
кажи на клсната ти да иде на лекар психолог тая жена не е в ред как може да те кара да отслабващ 50 кг са екстра на 45 кг ще приличаш на торба с кокали я да се грамне тая![]()
Леле , класната ти е супер тъпа без извинение.Що не ги свали тя тея килограми като толкова ги разбира нещата ?!
Толкова от мен по темата.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .