- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам някой да го е грижа...
Значи аз съвсем не агитирам хората за нищо,мисля,че не ме разбрахте правилно!Да,всеки е различен сам за себе си,но има и друго нещо-да си различен съвсем не е толкова хубаво,колкото звучи.Не казвам,че всеки трябва да мине на другия тротоар,както се изрази.Напротив!Казах само,че старанието на всеки да гледа само в една посока не е най-правилното нещо.Казах,че трябва да се гледа глобално на нещата и да се очаква всичко.Това е.Не казвам нищо повече!Не казвам "момичета,търсете си момичета,мъжете не струват" или обратно.Съвсем съм далеч от тази мисъл.Бъдете себе си.Според мен,за да си готов да намериш любовта трябва да си готов да дадеш и да гледаш не само в една посока."Кон с капаци" вижда само това,което иска да види!Първоначално написано от Chrissie
Извод:Бъдете себе си.И не бъдете праволинейни и стереотипни.Когато сте готови да погледнете живота в очите (колкото и плашещо да е това,а то плаши,изпитала съм го),тогава може да кажете "Аз искам"!Когато дадете,тогава ще получите.
Първоначално написано от SkendY_F
Мисля,че и ти не ме разбра.Аз също не казвам,че момчетата трябва да си търсят момчета или момичетата-момичета.С това,че всеки тръгва по обратната страна на шосето,имах предвид,че много хора вървят в една и съща посока,а всъщност нямат ни най-малка представа защо.Просто защото и другите го правят."Ааа,вижте,вижте,еди кой си прави нещо,айде и ние."Напротив-това е напълни погрешно мислене.Точно като овца-и се извинявам,ако обиждам някой,но не съм измислила аз израза.Да,според теб не е толкова хубаво да си различен и може би си права,но само може би.Аз съм на друго мнение.Мисля,че е добре да си различен от самата гледна точка на това,че ти не си с "овча психика" ,че си имаш свое мнение за всичко и не е нужно да правиш или мислиш това,което и другите-ето защо аз съм на обратното мнение.Няма нищо лошо или погрешно в това да си различен-дори трябва да се радваш и да си доволен от себе си.Така че и двете защитаваме един и същи извод:бъдете себе си.Просто и двете го правим по наш собствен начин-две съвършено различни мнения за един и същ извод.Просто защитавам моя начин,а ти-твоят.И да-казвам това,което и ти.Трябва да дадеш,преди да получиш,но понякога се налага да дадеш много повече преди да получиш.За жалост обаче,има хора,които предпочитат просто да взимат без да дават каквото и да било,просто защото така е по-лесно.Но не е правилно.А понякога...Не,по-точно,винаги когато обичаш силно,даваш много повече отколкото вземаш,а в по-честите случаи не искаш да получиш много,защото и най-простичкото нещо,като един поглед или една нежна целувка те радват достатъчно.
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
Това, което искаш ти, го давам на моята приятелка и въпреки това действията ми се оказват неоценени или невидени. Де да беше като теб, подяволите!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Спокойно, в някаква степен това почти е нормално. Колкото и да е гадно, една голяма част от момичетата получат ли си всичко и ти се качват на главата.Първоначално написано от beiho
Примерно момчето, с което съм сега ми дава всичко това и тн, давал го е и на предната си, а тя го е зарязала, за да се е*е с гангстера на класа. И той (въпреки, че е един от свестните, което е мега изключение) не е имал кой знае колко приятелки досега (2 общо, а е на 18 ).
А най-добрия ми приятел е точно такъв тип момче (готов да даде всичко) и още не е имал гадже! Момичетата не го харесват, защото външния му вид не е перфектен и не влиза в стиловете "Фейк генгста" и "Фиешън".
Търсите всички уж такъв, ама точно тези (такивата) ги подминавате заради глупости.
Никой не може да е идеален,за да има всички тези прекрасни качества..,но ако има любов поне го има старанието за тези неща ;рр
Chrissie,мисля,че не можем да се разберем малко,но сега всичко е ясно!Подкрепям и твоето мнение!Не съм искала да кажа,че е лошо да си различен.Напротив,хубаво е,но трябва и да знаеш как да отстояваш позицията си.А,повярвай ми,не всеки може!Аз съм различна и често неразбрана,но мога да защитя позициите си и да се аргументирам.Поздравявам и теб,че защитаваш мнението си и,че можеш да го отстояваш.Не се случва на всеки втори в днешно време!Аз предлагам ако искаш да обсъждаме нещо да си пишем ЛС,за да не спамим хубавата тема!Със здраве и моите уважения!
До колкото си спомням й искаше секс,,,Първоначално написано от beiho
ахам и аз това искам... :P
Руса кукличка
хубав разговор се получи по темата... та... абсолютно всичко което изговорихте е така... Вярно е че повечето млади хора вече са повърхностни и неоценяващи какво им се дава... вярно е че са останали и свестни хора,които просто ако се огледаш по добре или както казахте ако погледнеш в друга посока ще намериш... и мен ме дразни,че повечето ми връсници са праволинейни,ограничени в мисленето си ,избиращи "половинките си" по някакви странни критерии (прически,пари,начин на обличане... и т.н.)Самата аз в момента съм в реудно положение... и точно за това.. защото се старая да разбирам хората до мен,да давам,да не искам прекалено много ,да оценявам каквото ми дават ,да оценявам ХОРАТА като такива... по -трудно е така... може би за това повечето млади.. не го правят ...
То не е само да искаш, а трябва и да даваш! Ако очаквам това, което си изредила, то аз също трябва да съм готова на същите "жертви" (:
Damn it man.. Be defferend!
hahah i az iskam AMA NQMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
taka che mila - mnogo iskame!
Po dobre si pusni nqkoi film,tam takiva gi ima mnogo..no
na vun edva li shte namerish neshto po dobro....
1.Порастни малко и когато срещнеш любовта ще видим каква песен ще пееш!Любовта не е само по филмите!Първоначално написано от Alabala16
2.За да искаш и си готов да получиш всичко това,трябва да си готов и да го дадеш!
3.Научете се да пишете на кирилица!
еми и аз искам , но не всичко се сбъдва на този живот .![]()
![]()
![]()
И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]
това ,че ти не познаваш такъв незначи че нямаПървоначално написано от ifkataAa
![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
Ще го намериш само когато и ти дадеш всичко това![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
ай ти ми покажи, като познавашПървоначално написано от rosko_bosko
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
sladur4etyYy
съжалявам, зает съм![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
А описали са ме почти перфектно...
Дами, не се блъскайте, ще изслушам всички ви.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от Drebs
И аз така..
Охх..![]()
![]()
Но винаги има по-добри и от най-добрите..
![]()
да пием за това ....
Първоначално написано от got2Bthe1
20 текили барман
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Много точно каЗано!! И аз май ще поема скоро по тази пътека на самотния войн..Първоначално написано от kypo