- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Край на всичко.. :)
Да, ама това можеше да го каже "малко" по-рано, като толкова време е осъзнала че ме обича като приятел и че мога да и бъда приятел, и нищо повече..Първоначално написано от slun4ice
![]()
Все едно. Оставаме приятели и това е.![]()
Всеки край е ново начало.Ще намериш подходящата, която да заслужава, това което си дал на въпросното момиче.
Someone somewhere is made for you !
Така такаПървоначално написано от TheCinderella
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Криско ft. 100 кила - Минало време![]()
![]()
Поздрав за дядо ви Поп :P
ааа мерси брат... песента е мноо хубааПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от myNameIsImmortal
еми тогава бая бая е мислила.. и ако не бях репил да и задам вече въпроса и бях останал да чакам, щеше да стане по-зле.Първоначално написано от slun4ice
Каквото било - било.![]()
Ще с останем приятели и това е.![]()
Близнаците сте много всеотдайни и готини...Много съжалявам,че се е получило така...Все пак се надявах,но пък не е последната.Това да ти е за урок...
И аз съм близнаци![]()
Ще я забравиш
![]()
Успех с някоя друга :P :P
myNameIsImmortal написа:
Криско ft. 100 кила - Минало време
Krisko e от габрово и аз съм го виждала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре постави се на нейно място.Първоначално написано от myNameIsImmortal
Има някой който се грижи за теб, романтичен е, добър, мил, прави всичко за теб, всеки мечтае за такъв човек до себе си - дори и ти! НО не си влюбен в този човек. От една страна се радваш на цялото внимание, радваш се че има някой който да се държи с теб точно така както искаш но от друга не изпитваш нищо повече към него от приятелски чувства.
Нормално е да изпадне в дилема и да мисли и премисля нещата 100 пъти докато реши какво да прави.
Но според мен е постъпила правилно.
Помисли си колко зле щеше да се получи ако бяхте тръгнали. Ти щеше да си супер щатлив, тя щеше да се чувства виновна защото хем няма чувства хем един вид теизползва заради всички мили неща които правиш. В един момент тя нямаше да издъжи и щеше да те скъса. Тогава щеше да почнеш да търсиш вината в себе си или да я намразиш и щеше и на двамата да ви е гадно.
Сега поне ще си останете в хубави отношения и може би един ден тя наистина ще се влюби в теб.
Да не забравяме че не може да контролираме какво чувстваме и чувствата ни не винаги зависят от това как нкой се държи с нас и какво прави за нас.
Аз имах един приятел който всичко правеше за мене, то не бха стихове да ми посвещава, пък да събира пари да ми дойде на гости, пък да ми се обажда като беше на екскурзия в друга държава, мили смс-и... абе супер много неща! Е да ама аз като не изпитвам чувства към него (дори приятелски) какво да го направя?! Да седя и да се възпозвам от всичкото му внимание и да го лъжа?
От друга страна и аз съм била отхвърляна макар и само веднъж и знам че е гадно. Ама всичко се преживява и отминава. Всяко зло за добро в крайна сметка![]()
С тази песен ме беше поздравило едно момче...И като я слушам сега си спомням за него...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
+1Първоначално написано от sku
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ето,че вече си намерил нова женаПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Какъв урок?Първоначално написано от slun4ice_90
Да спре да вярва? Да спре да прави всичко на което е сособен когато обича някого? Да спре да се влюбва?
Не мисля че трябва да му е за урок дори напротив.
Прави всичко което можеш но го прави защото така искаш и за собствено удоволствие а не защото искаш другия да ти отвърне с нещо.
Ти си се радвал когато си я виждал усмихната, с любов и радост си направил подаръка за нея. Това е важното... А факта че тя ти е казала че не иска да сте двойка е нейно решение. Ти си направил кавото си могъл и то просто за да я видиш щастлива а не защото си очаквал нещо.
Аз когато правя нещо за някой го правя заради него защото искам да го зарадвам и да го накарам да се почувства добре а дали той ще ми отвърне със същото не ме вълнува толкова. Важното е да не ме кара а се чувствам зле.
Исках да кажа,че не трябваше да я глези толкова без да са гаджета,но щом го е направил-Ок.Не си ме разбрала,но няма проблем.Не му казвам,че не трябва да се влюбва и тем подобни...Просто да внимава в бъдеще.Първоначално написано от slun4ice
Аз също,когато обичам правя много неща за момчето ми,за да е щастлив с мен и т.н.
Правилно те разбрах бе слънцеПървоначално написано от slun4ice_90
.
Според мен не е сгрешил че я е глезил. И аз го правя когато съм влюбена дори когато не ми се отвръща на чувствата.
Нека прави стига да се чувста добре от това и да е наясно че може и да не му се отвърне. Аз не съжалявам за нищо което съм направила за някого независимо той после как се е отнесъл с мен и дали е уважил моето отношение.![]()
Ок,разбрахме се.В същото време и му се възхищавам за всичко,което е направил за нея...Толкова много неща момче да направи за момиче...Адски мило и нямам думи просто.....Първоначално написано от slun4ice
![]()
Аз така като го гледам на снимката може и ДРУГ да си намери...
Аз не съм казъл, че ще я виня, че ще я намразя ако тръгнем и ме скъса и прочие. Не съм такъв човек. Значи е какво е толкова за мислене, щом няма чувства - няма и точка. Не е правилно според мен да продължава да ми дава надежди където са без покритие, и в същото време не иска нищо повече от приятелство. Като няма чувства, не трябва да седи и да кача да започне да чувства нещо.. Не е права според мен. Не я виня, нито й се сърдя. Сега ще си останем само приятели и ще се опитам да залича чувствата си. Само се моля и се надявам никога да не изпита това, което аз изпитах и да не се влюби в мен, защото тогава тя ще заиграе моята роля, а аз нейната, защото и казах, че това което е казала - това ще бъдеПървоначално написано от slun4ice
![]()
Чел съм всичките ти теми. Стана както и предположих. И аз съм бил в тая социална заблуда на времето. К`ва ти е тя, че ще и подаряваш подаръци, стихотворения и т.н??? В нейните очи се превръщаш просто в някой хлътнал по нея, не си интересен. Първия път като си направил нещо може да и е станало хубаво...истината е че после те е мислила заа хм.. леко смотан и неопитен, въпреки че ти имаш добри намерения и наистина я харесваш. Това не е начина. Занапред, НИКАКВИ подаръци, стихотворения, серенади и т.нИ никакви 100 дена... харесваш я, взимаш и тел/skype до 3 дни излизате и се забавляваш. Колкото и да ти се иска това не е любов...любов може да търсиш като станеш на години за женитба и т.н тогава търси дългогодишни връзки и любов...Т`ва сега е просто за забавление не се впрягай...не прави нищо за никоя, без тя да го е направила за теб и дори тогава не си и длъжен.. успех занапред, не знам дали си ме разбрал, но тоя подход ще ти донесе само още разочарования, така че се стегни.
![]()
аа аз серенада не съм правилПървоначално написано от eXciTeD
![]()
![]()
Както и да е.. сега не и обръщам кой знае какво внимание и се държа, все едно не изпитвам нищо към нея.![]()
оФ човек кво ти приказвам ти си знаеш твоето... утре ще направиш същите глупости и пак ще изпаднеш в драми и сърцераздирателни стихотворения ли к`во беше...живота си е твой все пак...
спокс, няма да стане същото - взех си поукаПървоначално написано от eXciTeD
аз п0стапих п0 съштия начин с едн0 м0мче.. аз г0 0бичам ама сам0 кат0 приятел не мисля че м0же да сТане нещ0 п0вече и т0и не г0 прие д0бре ама няма начин .. на теб ти п0желавам успех дан0 се саберете и да бъдете мн щасливии
![]()