- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не мога да спра да мисля за това ...
ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХ
сори за грешките просто виждам много размазано![]()
![]()
не, мислим си 'баси обърканото дете'. не го прави тва, няма да ти стане по- добре, най- много да се влошат нещата.Първоначално написано от zaribena
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Предполагам, че и той е колкото теб, така че не ми се вярва да мисли само за е**не. Написала си го малко несвързано, но явно наистина ти е кофти. Незнам какво мога да ти кажа, освен че ще го преживееш. Сега ти е тежко, но ще видиш, че скоро ще спре да те интересува това момче. Никак не ме бива да успокоявам.....
За ква любов ми говориш ве,любовници нз си кфо си,ти си некфа пикла на 13 братле...няам думи колко сте тъпи на таа възраст
Обчане ? Любовници? ....извинявай ама... не гледай толкова филми....
Просто хлътване... не отдавай такова значение на нещо такова... да не говорим,че явно не можеш да си с тва момче.. Много е глупаво това дето го правите някои > когато ви отрежат започвате да се филмирате колко сте обичали..как вече няма слънце...няма луна..няма небе...приемайте нещата по-спокойно... особено когато е нещо толкова..лапешко,несериозн
![]()
любовници, 13 години?! wtf??!!!! O__________________O
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Нещо ми се вижда размазано.Първоначално написано от zaribena
пиши по-разбируемо.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Потенциална тръба.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
на 13 любовница.. хахахахахах ви още секс незнаете какво е.... камо ли думата любовница !! на тя възраст сте ебахти идиотчетата![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ае на момичето му е кофти, вие се подигравате.Ако не ви допада темата, просто я подминете.Защо е нужно да подсилвате болката и ?
По темата:Съжелявам, че си скъсала с гаджето ти.Сигурно ти е кофти, но истината е там, че ти не го обичаше истински.Първо на 13 не се обича.Второ,щом когато ходеше с него мислише за любовник ..Не ставай "любовница" на "новата ти любов" Така няма да бъдеш нищо повече от ВТОРАТА.Ако си готова да играеш тази роля, давай.Лично аз не бих пристъпила личното си достойнство, за да бъда с някой си... епа момчета бол ..
![]()
Минала съм през подобен период, като изключим това за "любовницата". Все още си много малка и не можеш да прогледнеш на нещата реално. Колко месеца са минали от лятото? 6? 7? И какво? Знаеш ли, че хората харесват един и същ човек по толкова години и не искат да се самоучиват... Никаде не споменаваш приятелите ти. Те трябва да ти помогнат. Само се успокой и се опитай да оправиш живота си. Не е кой знае колко трудно, ако наистина искаш и полагаш усилия. Забрави онова момче, другото го приеми просто като приятел. Без да ставаш никаква "любовница". Излизай повече, ходи по дискотеки, забавлявай се, срещай се с нови хора... Без никакъв секс! Ще видиш, че ще срешнеш някое момче, което наистина ще ти хареса и той ще те хареса и тогава ще ти е смешно как говориш в момента. Но трябва да си позитивно настроена. Никога не се показвай слаба!![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от Punisherrr
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това ми напомня за първата ми любовна мъка. Бях на 5 и цитатът ми от там е
ОМГ, порасни, моля те! 13 не е толкова малко, за дамислиш като тирбушон в локва със зелев бульон! ЕЕЕЕЕЕ баси смехаЗА МЪКА СЪМ РОДЕНА НА ТОЗИ СВЯТ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
Успокой се моля ти се, спри се, ти заслужаваш по-добър.
Метни си един студен душ и тогава пиши
И аз бях на твоите години много объркана и постоянно плачех,но не съм тръгнала да се принизявам толкова ниско и да се подценявам,както правиш ти!Колкото и да обичаш или харесваш един човек НЕ ТРЯБВА да позволяваш да си втората....Ако се примириш,че си му просто за разнообразие и не си на първо място за него...ще се нараниш още повече!Стой далеч от него!
хах..![]()
чуствам че някои е мн филмиран..![]()
![]()
![]()
на 13 си..
прекарай си хубавото си дество..
и не мисли за глупости we..
![]()
.човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(
+3627462.Първоначално написано от malka_diva4ka
Странно, аз на 13 скачах на въже и се люлеех на люлките до търговския център.![]()
ПП. Ако от сега започнеш да страдаш за всяка дреболия така, на 25 ще си бабичка, а на 40 ще те убие инфаркт. Карай по-леко и се радвай на живота.
Аве кфо стаа тука ве....на 13 тръгват вече любовници да стават...верно прекалила си с филмите...моя съвет е спри си кабелната за около месец-два ... Я се замисли малко по-добре ли ще ти е да го гледаш с гаджето му а теб само да те използва кат някъф парцал когато си поиска..Са може да мислиш че ш ти е върха само да си до него чат пат ама псоле кат се светнеш,че си втората и само те използват ще се чувстваш 100 пъти по-гадно тъй че момиче изживей си детсвото и си намери някой свестен ако толко искаш гадже..