- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Край на всичко.. :)
Ми така е - много ясно!Първоначално написано от Kostadin_682
Аз четох доста от темите... за подаръка, за розатада отидеш до съседен град за роза... С къв трепет, вълнение някво... стараеше се, всичко да е изпипано, точно, красиво, романти4но.... И тая.... "само приятели"... Айде бе! Чалъмарка! Ти да си хващан в гората... приятел ше и бъдеш... то тъй може повече да те боли и да не ти помага да я забравиш. Ти прецени дали да си й дори приятел! .... Безобразие! Срамота направо!!! Тая не е наред! не я знам, дори неискам да я знам ква е и що нито външно, нито вътрешно...! Кво те е размотавала толкова време... мислила си била... Ма тая или е бавна или мисленето не й се отдава! Що ли си мисля, че просто й е било хубаво да се чувства харесвана и обичана... Че то на всяко момиче ще й е яко, все пак си гъделичка егото... ама тва нейното на нищо не прилича! Подигравка с чувствата на някой!!! Най - голямата глупост! Ако не ти изнася да си с някого - недей, кажи му още в началото, а не когато е хлътнал и е късно...!Как може да е толкова нагла?! Безочлива...! Никога не бих постъпила така с някой, който е направил толкова мн неща за мен! Ако не искам да съм с него не бих го заблуждавала! По - добре изобщо да не се захваща, за да не наранявам някого..! Би ми пукало за него, дори да не искам да съм гадже с него!
Колко коравосърдечни и глупави момичета има по тоя свят... Ама кво да се учудвам... то свестните са малко!
ПС: Дано някой стигне до края... може да се познае някъде![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...