.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

На къде вървят нещата според вас :?

Здравейте.Имам си приятел от известно време и до сега нещата вървяха добре.Като всяка двойка се карахме от време на време,но веднага ни минаваше.Винаги се държи добре към мен и внимава да не ме убиди.Днес,обаче нещо се промени ... Понеже учим в едно даскало се виждаме постоянно.Седим си днеска с моите приятелки в кабинета по музика и приятеля ми идва с още едно момче.Викнаха един съученик,незнам защо.Сигурно искаха да се бъзикат нещо с него... Момчето,което беше с него го бутна и му каза да дойде при мен,да ме види какво правя,а приятеля ми се обърна и каза "Аре ве ще ходя при нея,да не би да ми е няква,че ще ходя." След което се засмя.Всичко това беше на майтап,но на мен ми стана много тъпо.Някак си ме злепостави пред приятелите ми.Може би ме е разлигавил прекалено много с всичкото внимание,което ми даваше през цялото време през,което сме заедно,че сега не мога да приема дори един бъзик..но то какъв Според вас на къде отиват нещата или няма смисъл да отдавам такова значение на един майтап ?

ПП.Благодаря предварително

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Може и да е било шега не знам,но според мен е било доста глупава постъпка.Ти поговори ли с него,каза ли му че ти е била неприятна тази случка? Според мен поговори с него и тогава си прави изводи.Неприбързваи с изводите за бъдещето на връзката ви,не смятам,че ако той наистина се е шегувал това е повод за раздяла.Поговори с него.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

според мен не трябва да отделяш толкова голямо значени.. сигорно е искал да се направи на "пич" пред приятелките ти .. а и доста тъпо е постъпил наистина..

Град
    Велико Търново
    а видя ли,а в раздел секс ти искаше да му пуснеш за Св.Валентин,погледни още веднъж мнението ми и се замисли,защото го казах с добро...
    и по темата:
    той си знае дали се е шегувал или не,но изглежда супер тъпо отстрани.Ако наистина те обичаше,щеше ли да каже така(дори на шега да е било) ?точно с това ли щеше да се пошегува?
    Не си затваряй очите и недей да му вярваш на 100%.
    Говори с него и го питай защо е казал така,в противен случай мога да ти кажа,че тук няма да получиш точен отговор на въпроса си!
    Руса кукличка

Не му казах нищо.До края на шестия час го подминавах,като пътен знак.Той разбра,че му се сърдя,но не направи нищо.Мисля,че вече не го интересувам Защо го прави,като утре пак ще си ме гушка и ще се държи както винаги

момчета побертет.. (нищо лично..)

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Не му казах нищо.До края на шестия час го подминавах,като пътен знак.Той разбра,че му се сърдя,но не направи нищо.Мисля,че вече не го интересувам Защо го прави,като утре пак ще си ме гушка и ще се държи както винаги
    Оф, ей такива най-ги мразя. Егото ще ги убие. Говори с него и ако пак направи нещо такова почни и ти да го дразниш и злепоставяш пред неговите приятели уж на шега.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Малко са детски нещата , ако се държи и попринцип така с теб ,няма смисъл да си с него

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Не го приемай толкова на вътре... но постъпката му е била адски тъпа от негова страна да те злепоставя така пред други хора... просто поговори с него...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Оф, ей такива най-ги мразя. Егото ще ги убие. Говори с него и ако пак направи нещо такова почни и ти да го дразниш и злепоставяш пред неговите приятели уж на шега.
    Е,то понеже така се решава проблем... не баш...
    Просто говори с него и виж какво става...

Град
    Долината На Идиотщината
    Доста тъпо е постъпил..поговорете и му кажи,че не ти е приятно като си прави такива шеги..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Ба... проста постъпка

Град
    Destanation unknown ((:
    Ау ей такива "гЪзета" как ги мразя ... Даже на мен ми стана тъпо, като четях , пък не искам да се поставям на твоето място Еми не знам .. аз ако бях на твойто място ... бих си помислила доста хубаво дали искам връзка с подобен индивид !!

Град
    isperih
    Това е супер обикновен майтап, и се учудвам на вас момичетата и на моята защо не можете да понесете такива неща!!!

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    вървят към края ; )
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Супер фен Аватара на galu6a
    А той на колко е ако не е тайна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си