Извинявам се, че пак ще ви занимавам с простотии, но искам да споделя
Вчера когато с нея се засякохме в скайп ми каза, че голямото междучасие ще ме чака пред един от кабинетите. Когато отидох я нямаше, но след това дойде, след което ме поздрави и ми каза, че нали не искала да стане така, че да не си говорим, да не се поздравяваме, да не излизаме, но искала да бъдем гаджета и т.н. след което ме прегърна, после ме целуна по бузата, и пак ме прегърна и аз просто не знаех какво да кажа.. е това беше ситуация "Гръм от ясно небе". След това се разделихме и аз през цялото време досега мислех за случката.
И днес одеве в скайп ме пита дали не се сърдя за това, че е казала че искам да сме приятели, а не гаджета... и аз казах, че няма нищо и че което е решила, това ще е. Като след това каза, че ме обича но като приятел и имало малка разлика. И че за всичкото това време разбрала, че може да ми се довери за всичко и да съм и приятел.. при което и казах че и на гадже може да се довери..
Та това беше моята история.
Сега оставаме приятели с нея и всичко ще завърши така.
С времето ще я забравя. Все пак съм зодия близнаци - мога да бъда мил романтик, но мога да бъда и шибано копеле.
Всичко ще отмине.
Мерси на всички, които ми бяха пожелали щастлив край, но въпреки пожеланията им нищо не стана ама все едно. През мъжкия полов орган ме е
Айде соз здраве
П.П. Имаше една поговорка: Обичайте, за да бъдете обичани..
Е ето, аз доказах, че не е вярна