.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Купих си лаптоп, но

Значи...преди няколко часа си взех лаптоп и нали в инструкциите пишеше да не се изключва при първото включване...и аз го включвам и отидох в другата стая като се върнах беше се изключил и ся не се включва пише ми: If windows files have been demaget or configured incorectlly,Start up Repair Can help diagnose ond fix the problem.If power was interrupted during start up,chose Start Windows Normally... Натискам Startup Repair появява се черен екран за няколко секунди и после пак този надпис...после натискам Start Windows Normally започва да зарежда и после пак се появява надписа...какво да правя...помогнете ми моля ви....

shadow4e
    Описателни заглавия

Явно или имаш повредени файлове или нещо от конфигурацията не е поставено като хората. Пробвай пак няколко пъти и ако не стане го преинсталирай но сама .Направо ме боли сърцето като дават по 20 30 лв на някой за да натисне вместо теб F8

не мога...нямам диск...

Откъде пишеш ?

от стария компютър...

Можеш ли да си направиш собствен диск ? Знаеш ли как ?

Ами направи и ...... знаеш нататък

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако ти е с оригинален Уиндоус, го върни докато е време, иначе преинстал.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Направо ме боли сърцето като дават по 20 30 лв на някой за да натисне вместо теб F8
    Право казваш
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

аз го занесох във магазина им...викат ще го преинсталираме...25 лв....аз им викам няма да го преинсталирвате искам нов който да работи или парите...

За преинсталирване 25лв? Аууу аз май въобще не съм в крак с цените....

Цитирай Първоначално написано от emanuella_
    аз го занесох във магазина им...викат ще го преинсталираме...25 лв....аз им викам няма да го преинсталирвате искам нов който да работи или парите...
    Никакви 25 лв.Откъде си ?

Тянко...ти болен ли си бе? в днешно време хората са грамотни относно компютрите,пък ако не са...могат сами да се ограмотят.Толкова инструкций и обяснения има е в интернет за преинсталиране на Уиндоус,че болно ми става.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Болен не болен взимал съм бая пари.. и сега бая хора ми имат GSM и пак взимам.
    Не всички знаят и висят по форумите
    +1
    Мани го тянко с неговите 10лв аз ще ти взема 2.75 че свърших цигарите :Д

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Ако си от Шумен ще ти го оправя за 10лв.
    Тоз пък следващия.

От Силистра съм...оправиха ми го без пари...

Aми всъщност...не го нападайте.То и аз се изразих малко погрешно.Развивай си бизнеса...лошо няма.Пък и те разбирам .10лв. не са много,но все пак...не са и малко при условие,че всеки може да ги спести.Който пък няма време да чете,или го мързи,да си дава парите и така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си