Tva poslednoto beshe mnogo lapeshko izkazvane . Moite roditeli syshto sa razvedeni , a sa si bili pyrvi vyv vsichko . Za razvodite nqma garanciq , bez znachenie na kolko shte skliuchish brak . Vsichko zavisi ot samite nas . I neznam zashto horata na 40+ godini nepremeno trqbva da prilichat na babi i dqdovci . Maika mi e na 40 i opredeleno ne prilicha na baba , nito pyk bashta mi na dqdo . Pyk i horata koito poznavam na tolkova godini ne prilichat . Az sym na mnenieto che e mnogo po dobre da se ojenish pone na 25 i to ne zaradi drugo ,a zaradi samiq sebe si . Tochno i zaradi tova ne odobrqvam eventualniq brak na avtorkata .Първоначално написано от BeHappYs
A za uvlechenieto i kym syuchenika , spokoino skoro shte izchezne. :P
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
За да се ожени/омъжи човек трябва:
1.Да е завършип висше образование-това защото ти трябва добра работа.
2.Да има добра работа
3.Да има собствена кола
4.Да има собствено жилище
5.Да не разчита на родителите си от финансова гледна точка.
6.Да може да направи сватбата си сам или сама
Ако всичко това е налице Давайте,вие сте готови,ако не има още какво да направите.....
CrazyBear , нали знаеш , че като пишем с огромни букви не ставаме по умни??![]()
![]()
И не я разубеждавайте да не се омъжва. Предложил и , прела , казала на тяхните , готвят сватбата вече , и някви непознати от някакъв си форум се мъчат да дават съвети наизуст ...
Това беше много тъпо изказване за бабата и дядото.. 26-30 не е чак толкова късно.И второ то пък нали знаеш..децата кат станат на 15-16 само с майка си и баща си ще се разхождат по алеите..а не с някое гадже...Първоначално написано от BeHappYs
Cruel Intentions
Младите майки са по-безотговорни,ако жената е на осъзната възраст,знае какво иска от живота и детето и не е просто някаква грешка касаеща скъсан кондом или липса на контрол при партньора,а планирано и желано,няма значение ,че тя е на 26-3-35.За разждане възраст няма,важно е налице да е финансова независимост и стабилни доходи от двете страни,желание за възпитание и стабилен морал.Аз самата смятам да имам дете след 26-27.
"Lyubeto - Tva poslednoto beshe mnogo lapeshko izkazvane . Moite roditeli syshto sa razvedeni , a sa si bili pyrvi vyv vsichko "
+1
Повечето разводи са от такъв тип хора които са свикнали да си поживяват преди брак... "
Аз несъм казал ВСИЧКИ казал съм повечето.
mysterious93 - Това беше много тъпо изказване за бабата и дядото.. 26-30 не е чак толкова късно.И второ то пък нали знаеш..децата кат станат на 15-16 само с майка си и баща си ще се разхождат по алеите..а не с някое гадже...
Мда то повечето на 13 мислят за аборти и секс пак кфо остава като станат на 15-16 да се разхождат с родител тц тц тц ....Отностно 30 да имаш дете немисля, че е много добре. Просто исках да кажа да неи давате тъпи съвети кога да се жени тя.....![]()
All under heaven........
Първоначално написано от SoFarSoG00d
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
temata trqbva da se izmesti v izpoved.com![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
tva 4e nqkoi praqt na 13 aborti si e li4no texen problem men ne me kasaqt nqkvi razgoneni nepoznati lapencaПървоначално написано от BeHappYs
ama predpo4itam da izlqza na razhodka s priqteli ot kolkoto s na6te...no nito sum pravila aborti nito ne6to drugo...ti kat iska6 i po diskotekite hodi s tqx...
kato godini bix iskala d aimam dete na...znam li..kum 25-27..iskam da se "najiveq"
a edno dete iziskva mn griji..
Cruel Intentions
Първоначално написано от sentient_
Трудна дилема. виж, колкото и мнения да ти дадат тука, ти сама си реши какво да правиш.
От една страна, сега ти е времето - ЖИВЕЙ. От друга стра... на път си да сложиш началото на един сериозен етап от живота ти. А изневярата по време на брак е лошо нещо... поне признатата изневяра де(но не е хубаво да се стига до там,често).
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
пукай от яд грозенПървоначално написано от Extremescream
![]()
тя го е прецакала вечеПървоначално написано от Minerva
![]()
съгласна съм.Първоначално написано от meni18
(като изключим,че нямам вашия проблем с влеченията)
Мда излизаи на разходка с приятели просто понякога може да излезнеш с маика си да се разнообразиш не да използваш мама и тати само за парички и да неги зачиташ.. Като гледам маи ще ти е проблем да излезнеш с маика си или баща си на разходка пфууу...... Наживеи се после нали ти казах да има какво да се разказва на внуците те приказките ще станат демоде и ще трябва да разказваш случки с милионите гаджета, наркотици, бардаци,секс и алкохол сичко тря се разказва послеПървоначално написано от mysterious93
![]()
All under heaven........
За частта с родителите съм съгласна, че трябва да излизаш и с тях понякога. Аз на пазар си взимам най-често майка ми, пък който квото ще да мисли! Те да не са само за мангизи тея хора!Първоначално написано от BeHappYs
не наранявай приятеля си..и не се омъжвай за него..само ще му разбиеш сърцето..като гледам нищо не си видяла още от живота..а и още от сега с това влечение към друг...ми утре ще е съседа ви...и все при някой ще се издъниш..и тогава..лошо за момчето..виж какво е да си млада...не се връзвай още сега, защото така или иначе по-късно ще се отвържиш и тогава ще има доста последствия..дано си ме разбрала..
Един живот имаш... яхвай го туй момче.. кога пак ще ти се отдаде възможност.. пък и още не си женена..
Стига сте я ебава ли тя е на 19 не е малка ще си прави квото изка а за ученето може пак да си учи![]()
А по тематаГледай да не общуваш с твоя ученик. Щот може да направиш някой гаф и да разучароваш много хора покрай тебе.
Ай стягай се за сватбата
![]()
еми праскай си се и с него и без тва брака ви до никъде няма да доведе![]()
на нема и 19 години и ще се омъжваш... не си мал с главата![]()
к'вот щеш прави
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Майка ми се е оженила на 20, но поради здравословни проблеми ме е родила чак на 40 и въобще не ми пука, като се разхождам с нея дали ше ме питат тва баба ми ли еПървоначално написано от BeHappYs
![]()
По темата: След като още не сте се оженили, а вече имаш трепети към други, представи си след няколко години какво ще е..
Бахти ужаса почти на 19 и вече ще се жени![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!