- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Купих си лаптоп, но
Значи...преди няколко часа си взех лаптоп и нали в инструкциите пишеше да не се изключва при първото включване...и аз го включвам и отидох в другата стая като се върнах беше се изключил и ся не се включва пише ми: If windows files have been demaget or configured incorectlly,Start up Repair Can help diagnose ond fix the problem.If power was interrupted during start up,chose Start Windows Normally... Натискам Startup Repair появява се черен екран за няколко секунди и после пак този надпис...после натискам Start Windows Normally започва да зарежда и после пак се появява надписа...какво да правя...помогнете ми моля ви....
shadow4e
Описателни заглавия
Явно или имаш повредени файлове или нещо от конфигурацията не е поставено като хората.Пробвай пак няколко пъти и ако не стане го преинсталирай но сама .Направо ме боли сърцето
като дават по 20 30 лв на някой за да натисне вместо теб F8
![]()
не мога...нямам диск...![]()
Откъде пишеш ?![]()
от стария компютър...![]()
Можеш ли да си направиш собствен диск ? Знаеш ли как ?
да...![]()
Ами направи и ...... знаеш нататък![]()
Ако ти е с оригинален Уиндоус, го върни докато е време, иначе преинстал.![]()
Право казвашПървоначално написано от jambo_bs
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
аз го занесох във магазина им...викат ще го преинсталираме...25 лв....аз им викам няма да го преинсталирвате искам нов който да работи или парите...![]()
За преинсталирване 25лв? Аууу аз май въобще не съм в крак с цените....
Никакви 25 лв.Откъде си ?Първоначално написано от emanuella_
Тянко...ти болен ли си бе?в днешно време хората са грамотни относно компютрите,пък ако не са...могат сами да се ограмотят.Толкова инструкций и обяснения има е в интернет за преинсталиране на Уиндоус,че болно ми става.
+1Първоначално написано от tqnko
Мани го тянко с неговите 10лв аз ще ти взема 2.75 че свърших цигарите :Д
Тоз пък следващия.Първоначално написано от tqnko
![]()
От Силистра съм...оправиха ми го без пари...![]()
Aми всъщност...не го нападайте.То и аз се изразих малко погрешно.Развивай си бизнеса...лошо няма.Пък и те разбирам.10лв. не са много,но все пак...не са и малко при условие,че всеки може да ги спести.Който пък няма време да чете,или го мързи,да си дава парите и така.