[quote="sentient_"] приател блиа тиахните готвиат тайа тиало ниаколко направиа голиама
Вземи малко се стегни , желая ти успех!
Разбирам те.. и аз бях пред същата дилема.. не прави нищо с момчето от твоя клас.. няма смисъл.. просто забрави за него.. обичаш друг ще се жените.. и ако имате деца.. искаш да живеят разпръснати без семейство само с майката или само с бащата.. аз съм само на 14..но спокойно.. не съм кой знае колко по - малък от теб.. и разбирам перфектно как стоят нещата при теб.. отпусни се.. и мисли за различни неще
![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
+1Първоначално написано от CryForMe
http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!
аз пък я подкрепям щом се обичат да се вземат!!Не я познаваме и не знаем как стоят нещата!Не виждам нищо смислено в това че като си ходила с много мъже и си била щаслива...ми от тези мн мъже .. ако хванеш някоя болест или пък не даи си боже от една такава нощ забремеенеш и трябва да махнеш детенцето и след това да нямаш деца цял живот!Има една поговорка има питомното то гледа дивото!Кротуваи си до май месец .. и тва е !