- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Край на всичко.. :)
не си само ти, но да, поговорката е грешна ^.^Първоначално написано от myNameIsImmortal
madafaka
Благодаря на всички! Исках да ви кажа какво се е случило.
Та вече разбрахте и още един път благодаря.![]()
Вече знам какво иска, и че няма смисъл да се впрягам повече и да изпозлвам дефиницията "надежда"![]()
А на всичкото отгоре след като ми каза всички тези работи и аз ходих да вечерям и писах: айде чао аз ще ставам :} и тя ми върна: :* окс, бб..
Като вече не знам какво цели..
Дори когато ме види в училище и тръгне да ме прегръща, което знам че ще направи, ще я спра и ще и кажа, че ако бях на нейно място нямаше да прегърна човек който ме обича, но не споделям чувствата му и че не искам да давам надежда като го прегръщам, защото прегръдката е начин на изразяване на симпатия към даден човек.
Може да е брутално и гадно, не съм го решил, но не искам да ме кара да се чувствам толкова гадно.
Ще продължа да поддръжам контакт с нея, но ще отговарям на понятието "приятел" който казва Здравей, как си?, какво правиш? и прочие.![]()
Ще намеря друга на която да даря всичкото това внимание, само с разликата, че тя ще го заслужава![]()
Знаете ли, оня ден се просълзих малко, но днес дори не ми е потелка една сълза още.. ясно мога да бъда коравА 1 път колко много бях
за нея и за това което се случва, но както в песента която ми прати дядо ви Поп /Костадин/ Krisko ft. 100 кила - Минало време, всичко е отминало вече и всичко е решено
![]()
И на мен ги пращат и аз ги пращам - приятелски са, нищо повечеПървоначално написано от myNameIsImmortal
Що? Покажи уважение към приятелките сиПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Бе извинявай, ма от една страна я разбирамОстанала съм с впечатлението, че е по-мъничка и май не излиза кой знае колко много с момчета
Тааа много е странно за едно момиче някой да започне да му обръща внимание и т.н... Започва какво ли не да му се върти из главата и прави тъпи работи
И аз бях така и до ден днешен съжалявам какви глупости съм правила и ту исках нещо, а после изведнъж друго ми идваше у главата... Разни идейки... аз се забавлявах, а момчето го прие по-тежко
После обаче идва момент, когато разбираш какво искаш и такам
)) Разбери я и си останете приятели, пък ти вярно бъди по-корав и ще видиш ако спреш да й обръщаш внимание как ще вземе да те забелязва... (личен опит
)
еlsy![]()
Започни да не обръщаш внимание на глупустите... Това е най-бързия начин да преодоляваш не само раздялите, но и всичко друго! А това за броенето е някак си... глупаво и именно такива като теб стават т.нар. бройкаджии след време... Когато почне да ти пука за такива неща и започнеш просто да си прекарваш приятно![]()
An Evil Man
И както казваше колегата Joro1234 Клик клин избива![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Поредната, която не може да оцени усилията, жестовете, чувствата на някое момче... Често срещано!
Да не ти пука! Заслужаваш по-добра!!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Така е!!!!!!!Първоначално написано от SunSmile
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ми така е - много ясно!Първоначално написано от Kostadin_682
Аз четох доста от темите... за подаръка, за розатада отидеш до съседен град за роза... С къв трепет, вълнение някво... стараеше се, всичко да е изпипано, точно, красиво, романти4но.... И тая.... "само приятели"... Айде бе! Чалъмарка! Ти да си хващан в гората... приятел ше и бъдеш... то тъй може повече да те боли и да не ти помага да я забравиш. Ти прецени дали да си й дори приятел! .... Безобразие! Срамота направо!!! Тая не е наред! не я знам, дори неискам да я знам ква е и що нито външно, нито вътрешно...! Кво те е размотавала толкова време... мислила си била... Ма тая или е бавна или мисленето не й се отдава! Що ли си мисля, че просто й е било хубаво да се чувства харесвана и обичана... Че то на всяко момиче ще й е яко, все пак си гъделичка егото... ама тва нейното на нищо не прилича! Подигравка с чувствата на някой!!! Най - голямата глупост! Ако не ти изнася да си с някого - недей, кажи му още в началото, а не когато е хлътнал и е късно...!Как може да е толкова нагла?! Безочлива...! Никога не бих постъпила така с някой, който е направил толкова мн неща за мен! Ако не искам да съм с него не бих го заблуждавала! По - добре изобщо да не се захваща, за да не наранявам някого..! Би ми пукало за него, дори да не искам да съм гадже с него!
Колко коравосърдечни и глупави момичета има по тоя свят... Ама кво да се учудвам... то свестните са малко!
ПС: Дано някой стигне до края... може да се познае някъде![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ima mnogo drugi!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Така е ; )Първоначално написано от myNameIsImmortal
ДаПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
П.П. Т'ва дет си го направила с усните ти не се ли наричаше "прахосмукачка"![]()
![]()
А аз ше ти напрая нещо наречено "синина" ако не млъкнешПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
не - аз просто питам, щото имам една брачедка много добраПървоначално написано от PreciousDiamond
и винаги изразява мислите си с физиономия
![]()
Първоначално написано от PreciousDiamond
Нещо обаче империята не иска да отвърне на удара
![]()
![]()
Защото не може да римува,
когато съм тука тя мирува,
изпълняваща мойте думи,
пали всички гуни,
да замирише на дим,
махни всички тоя грим![]()
С удоволствие, ама не съм в настроение
да се състезавам нямам намерение ; )
окс, соркаПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
Айде аз отивам да закусвам![]()
Приятно плюсканеПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
А защо всички обвинявате момичето и казате че не оценява?
Да бъде с него само защото ТОЙ я обича и ще се грижи за нея?
Мен такова нещо не би ме удовлетворило. И на мен ми се е случвало да има някой който да ме иска, да прави всичко за мене бла бла ама аз като нямам чувства какво да правя? Да го лъжа?
Браво на момичето че поне е казало как стоят нещата и съм сигурна че е благодарна за всичко което си направил за нея. И може би наистина е мисила по въпроса дали може да бъде с тебе но явно е решила че не може и понеже е видяла че си мил и добър човек е решила че не иска да те губи изцяло и предпочита да бъдете приятели. От там нататъка ти решаваш дали можеш да имаш такива отношени с нея или си твърде влюбен за да сте "просто" приятели.
![]()