сега съм на диета и трябва да започна с фитнеса и въпросът ми е:с кростренажора отслабват ли краката или само се стягат?
оформят се...
Не можеш ли да питаш инструктора?Първоначално написано от fruitshine
![]()
Стягат се,не се отслабва от кростренажор.Ако е съчетан с една стабилна диета ще има ефект.
Принципно фитнесът не е за отслабване,а за стягане,но съчетан със диета може и да се отслабне.Аз спортувам в домашни условия,имам вело и към 18 км на ден,след това правя упражнения за вътрешната част на краката,кляканията са супер ефикасни за стягане на задните части,това го казвам от личен опит,правят се по 60 клякания на ден,3 серии по 20.Първоначално написано от indecent
Тук е подробно клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=SdxaunNWx6Y
след 15 години как ще се смейм като сме ходили по фитнес и сме тренирали![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Едва ли,аз смятам и след още 30 да продължа да ходя,фитнесът е здраве,човек трябва да има здраво тяло,особено важно за жените е да не се отпускат.....а мъжете да не пускат шкембетаПървоначално написано от hAshoo
![]()
![]()
![]()
Виж тези може да ти харесат,аз съм ги пробвала:Първоначално написано от indecent
http://www.cosmopolitan.bg/moda_krasota/p3_327_0.html
Аз откакто се помня правя такива упражнения,имам супер стегнати крака,без целулит,без отпуснато,абе екстра.Първоначално написано от indecent
L-Carnitin /течен/ + изкачване на стълби + нормално умерено хранене...ще имате най добрия ефект![]()
тва за краката
Да,доста,понеже има напрежение на всички мускули,даже има и такива тренировки.Първоначално написано от varnen4e
При мене доста..даже това беше ключа ми към отслабването.Първоначално написано от varnen4e
Бях към 81 кила ся съм 70,тези 11 кила бяха изчистени мазнини за около месец и то само щото ходих да изкачвам паметника.Обаче моя метаболизъм е бърз може би,защото съм момче.
А аз,защо си мисля,че стълбите са подходящи за оформяне на пръсците,а не за отслабванеПървоначално написано от SoFarSoG00d
Или се бъркам
![]()
Трябва наведнъж да почнеш 30 минути и поне с по 500-600 грама мазнини ще отслабваш.В училище и аз изкачвам,обаче то е за стягане на мускули,а за отслабване трябва по продължително.Примерно 9-10 етажа без да спираш да се задъхаш и тогава вече започва.Първоначално написано от varnen4e
kak da mi otslabnat krakata![]()
е ти бавна ли си 1000 човека ти писаха..Първоначално написано от fruitshine