- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли любов или всичко е лъжа?
винаги обичаш този,който не трябва![]()
Няма любов всичко е измамаЛюбов само по филмите има
![]()
Силно обичам! Трудно прощавам! Жестоко отмъщавам! Никога не съжалявам!
Няма ............... Ще обясня защо
1 фаза
Мъж се насочва към ОПРЕДЕЛЕНА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЖЕНА от неговото подсъзнание. То е избрало точно нея поради ГОЛЯМА АЛФА ФЕРОМОННА АКТИВНОСТ, ПРИЛИКИ с ЖЕНИ смятани за КРАСИВИ в Соцялния кръг на МЪЖ и тн...
2 Фаза
Нивата на допомин и серотонин в мъж се покчват.
3 Фаза
Мъж прави очен контакт и започва да "сваля"(процес при който кара ЖЕНА ДА МУ СЕ ПОДЧИНЯВА без той или тя да осъзнава)............
4 Фаза
ЖЕНА се прибира в къщи "Свалянето" започва да работи ... Подсъзнанието на ЖЕНА подтиква ЖЕНА да мисли за МЪЖ ....
[b][u]ЖЕНА се влюбва в МЪЖ ....
5 Фаза
на следващият ден ЖЕНА и МЪЖ се срещат (мляс, мляс цуни гуни и тн)
6 Фаза
Настъпва връзка между ЖЕНА и МЪЖ която трае за известно време.
7 Фаза
МЪЖ/ЖЕНА реже(предизвиква социялна БОЛКА) на ЖЕНА/МЪЖ . Тази болка се възприема от предния цингуларен кортекс подобно на физическата и соцялно засегнатия МЪЖ/ЖЕНА започва да вербализира "сърцето ми се къса", "болят ме костите" (междудругото може да си докарате нещо като анорексия от "рязане"). Серотонин нивото или така наречената (Соцялна стоиност на отрязания/ната ) спада..
ми не 0ще не см я срешнала и мисля че съм малка н0 не знам .. мисля че има истинска люб0в въпреки че п0вечет0 м0мчеТа в днешн0 време са п*тки с извинение ;]]
Преди много време...и трудно се забравя![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Незнам не съм я намерила,но всичко с времето си![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
XAXAXAXAXAXAXAXA amali LUBOV boje moi // gospodi grobi6ta OMFG ! lubov ima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lele vie me razbixte oxxx qka tema nese bqx smql taka ot odavna !!!!! mersi za zabavlenieto![]()
![]()
Оххх хора... имате човек до себе си... " Влюбен съм...обичам я тя е всичко!!! " ... загубите я ... "Няма любов ... няма нищо!!!" ... Любов като понятие за всеки е различно... аз мога да кажа че все пак има едно огромно влечение...една тръпка...едно желание... едно доверие... едно уважение към един единствен човек... което е много много силно!!! Но за друг любовта може да е ч*кането... за трети нещо съвсем различно...Така че ако трябва по моите критерии да съдя... да може би има...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да...голямото изчерпателно обяснение обаче просто НЕ важи за ВСИЧКО ЖИВО... не си мислете така..Първоначално написано от kykyto
![]()
Тва че по филмите все става така...хайде сега...
Защо не спрете да се мъчите да обяснявате всичко....Някои неща не влизат в никви рамки.. като чувствата на един човек. Изпитвайте си там каквото си изпитвате и стига се тормозихте да го мъдрите :Ь
ЗА МЕН има такива истински чувства между двама души и не всичко винаги е само залъгалка. Убедила съм се.
ту я има, ту я нема
мислиш че си я намерил, па тя бяга, ти хукваш да я гониш, падаш, ставаш, хващаш я, па те духва вятър и поглеждаш другаде, оставяш питомното и гониш дивото, па то бега, спринтираш, хващаш го, оказва се че си сбъркал, искаш да се върнеш за питомното, па то побегнало в друга посока и то да гони нещо друго, гоните се, биете се, пак се събирате, живота ви завърта, проблеми, караници, раздяла, рев, после пак се гоните и те така... аз така я разбирам тая любов, пълна въртележка
Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Хахаха зависи от гледната точка, някой ден като отикриеш любовта ще се убедиш,че я има![]()
Знаеш ли кво, срещнах я и какво получих-нищо.Само главоболия и излишни мисли в тъпатта тиква.Сядам да чета книга-не мога от мислите си.Почвам да гледам филм, пак се сещам за шибаните чувства, смесени с болка и само болка.Мразя я, но не мога да я изтръгна.Всеки мъж се прави на мъв преди да я срещне, но това нещо отскубва волята, както те прави силен. Дава ти само едно нещо-обич, но ти взема абсолютно всичко.Губиш приятели, губиш разсъдък, губиш всичко.![]()
![]()
![]()
Има любов, но определено не е онази, която си представят всички...
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Даже съм чувала,че трае точно 100 дни![]()
има любов...това 4е понякога е нещастна или не всеки я намира е друг въпрос![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ако някой ме беше питал преди година с 2 ръце бих гласувала "ДА,ЛЮБОВТА СЪЩЕСТВУВА",но за тази една година научих много,получих страшно много уроци и болка,но разбрах сама за себе си,че няма любов,а само временни интереси.
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]