.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58

Тема: Мерак

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BeHappYs
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Просто не пристъпвай към действие. Мечтай си от време на време за онзи, докато страста ти към него отшуми. Но не прави никакви крачки към него. Не казвай на годеника си. Лека полека ще мине пък и идва края на годината и онзи няма да го видиш повече.

ПП. А относно брака, защо пък не? Не виждам живеенето само в купони, натискане с разни непознати, наливане с алкохол до припадък и секс с нови и нови мъже. Хайде сега, откога станахте такива материалисти? Къде е любовта?
    Пример: Майка ми бая си е поживяла преди брака. Оженили са се с баща ми на 28. Родила ме е на 30. Имала е много гаджета преди баща ми. Ама сега са разведени. Това, че са живяли не е гаранция. А леля ми и вуйчо ми са си първи във всяко отношение, а по щастлива двойка не познавам.
    +1
    Повечето разводи са от такъв тип хора които са свикнали да си поживяват преди брак...
    И като се ожените на 26-30 години и децата ви станат на 15-16г и се разхождате заедно с тях по алеята или някъде др. хората какво ще ви попитат " ТОВА БАБА ТИ и ДЯДО ТИ ЛИ Е ?"
    Tva poslednoto beshe mnogo lapeshko izkazvane . Moite roditeli syshto sa razvedeni , a sa si bili pyrvi vyv vsichko . Za razvodite nqma garanciq , bez znachenie na kolko shte skliuchish brak . Vsichko zavisi ot samite nas . I neznam zashto horata na 40+ godini nepremeno trqbva da prilichat na babi i dqdovci . Maika mi e na 40 i opredeleno ne prilicha na baba , nito pyk bashta mi na dqdo . Pyk i horata koito poznavam na tolkova godini ne prilichat . Az sym na mnenieto che e mnogo po dobre da se ojenish pone na 25 i to ne zaradi drugo ,a zaradi samiq sebe si . Tochno i zaradi tova ne odobrqvam eventualniq brak na avtorkata . A za uvlechenieto i kym syuchenika , spokoino skoro shte izchezne. :P
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    Wonderland
    За да се ожени/омъжи човек трябва:
    1.Да е завършип висше образование-това защото ти трябва добра работа.
    2.Да има добра работа
    3.Да има собствена кола
    4.Да има собствено жилище
    5.Да не разчита на родителите си от финансова гледна точка.
    6.Да може да направи сватбата си сам или сама

Ако всичко това е налице Давайте,вие сте готови,ако не има още какво да направите.....

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    CrazyBear , нали знаеш , че като пишем с огромни букви не ставаме по умни??
    И не я разубеждавайте да не се омъжва. Предложил и , прела , казала на тяхните , готвят сватбата вече , и някви непознати от някакъв си форум се мъчат да дават съвети наизуст ...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Просто не пристъпвай към действие. Мечтай си от време на време за онзи, докато страста ти към него отшуми. Но не прави никакви крачки към него. Не казвай на годеника си. Лека полека ще мине пък и идва края на годината и онзи няма да го видиш повече.

ПП. А относно брака, защо пък не? Не виждам живеенето само в купони, натискане с разни непознати, наливане с алкохол до припадък и секс с нови и нови мъже. Хайде сега, откога станахте такива материалисти? Къде е любовта?
    Пример: Майка ми бая си е поживяла преди брака. Оженили са се с баща ми на 28. Родила ме е на 30. Имала е много гаджета преди баща ми. Ама сега са разведени. Това, че са живяли не е гаранция. А леля ми и вуйчо ми са си първи във всяко отношение, а по щастлива двойка не познавам.
    +1
    Повечето разводи са от такъв тип хора които са свикнали да си поживяват преди брак...
    И като се ожените на 26-30 години и децата ви станат на 15-16г и се разхождате заедно с тях по алеята или някъде др. хората какво ще ви попитат " ТОВА БАБА ТИ и ДЯДО ТИ ЛИ Е ?"
    Това беше много тъпо изказване за бабата и дядото.. 26-30 не е чак толкова късно.И второ то пък нали знаеш..децата кат станат на 15-16 само с майка си и баща си ще се разхождат по алеите..а не с някое гадже...

Cruel Intentions

Град
    Wonderland
    Младите майки са по-безотговорни,ако жената е на осъзната възраст,знае какво иска от живота и детето и не е просто някаква грешка касаеща скъсан кондом или липса на контрол при партньора,а планирано и желано,няма значение ,че тя е на 26-3-35.За разждане възраст няма,важно е налице да е финансова независимост и стабилни доходи от двете страни,желание за възпитание и стабилен морал.Аз самата смятам да имам дете след 26-27.

Град
    В тъмното!
    "Lyubeto - Tva poslednoto beshe mnogo lapeshko izkazvane . Moite roditeli syshto sa razvedeni , a sa si bili pyrvi vyv vsichko "

+1
    Повечето разводи са от такъв тип хора които са свикнали да си поживяват преди брак... "
    Аз несъм казал ВСИЧКИ казал съм повечето.

mysterious93 - Това беше много тъпо изказване за бабата и дядото.. 26-30 не е чак толкова късно.И второ то пък нали знаеш..децата кат станат на 15-16 само с майка си и баща си ще се разхождат по алеите..а не с някое гадже...

Мда то повечето на 13 мислят за аборти и секс пак кфо остава като станат на 15-16 да се разхождат с родител тц тц тц ....Отностно 30 да имаш дете немисля, че е много добре. Просто исках да кажа да неи давате тъпи съвети кога да се жени тя.....
    All under heaven........

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Niamate pravo da me sudite ne me poznavate ne znaete kakvo e polojenieto taka 4e...... az ne sum vi iskala suveti kazah vi prosto iskah da si kaja kvo me mu4i. a tva deto kazvate ama 4e ne sum jiviala 4e ne sum vidiala 4e kakvo mi pre4i da jiveia i omajena s muja si aa? tva li e jiveeneto spored vas da hodi6 s mn mn maje i togava da se omaji6 a za obrazovanieto pak moga da si u4a ako poiskam. Muja mi niama da me varje v ku6ti nakazana a i decata ne idvat 2-3 mes sled svatbata pone nie ne mislim da burzame
    Щом те мъчи това,значи не си готова за брак,ако си готова за брак и обичаш бъдещия си съпруг-келеш,няма да мислиш за пишката на съученика си и как с трепет очакваш да те прасне!!!!!
    Върви се изчукай,може за него да искаш да се омъжиш след това,кой знае....ама ако вашите вече са изпраитли поканите,просто променете имената на съпруга.....що да не са и двама хахахах
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    temata trqbva da se izmesti v izpoved.com

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    "Lyubeto - Tva poslednoto beshe mnogo lapeshko izkazvane . Moite roditeli syshto sa razvedeni , a sa si bili pyrvi vyv vsichko "

+1
    Повечето разводи са от такъв тип хора които са свикнали да си поживяват преди брак... "
    Аз несъм казал ВСИЧКИ казал съм повечето.

mysterious93 - Това беше много тъпо изказване за бабата и дядото.. 26-30 не е чак толкова късно.И второ то пък нали знаеш..децата кат станат на 15-16 само с майка си и баща си ще се разхождат по алеите..а не с някое гадже...

Мда то повечето на 13 мислят за аборти и секс пак кфо остава като станат на 15-16 да се разхождат с родител тц тц тц ....Отностно 30 да имаш дете немисля, че е много добре. Просто исках да кажа да неи давате тъпи съвети кога да се жени тя.....
    tva 4e nqkoi praqt na 13 aborti si e li4no texen problem men ne me kasaqt nqkvi razgoneni nepoznati lapenca ama predpo4itam da izlqza na razhodka s priqteli ot kolkoto s na6te...no nito sum pravila aborti nito ne6to drugo...ti kat iska6 i po diskotekite hodi s tqx... kato godini bix iskala d aimam dete na...znam li..kum 25-27..iskam da se "najiveq" a edno dete iziskva mn griji..

Cruel Intentions

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: Мерак

Цитирай Първоначално написано от sentient_
    ....?

Трудна дилема. виж, колкото и мнения да ти дадат тука, ти сама си реши какво да правиш.

От една страна, сега ти е времето - ЖИВЕЙ. От друга стра... на път си да сложиш началото на един сериозен етап от живота ти. А изневярата по време на брак е лошо нещо... поне признатата изневяра де (но не е хубаво да се стига до там,често).
    ~ EviL DeViL ~

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    то жените сте куурви аз тва харесвам в вас
    фешън нещастен
    пукай от яд грозен

Цитирай Първоначално написано от Minerva
    ми мацко хубаво ще се омъжиш и не след дълго сама ще прецакаш всичко . ЕГН
    тя го е прецакала вече

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от meni18
    Ами аз също изпитвам сексуално влечение към друго момче,не към приятеля ми,за когото няма да се женя.И дори се замислям дали да не прекратя връзката си заради това влечение,а ти се чудиш при положение,че ще се жениш ?! Според мен или си седни на г*за завинаги или не се жени!Няма смисъл да заблуждаваш приятеля си и себе си
    съгласна съм.
    (като изключим,че нямам вашия проблем с влеченията )

ее за тва си има моминско парти направи си поне да та нее яд

Град
    В тъмното!
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93

tva 4e nqkoi praqt na 13 aborti si e li4no texen problem men ne me kasaqt nqkvi razgoneni nepoznati lapenca ama predpo4itam da izlqza na razhodka s priqteli ot kolkoto s na6te...no nito sum pravila aborti nito ne6to drugo...ti kat iska6 i po diskotekite hodi s tqx... kato godini bix iskala d aimam dete na...znam li..kum 25-27..iskam da se "najiveq" a edno dete iziskva mn griji..
    Мда излизаи на разходка с приятели просто понякога може да излезнеш с маика си да се разнообразиш не да използваш мама и тати само за парички и да неги зачиташ.. Като гледам маи ще ти е проблем да излезнеш с маика си или баща си на разходка пфууу...... Наживеи се после нали ти казах да има какво да се разказва на внуците те приказките ще станат демоде и ще трябва да разказваш случки с милионите гаджета, наркотици, бардаци,секс и алкохол сичко тря се разказва после
    All under heaven........

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93

Мда излизаи на разходка с приятели просто понякога може да излезнеш с маика си да се разнообразиш не да използваш мама и тати само за парички и да неги зачиташ.. Като гледам маи ще ти е проблем да излезнеш с маика си или баща си на разходка пфууу...... Наживеи се после нали ти казах да има какво да се разказва на внуците те приказките ще станат демоде и ще трябва да разказваш случки с милионите гаджета, наркотици, бардаци,секс и алкохол сичко тря се разказва после
    За частта с родителите съм съгласна, че трябва да излизаш и с тях понякога. Аз на пазар си взимам най-често майка ми, пък който квото ще да мисли! Те да не са само за мангизи тея хора!

не наранявай приятеля си..и не се омъжвай за него..само ще му разбиеш сърцето..като гледам нищо не си видяла още от живота..а и още от сега с това влечение към друг...ми утре ще е съседа ви...и все при някой ще се издъниш..и тогава.. лошо за момчето..виж какво е да си млада...не се връзвай още сега, защото така или иначе по-късно ще се отвържиш и тогава ще има доста последствия..дано си ме разбрала..

Град
    Елхово
    Един живот имаш... яхвай го туй момче .. кога пак ще ти се отдаде възможност.. пък и още не си женена..

Стига сте я ебава ли тя е на 19 не е малка ще си прави квото изка а за ученето може пак да си учи
    А по темата Гледай да не общуваш с твоя ученик. Щот може да направиш някой гаф и да разучароваш много хора покрай тебе. Ай стягай се за сватбата

еми праскай си се и с него и без тва брака ви до никъде няма да доведе
    на нема и 19 години и ще се омъжваш... не си мал с главата

Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Приятелката на баща ми все повтаря-Колкото и късно да се ожениш,все е рано!
    Момиче НЕ БЪРЗАЙ!На 19 си живота е пред теб...я издържите с тва момче още 1година след като се ожените я не...а после имаш етикет разведена...хората все още са старомодни,на 25 ще се запознаеш с някой супер мъж,ще изкарате 2-3-5години и ще ти е гадно да му кажеш че си се женила и развеждала на 19години,а техните...се пак стари хора,няма да те одобрят дори само заради това!
    Опитайте със сегашния да живеете заедно на семейни начела,толкова ли е зор да навлечеш рокля,да се кълнеш в Бог пред 200човека роднини до 9то коляно и после да те е срам да се разведеш,защото ще се осъзнаеш,че не си готова за това...че си направила грешка!
    ЧЕ именно когато е трябвало да си във вихъра на купона,да сменяш гаджета и да се радваш на свобода и все още милите майка и татко,които да си те вардят !
    Мн си се разбързала....
    Да не би това ти гадже да ти е първия и единствения в сексуален аспект?Ако е така....още една огромна причина поради която да не се жениш....Все в някой момент,когато слушаш наборките си как са се забивали с някви пичове,кой правил яки шпакли,кой имал супер палав член и т.н. и на теб ще ти се прииска да опиташ с друг,това ще те мъчи, а и съвестта също ще те глозди дори само от мислите които се вихрят в главата ти...
    Брака е огромна крачка,брака е етикет и с брака и съвместното съжителство и т.н. тръпката,страстта,романтик ата постоянно са събаряни от тъпи битовизми за сметки,храна,недостиг на пари...проблеми всякакви....
    СЪВЕТВАМ ТЕ-НЕДЕЙ ДА ПРАВИШ ТАЗИ КРАЧКА КЪМ БУКВАЛНОТО ВЕРОЯТНО УБИИСТВО НА ВРЪСКАТА ТИ И СЪБАРЯНЕ НА БЪДЕЩЕТО И ЖИВОТА ТИ! ВРАЗУМИ СЕ!
    to4no
    phah

Град
    Hate City Sofia.
    к'вот щеш прави
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Майка ми се е оженила на 20, но поради здравословни проблеми ме е родила чак на 40 и въобще не ми пука, като се разхождам с нея дали ше ме питат тва баба ми ли е

По темата: След като още не сте се оженили, а вече имаш трепети към други, представи си след няколко години какво ще е..

Бахти ужаса почти на 19 и вече ще се жени
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си