.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Мега фен Аватара на Rofl4e
    по добре че сте се махнали от него престанете да се обвинявате с майка си и ще се почуствате много по добре,живота продължава и без него..
    майка ми има една позната която като малка също бащаи я е биел и в момента е ПЪЛНА комплексарка!По добре че сте се махнали на време за да не станеш един ден и ти като него.

Град
    Велико Търново
    КОфти
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    почти в същото положение бях .. не се притеснявай .. всичко ще премине .. и ще бъдете добре някой ден ... ще видиш ако имаш нужда от нещо с радост бих помогнал ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    И аз имах подобен случай само че без насилието споко с течение на времето сичко ше мине
    Номиниран си за темата "най-тъпото мнение за месеца" ! Имаш доста голямо предимство пред останалите ти съфорумници да знаеш

Град
    София
    забрави го,така ще ти е най-добре
    вземи си животно или ако имаш приятелка прекарвай повече време с нея,за да не мислиш за баща си

Zdravei! Spored men e dobre da otidete s maikati na psiholog. Ne e golqma zaguba BEZ nego. Ne si razvaqi psihikata zaradi 4ovek koito e kompleksar. Jelaqti spoxoen jivot i uspeh .

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не заслужава цялото внимание!!
    Такива хора нищо не заслужават.
    Не се измъчвай,
    няма смисъл.

Град
    софия
    Ще дойде момент когато сам ще те потърси. Моя беше същия.Сега тича след д-то ми като пале ...
    най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    На мен ми се струва,че май родителите ти са имали проблеми и е вървяло към раздяла и баща ти си го е изкарвал на теб.Особенно след като спомена,че живее с някаква друга жена...

баща ми ме бие

az sum momi4e na 20 godini.Na6te sa razdeleni ot dosta vreme.Postoqnno slu6am obidi ti si curvul ti ne raboti6 ti ne u4i6 az pla6tam smetkite vuv vku6ti i tem podobni gluposti.Nqkoi put se e stigalo i do boi idnes kato me udari za poreden put az re6ih da stana i da izlqza za 4 5 dena ot nas da se pouspokoiat ne6tata.Pie kato lud prez den.Dokato butilkata ne svur6i toi ne q ostavq nezavisimo kakvo bilo to dali rakiq ili vino.Kajete mi kakvo da pravq kak da postupq kum kogo da se oburna
    не живея с хорското мнение и не плащам данък обществено мнение

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    пфу .. като чета ми се насълзиха очите направо, не знам как има такива безчувствени хора ве .. :[[ не знам просто какво да ти кажа, мно тъпо ми стана .. и за теб, и за майка ти,, просто нямам думи. Нещата ще се наредят, по-добре ще ви е без него, туко виж беше посегнал и на майка ти,, след време сигурно ще му дойде акъла в главата и ще иска да се върнете, но не правете тази грешка, щом ти е посягал преди, едва ли ще се променят нещата [мое мнение] .. наистина нямам думи, много съжелявам ..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    По добре без баща отколкото с баща кретен който само те тормози. Забрави го, все едно не съществува.
    Колкото и хора да кажат "той ти е баща" замислете се,какъв баща е това ?

Цитирай Първоначално написано от lilincituuuu
    пфу .. като чета ми се насълзиха очите направо, не знам как има такива безчувствени хора ве .. :[[ не знам просто какво да ти кажа, мно тъпо ми стана .. и за теб, и за майка ти,, просто нямам думи. Нещата ще се наредят, по-добре ще ви е без него, туко виж беше посегнал и на майка ти,, след време сигурно ще му дойде акъла в главата и ще иска да се върнете, но не правете тази грешка, щом ти е посягал преди, едва ли ще се променят нещата [мое мнение] .. наистина нямам думи, много съжелявам ..
    +1

баща ми ме бие

и нея е бил тя е алкохоличка и се отърва от мъките.Моите мъки те първа предстоят.Самата постъпка на моите родители ме кара да си създам собствено семейство.Баща ми си мисли че него като са го възпитавали с бой дай и мен нестава така.Той също върви по пътя на майка ми.Имах баба която много се грижеше за мен докато не почина на нея дължа всичко което съм постигнала.И според мен трябва да има такъв закон да не посягаш на детето си.Както е на запад.Баща ми ми вика че и аз ще си бия собственото дете и по същия начин ще се държа както той се държи с мен.А аз му казах че на моито дете няма да му липсват обичта и закрилата на майката и бащата.Няма дори и да го ударя защото знам какво е да си пребиван като куче.
    не живея с хорското мнение и не плащам данък обществено мнение

Голям фен Аватара на Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от Gretii95
    +1
    +1 .. аз не бих и мислила за него .. ебаси нищожеството
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    По добре без баща отколкото с баща кретен който само те тормози. Забрави го, все едно не съществува.
    Колкото и хора да кажат "той ти е баща" замислете се,какъв баща е това ?
    Къв баща,кви 5 лева?! Тоя човек не е роден за такъв..Не ! Наистина е много по-добре,че сте се махнали от него...поне можеш да бъдеш по-спокоен.. Искренно се надявам след време да е по-различно...А за сега просто не си тормози мислите за него..остави го да се чупи Успех. .

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    "боже колко мъка има по този свят боже"

Искрено се надявам нещата да се оправят .. А си мислех че моят живот не е хубав!! ://
    iv4oiv написа:
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Така е.. никой не може да си избира родителите. По- добре е, че сте се махнали. Просто човекът не си заслужава. Майка ти може да си намери по- добър съпруг. А ти.. определено ще си живееш по- добре без него. Не е кой знае каква загуба.
    Прав си.
    Wazaaaaap niggas?!
    c0ci

Предполагам бие и теб и майка ти... намерете най-бързия възможен начин и се махнете от него

Град
    Lyon
    сега.. да биеш баща си определено не е решението .. пропринцип от думите повече боли отколкото с физически удари ...
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Супер фен Аватара на Shia
    По-хубаво да не го й виждаш като ти дава постоянен тормоз.Заеби го и се оплачете

Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от Gretii95
    +1
    +1 .. аз не бих и мислила за него .. ебаси нищожеството
    +1

Съжелявам за такива хора като теб ... наистина през много мъки си минал но живота се променя ден след ден.Някой ден ще чуеш звънеца ще отвориш вратата и баща ти ще е дошъл за прошка тогава ти няма много много да го щадиш а ще му кажеж на каквото си си постелил на това ще си легниш и му трашни вратата.Спокойно момче всичко се връща рано или късно запомни го
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: Баща ми ме бие и

Цитирай Първоначално написано от to6eto125
    Здр хора имам "малък"проблем баща ми ме бие редовно за най малкото.Но откакто почнах да мога да се засштитя започна да става по зле.Веднъж защото не изхвърлих боклука започан да ме рита по главата и бъбреците ..... но добре че майка ми беше там и го накара да престане.Преди 4 почти 5 месеца треснах вратата на хола и я ударух с ръка,а тя цялата е от стъкло с изключение на рамката и от ръката ми започна да тече супер мн кръв за секунди стана голяма локва кръв,а той пак започна да ме бие с юмруци но и аз отвръщах и му изкарах въздуха и каза на мен и майка ми да си съберем багажа и да се махаме от домът му.Майка ми точно този момент избра мен вместо него и си събрахме нещата и се обади на дядо ми да дойде да ни вземе,а през това време майка ми извади парчетата стъкло от ръката ми и я превърза а той дори не дойде да види как съм.Никога не се е държал с мен като негово дете,лятото почнах ме да строим къща и ми викаше повече от на работниците но вс търпях заради майка ми.Както и да е мн нешата но сега ства въпрос че след като си тръгнах ме не се е обадил да види как сме нито за коледа нито за нова година.А пък аз един път по погрешка звъннах на домашния в баща ми и ми дигна една жена.Мислех че съм збъркал номера и това беше, но дядо и дядо ми по погрешка е звъннал на стария номер и на него му е дигна същата жена стана ми кофти той каза на майка ми и после и аз и казах и тя почна да плаче и едвам я успокоих..... нз какво да правя изкам да го убия,да го разкъсам на пърчета и да го хвърля на кучетата да се нахранят поне......
    Помогнете ми даиде съвет какво да правя моляви!
    (съжалявам ако има грешки)

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    И аз съм така с моя дъртак. Чак с побоищата не .. но се е случвало да има и бруталии ..Вече сум по-големичка и само да опита да посгне пак - със сатъра и у глЪвЪтЪ.

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Re: Баща ми ме бие и

Цитирай Първоначално написано от to6eto125
    Здр хора имам "малък"проблем баща ми ме бие редовно за най малкото.Но откакто почнах да мога да се засштитя започна да става по зле.Веднъж защото не изхвърлих боклука започан да ме рита по главата и бъбреците ..... но добре че майка ми беше там и го накара да престане.Преди 4 почти 5 месеца треснах вратата на хола и я ударух с ръка,а тя цялата е от стъкло с изключение на рамката и от ръката ми започна да тече супер мн кръв за секунди стана голяма локва кръв,а той пак започна да ме бие с юмруци но и аз отвръщах и му изкарах въздуха и каза на мен и майка ми да си съберем багажа и да се махаме от домът му.Майка ми точно този момент избра мен вместо него и си събрахме нещата и се обади на дядо ми да дойде да ни вземе,а през това време майка ми извади парчетата стъкло от ръката ми и я превърза а той дори не дойде да види как съм.Никога не се е държал с мен като негово дете,лятото почнах ме да строим къща и ми викаше повече от на работниците но вс търпях заради майка ми.Както и да е мн нешата но сега ства въпрос че след като си тръгнах ме не се е обадил да види как сме нито за коледа нито за нова година.А пък аз един път по погрешка звъннах на домашния в баща ми и ми дигна една жена.Мислех че съм збъркал номера и това беше, но дядо и дядо ми по погрешка е звъннал на стария номер и на него му е дигна същата жена стана ми кофти той каза на майка ми и после и аз и казах и тя почна да плаче и едвам я успокоих..... нз какво да правя изкам да го убия,да го разкъсам на пърчета и да го хвърля на кучетата да се нахранят поне......
    Помогнете ми даиде съвет какво да правя моляви!
    (съжалявам ако има грешки)

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    И аз съм така с моя дъртак. Чак с побоищата не .. но се е случвало да има и бруталии ..Вече сум по-големичка и само да опита да посгне пак - със сатъра и у глЪвЪтЪ.

I'm inlove with a criminal...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си