.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Подаръци

Подаръци

Подарявате ли си за всеки навършен месец подаръци с гаджето, но взаимно и двамата, не само момчето да подарява? Вие момичета подарявате ли ???

лично аз подарявам.. може да е малко но за мен е важен жеста и не го приемам толкова вътрешно ако човека до мен не ми подари..

Град
    По балкана някъде..
    Лично много мразя човек да ми подарява нещо...
    ACϟDC

Супер фен Аватара на galu6a
    ние пък, когато си подаряваме нещо нямаме повод
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Лондон
    Ami to vse se slu4va da ne sme zaedno na denq v koito sme tragnali .. taka4e den kato den- nikakvi podaraci
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Ние пък не си подаряваме нищо..приятеля ми не е много романтична натура

Град
    Враца
    Ние и подаръци? Хаххахахахахахахахха
    еlsy

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз подарявам подаръци почти постоянно
    Я на гаджето (вече бившото ),я на някой приятел или приятелка Правя подаръци с повод и без повод
    Но за сметка на това не обичам да ми правят подаръци много,много

И така де По темата:ДА!Правех му подаръчета всеки месец

Град
    Велико Търново
    всеки месец не,защото ако започна да го правя няма да има какво да му подарявам. (само на по-специални поводи )
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    За всеки месец не си подаряваме. Случвало се е и да ми подари нещо без повод просто,защото е искал и обратното.Но на всеки месец определено според мен е глупаво,но това си е мое мнение.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Dokat bqh s moito gadje... postoq podarqvax podaryci i bez povod i s povod :P
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    За всеки месец не си подаряваме. Случвало се е и да ми подари нещо без повод просто,защото е искал и обратното.Но на всеки месец определено според мен е глупаво,но това си е мое мнение.
    +1

пф подарявам подаръци само когато наистина повода е голям,ина4е се губи смисъла

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Подарявал съм...с повод и без.
    Но сега съм сам
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Ами не на всеки месец на годината- ДА! ама иначе... на месец ми се струва някак си... излишно! Незнам, който както е свикнал!
    Ponakoga naranqvaiki drygite naranqvame pove4e sebe si...i edin den kogato os1znaem 6t5e b1de li k1sno?Boli pove4e otkolkoto mislim i tazi bolka ostavq sled sebe si samo milioni v1prosi...otgovor na koito nemojem da anmerim za6toto ne s16testvuvat!

Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    +1
    +1

Ми ние си подаряваме взаимно, но не всеки месец, защото не сме имали възможност понякога....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си