.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    SkendY_F,съгласна съм за доста неща с теб,няма и не искам да си кривя душата,като казвам обратното.Да,права си:всеки може да дава и да взима.Но за нещастие,повечето хора взимат много повече,отколкото дават или още по-лошо-направо не дават нищо.Ти попита нещо.Защо търсим този човек,за когото мечтаем именно в момчетата или средата около нас?Отговорът е повече от елементарен-а къде другаде да го търсим,ако не именно в тази среда?Къде,ако не сред хората,които познаваме?Но съм съгласна,че човек трябва да отвори очите си и за други възможности,които понякога се оказват доста по-добри.Да,нещата понякога се развиват така,както не искаме или не сме очаквали.И да,ако толкова упорито търсиш нещо,което силно желаеш,то не се появява.Но когато спреш дори за миг да го преследваш,то се появява от някой ъгъл и така силно те сграбчва,че не можеш да разбереш как е станало всичко.Спомена и още нещо,да не бъдем праволинейни.Да,донякъде съм съгласна и с това.Но само до някъде.Но защо?Защо да не бъдем такива,след като целият свят върви в друга посока?Защо да не бъдем праволинейни или различни по някакъв друг начин,след като всички минават по другото платно на шосето?Може би пък трябва да си малко по-различен от останалите,за да те забележат.И най-вероятно това е правилният начин.Защото когато си като останалите,няма да направиш кой знае какво впечатление на околните.Но когато си различен,когато се отличаваш,тогава ставаш интересен,всеки започва да се пита защо и се опитва да те опознае.Казвам,че трябва да не си като останалите,но трябва и да подчертая,че всеки човек е различен,просто много от хората следват едни и същи правила и се държат неестествено и следователно затова не могат да се отличат и да се нарекат различни.Не казвам,че по този начин търси някакво внимание-не,напротив.Опитвам се кажа,че трябва са си такъв,какъвто си."По-добре хората да не ме харесват такава,каквато съм,отколкото да ме харесват такава,каквато не съм."
    Значи аз съвсем не агитирам хората за нищо,мисля,че не ме разбрахте правилно!Да,всеки е различен сам за себе си,но има и друго нещо-да си различен съвсем не е толкова хубаво,колкото звучи.Не казвам,че всеки трябва да мине на другия тротоар,както се изрази.Напротив!Казах само,че старанието на всеки да гледа само в една посока не е най-правилното нещо.Казах,че трябва да се гледа глобално на нещата и да се очаква всичко.Това е.Не казвам нищо повече!Не казвам "момичета,търсете си момичета,мъжете не струват" или обратно.Съвсем съм далеч от тази мисъл.Бъдете себе си.Според мен,за да си готов да намериш любовта трябва да си готов да дадеш и да гледаш не само в една посока."Кон с капаци" вижда само това,което иска да види!
    Извод:Бъдете себе си.И не бъдете праволинейни и стереотипни.Когато сте готови да погледнете живота в очите (колкото и плашещо да е това,а то плаши,изпитала съм го),тогава може да кажете "Аз искам"!Когато дадете,тогава ще получите.
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    Значи аз съвсем не агитирам хората за нищо,мисля,че не ме разбрахте правилно!Да,всеки е различен сам за себе си,но има и друго нещо-да си различен съвсем не е толкова хубаво,колкото звучи.Не казвам,че всеки трябва да мине на другия тротоар,както се изрази.Напротив!Казах само,че старанието на всеки да гледа само в една посока не е най-правилното нещо.Казах,че трябва да се гледа глобално на нещата и да се очаква всичко.Това е.Не казвам нищо повече!Не казвам "момичета,търсете си момичета,мъжете не струват" или обратно.Съвсем съм далеч от тази мисъл.Бъдете себе си.Според мен,за да си готов да намериш любовта трябва да си готов да дадеш и да гледаш не само в една посока."Кон с капаци" вижда само това,което иска да види!
    Извод:Бъдете себе си.И не бъдете праволинейни и стереотипни.Когато сте готови да погледнете живота в очите (колкото и плашещо да е това,а то плаши,изпитала съм го),тогава може да кажете "Аз искам"!Когато дадете,тогава ще получите.

Мисля,че и ти не ме разбра.Аз също не казвам,че момчетата трябва да си търсят момчета или момичетата-момичета.С това,че всеки тръгва по обратната страна на шосето,имах предвид,че много хора вървят в една и съща посока,а всъщност нямат ни най-малка представа защо.Просто защото и другите го правят."Ааа,вижте,вижте,еди кой си прави нещо,айде и ние."Напротив-това е напълни погрешно мислене.Точно като овца-и се извинявам,ако обиждам някой,но не съм измислила аз израза.Да,според теб не е толкова хубаво да си различен и може би си права,но само може би.Аз съм на друго мнение.Мисля,че е добре да си различен от самата гледна точка на това,че ти не си с "овча психика" ,че си имаш свое мнение за всичко и не е нужно да правиш или мислиш това,което и другите-ето защо аз съм на обратното мнение.Няма нищо лошо или погрешно в това да си различен-дори трябва да се радваш и да си доволен от себе си.Така че и двете защитаваме един и същи извод:бъдете себе си.Просто и двете го правим по наш собствен начин-две съвършено различни мнения за един и същ извод.Просто защитавам моя начин,а ти-твоят.И да-казвам това,което и ти.Трябва да дадеш,преди да получиш,но понякога се налага да дадеш много повече преди да получиш.За жалост обаче,има хора,които предпочитат просто да взимат без да дават каквото и да било,просто защото така е по-лесно.Но не е правилно.А понякога...Не,по-точно,винаги когато обичаш силно,даваш много повече отколкото вземаш,а в по-честите случаи не искаш да получиш много,защото и най-простичкото нещо,като един поглед или една нежна целувка те радват достатъчно.
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Град
    isperih
    Това, което искаш ти, го давам на моята приятелка и въпреки това действията ми се оказват неоценени или невидени. Де да беше като теб, подяволите!!!!!!!!

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от beiho
    Това, което искаш ти, го давам на моята приятелка и въпреки това действията ми се оказват неоценени или невидени. Де да беше като теб, подяволите!!!!!!!!
    Спокойно, в някаква степен това почти е нормално. Колкото и да е гадно, една голяма част от момичетата получат ли си всичко и ти се качват на главата.
    Примерно момчето, с което съм сега ми дава всичко това и тн, давал го е и на предната си, а тя го е зарязала, за да се е*е с гангстера на класа. И той (въпреки, че е един от свестните, което е мега изключение) не е имал кой знае колко приятелки досега (2 общо, а е на 18 ).
    А най-добрия ми приятел е точно такъв тип момче (готов да даде всичко) и още не е имал гадже! Момичетата не го харесват, защото външния му вид не е перфектен и не влиза в стиловете "Фейк генгста" и "Фиешън".

Търсите всички уж такъв, ама точно тези (такивата) ги подминавате заради глупости.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    сългасен съм с горното мнение

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Никой не може да е идеален,за да има всички тези прекрасни качества..,но ако има любов поне го има старанието за тези неща ;рр

Град
    Skenderland
    Chrissie,мисля,че не можем да се разберем малко,но сега всичко е ясно!Подкрепям и твоето мнение!Не съм искала да кажа,че е лошо да си различен.Напротив,хубаво е,но трябва и да знаеш как да отстояваш позицията си.А,повярвай ми,не всеки може!Аз съм различна и често неразбрана,но мога да защитя позициите си и да се аргументирам.Поздравявам и теб,че защитаваш мнението си и,че можеш да го отстояваш.Не се случва на всеки втори в днешно време!Аз предлагам ако искаш да обсъждаме нещо да си пишем ЛС,за да не спамим хубавата тема!Със здраве и моите уважения!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от beiho
    До колкото си спомням й искаше секс,,,

Град
    Велико Търново
    ахам и аз това искам... :P
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз си го намерих...преди 4 години и половина

Мега фен Аватара на Mi6inka
    хубав разговор се получи по темата... та... абсолютно всичко което изговорихте е така... Вярно е че повечето млади хора вече са повърхностни и неоценяващи какво им се дава... вярно е че са останали и свестни хора,които просто ако се огледаш по добре или както казахте ако погледнеш в друга посока ще намериш... и мен ме дразни,че повечето ми връсници са праволинейни,ограничени в мисленето си ,избиращи "половинките си" по някакви странни критерии (прически,пари,начин на обличане... и т.н.)Самата аз в момента съм в реудно положение... и точно за това.. защото се старая да разбирам хората до мен,да давам,да не искам прекалено много ,да оценявам каквото ми дават ,да оценявам ХОРАТА като такива... по -трудно е така... може би за това повечето млади.. не го правят ...

То не е само да искаш, а трябва и да даваш! Ако очаквам това, което си изредила, то аз също трябва да съм готова на същите "жертви" (:
    Damn it man.. Be defferend!

hahah i az iskam AMA NQMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    taka che mila - mnogo iskame!
    Po dobre si pusni nqkoi film,tam takiva gi ima mnogo..no
    na vun edva li shte namerish neshto po dobro....

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от Alabala16
    hahah i az iskam AMA NQMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    taka che mila - mnogo iskame!
    Po dobre si pusni nqkoi film,tam takiva gi ima mnogo..no
    na vun edva li shte namerish neshto po dobro....
    1.Порастни малко и когато срещнеш любовта ще видим каква песен ще пееш!Любовта не е само по филмите!
    2.За да искаш и си готов да получиш всичко това,трябва да си готов и да го дадеш!
    3.Научете се да пишете на кирилица!

еми и аз искам , но не всичко се сбъдва на този живот .
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Мислите си, че сте срешнали точно такъв човек, но всъщност описаното момче малко по-горе не съществува.Просто продукта с толкова функций в едно ще се произведе към 2132 година ;]]] Дори някой да се държи така, повярвайте временно е.Такъв индивид нема никъде
    това ,че ти не познаваш такъв незначи че няма
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Ще го намериш само когато и ти дадеш всичко това
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Мислите си, че сте срешнали точно такъв човек, но всъщност описаното момче малко по-горе не съществува.Просто продукта с толкова функций в едно ще се произведе към 2132 година ;]]] Дори някой да се държи така, повярвайте временно е.Такъв индивид нема никъде
    това ,че ти не познаваш такъв незначи че няма
    ай ти ми покажи, като познаваш
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

sladur4etyYy
    съжалявам, зает съм
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    А описали са ме почти перфектно...

Дами, не се блъскайте, ще изслушам всички ви.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Тъпото е,че имах точно описания човек до себе си и го изгубих ;[
    И аз ... но имам надеждата все още,че може би ще си го върна
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Drebs
    Тъпото е,че имах точно описания човек до себе си и го изгубих ;[

И аз така..
    Охх.. Но винаги има по-добри и от най-добрите..

Град
    В думите на хората ;)
    да пием за това ....

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    да пием за това ....

20 текили барман
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от kypo
    да ви кажа, че имаше такива момчета... аз бях такъв, давах всичко за нея, тя беше целия ми свят, но просто един ден каза "сама ми е по-хубаво" и приказката остана недоразказана... и въпреки това бих бил същия с нея ако размисли и даде шанс, не на мен, не на нея, а на нас!
    ако не го направи, тия момчета за които мечтаете и искате ще намалеят с още един, защото никога няма да бъда същия, никога няма да се доверя повече на друга... ще бъда един идиот, мислещ само за себе си - май такива индивиди могат да виреят в тая любовна джунгла, където вие момичетата не знаете какво искате, намирате нещо за което винаги сте мечтали и един ден решавате че вече не ви е нужно... е да, ама вече no pasaran!
    Много точно каЗано!! И аз май ще поема скоро по тази пътека на самотния войн..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си