- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми ме бие и
по добре че сте се махнали от него престанете да се обвинявате с майка си и ще се почуствате много по добре,живота продължава и без него..
майка ми има една позната която като малка също бащаи я е биел и в момента е ПЪЛНА комплексарка!По добре че сте се махнали на време за да не станеш един ден и ти като него.![]()
КОфти![]()
Руса кукличка
почти в същото положение бях .. не се притеснявай .. всичко ще премине .. и ще бъдете добре някой ден ... ще видишако имаш нужда от нещо с радост бих помогнал ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Номиниран си за темата "най-тъпото мнение за месеца"Първоначално написано от sKa73r4o93
! Имаш доста голямо предимство пред останалите ти съфорумници да знаеш
![]()
забрави го,така ще ти е най-добре
вземи си животно или ако имаш приятелка прекарвай повече време с нея,за да не мислиш за баща си![]()
Zdravei! Spored men e dobre da otidete s maikati na psiholog. Ne e golqma zaguba BEZ nego. Ne si razvaqi psihikata zaradi 4ovek koito e kompleksar. Jelaqti spoxoen jivot i uspeh .
Не заслужава цялото внимание!!
Такива хора нищо не заслужават.
Не се измъчвай,
няма смисъл.
Ще дойде момент когато сам ще те потърси. Моя беше същия.Сега тича след д-то ми като пале ...
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
На мен ми се струва,че май родителите ти са имали проблеми и е вървяло към раздяла и баща ти си го е изкарвал на теб.Особенно след като спомена,че живее с някаква друга жена...
az sum momi4e na 20 godini.Na6te sa razdeleni ot dosta vreme.Postoqnno slu6am obidi ti si curvul ti ne raboti6 ti ne u4i6 az pla6tam smetkite vuv vku6ti i tem podobni gluposti.Nqkoi put se e stigalo i do boi idnes kato me udari za poreden put az re6ih da stana i da izlqza za 4 5 dena ot nas da se pouspokoiat ne6tata.Pie kato lud prez den.Dokato butilkata ne svur6i toi ne q ostavq nezavisimo kakvo bilo to dali rakiq ili vino.Kajete mi kakvo da pravq kak da postupq kum kogo da se oburna
не живея с хорското мнение и не плащам данък обществено мнение
пфу .. като чета ми се насълзиха очите направо, не знам как има такива безчувствени хора ве .. :[[ не знам просто какво да ти кажа, мно тъпо ми стана .. и за теб, и за майка ти,, просто нямам думи.Нещата ще се наредят, по-добре ще ви е без него, туко виж беше посегнал и на майка ти,, след време сигурно ще му дойде акъла в главата и ще иска да се върнете, но не правете тази грешка, щом ти е посягал преди, едва ли ще се променят нещата [мое мнение] ..
![]()
наистина нямам думи, много съжелявам ..
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Колкото и хора да кажат "той ти е баща" замислете се,какъв баща е това ?Първоначално написано от iv4oiv
+1Първоначално написано от lilincituuuu
![]()
и нея е бил тя е алкохоличка и се отърва от мъките.Моите мъки те първа предстоят.Самата постъпка на моите родители ме кара да си създам собствено семейство.Баща ми си мисли че него като са го възпитавали с бой дай и мен нестава така.Той също върви по пътя на майка ми.Имах баба която много се грижеше за мен докато не почина на нея дължа всичко което съм постигнала.И според мен трябва да има такъв закон да не посягаш на детето си.Както е на запад.Баща ми ми вика че и аз ще си бия собственото дете и по същия начин ще се държа както той се държи с мен.А аз му казах че на моито дете няма да му липсват обичта и закрилата на майката и бащата.Няма дори и да го ударя защото знам какво е да си пребиван като куче.
не живея с хорското мнение и не плащам данък обществено мнение
+1Първоначално написано от Gretii95
.. аз не бих и мислила за него .. ебаси нищожеството
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Къв баща,кви 5 лева?! Тоя човек не е роден за такъв..Не !Първоначално написано от fenkaaa
Наистина е много по-добре,че сте се махнали от него...поне можеш да бъдеш по-спокоен.. Искренно се надявам след време да е по-различно...А за сега просто не си тормози мислите за него..остави го да се чупи
Успех. .
![]()
"боже колко мъка има по този свят боже"
Искрено се надявам нещата да се оправят ..А си мислех че моят живот не е хубав!! ://
iv4oiv написа:
По добре без баща отколкото с баща кретен който само те тормози. Забрави го, все едно не съществува.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Прав си.Първоначално написано от varnen4e
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Предполагам бие и теб и майка ти... намерете най-бързия възможен начин и се махнете от него![]()
сега.. да биеш баща си определено не е решението .. пропринцип от думите повече боли отколкото с физически удари ...
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
По-хубаво да не го й виждаш като ти дава постоянен тормоз.Заеби го и се оплачете
Съжелявам за такива хора като теб ... наистина през много мъки си минал но живота се променя ден след ден.Някой ден ще чуеш звънеца ще отвориш вратата и баща ти ще е дошъл за прошка тогава ти няма много много да го щадиш а ще му кажеж на каквото си си постелил на това ще си легниш и му трашни вратата.Спокойно момче всичко се връща рано или късно запомни го![]()
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
И аз съм така с моя дъртак.Първоначално написано от to6eto125
Чак с побоищата не .. но се е случвало да има и бруталии ..Вече сум по-големичка и само да опита да посгне пак - със сатъра и у глЪвЪтЪ.
![]()
I'm inlove with a criminal...
И аз съм така с моя дъртак.Първоначално написано от to6eto125
Чак с побоищата не .. но се е случвало да има и бруталии ..Вече сум по-големичка и само да опита да посгне пак - със сатъра и у глЪвЪтЪ.
![]()
I'm inlove with a criminal...