Zdraveite ! Za purvi put pisha tuk ... moje bi zvuchi prekaleno , no se chuvstvam bezsilna...minavala sum prez kakvi li ne trudnosti za moq edva 16- godishen jivot i mnogo sujalqvam , che taka prejdevremenno porasnah...za tova i mi e nelepo da kaja , che sum oburkana....ta ''problemut'' mi e , che hodq s edno momche ot 4 meseca , kato predi nego imah vruzka godina i polovina ... s momcheto,s koeto hodq sega se zapoznahme v stolichna diskoteka , neshtata se razviha tvurde burzo,no veche sme zaedno 4 meseca ... samo che v nachaloto toi beshe razlichen...mil...interesuvashe se ot men .. a sega e taka bezrazlichen..pri vseki moi opit da pogovorim na tazi tema , che nego vuobshte ne go interesuva kakwo se sluchva s men toi mi otgovarq : ''ne se filmirai,obicham te''

kogato trugnehme tochno sedmica sled tova go ostavih zaradi ivshiq mi tochno zashtoto i togava beshe mnogo bezrazlichen i ne misleh , che imame budeshte , no qwno bqh sgreshila...toi mi prosti ... i sme si zaedno , no kajete mi kak da se pravq , che ne zabelqzvam bezrazlichieto mu ? kak da otminavam vsqka nevolna ili volna obida...imam nujda ot vnimanie i ot malko zainteresovanost ot men .. no uvi .. s egno golo ''obicham te'' prazninata v men,porodena i ot mnogo drugi stranichni faktori,ne se zapulva.....gresha li kato molq za malko lubov moje bi nepravilniq chovek .... ?