- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми ме бие и
Моят баща е перфектен, но имах подобен проблем с баба ми. Навремето живеех с нея. Тя е доста луда и само ме обвиняваше в неща, които не съм направила, само си фантазираше и ме разнасяше на цяла София....и то пълните глупости. Непрекъснато ми крещеше и ме удряше. Аз тренирам нинджуцу, но съм васпитана да не нападам. Просто да си стоя и да не правя нищо, освен ако не е наистина наложително. Един ден дойде при мен и почна да обижда баща ми. Аз и казах да не го повтаря повече и да не говори лоши глупости по негов адрес, че ще я пребия. Тя го повтори, ама баш дословно, за да се заяде и с 1 удър по главата като и бих, залитна 2 метра назад и си разби главата в дивана и от там кръв, рев от нейна страна, линейка....на мен не ми дремеше...бях я предопредила и според мен всяко нещо си има граници, а тя ги прекрачи.
Може да ми е баба, може да я обичам, но от цялото семейство от 19 души всички до един искаме тя да умре най-после. Смятаме, че 70 години са и достатъчно и никой от нас не заслужава непрестанени психически или физически тормоз усобенно децата. Хайде за мен не ми пука, но какво да правя с доведенит еми братя и сестри. Част от тях са по-малки от мен и не могат да се защитават сами. Не искам да отида някой ден в старата ми къща и да видя някой от тях целия в синки...![]()
От както и бих този удър не е посягала на някой...надявам се нещата да си останат така.
Първоначално написано от to6eto125
Виж са лек и аз съм отраснал без баща. Да не ти пука живей си живота ! Иначе порастни още малко напомпай се и отиди да си поговорите АМА МНОГО СЕРИОЗНО какъв човек е бил, какъв баща е бил и т.н. Ако ти се наложи натупай го да неможе да стане и пак му говори нека се "САДНЕ". Ако тогава вече не се замисли не би трябвало да е човешко същество, а някакъв уруд с увреждания ( извинявай, че така се изказвам все пак ти е баща, но по това което прочетох неможах да не се разпаля ;д )
Everything it`s possible !
Темата не е ли от януари 2009 ~.~''
Те сигурно 4323534 пъти за т'ва време са се разбрали...
зимай тоягата и му е*и майката и му кажи о6те веднъж бил ли си ме 6ети сцепа тикфата работи повярвай БЗК звънни на полицията или не6то от тоя сорт те дасе занимаат с него ако не първия вариант дай му един бой дет да го запомни завинаги и 6е е като дома6но котенце
Моя баща пък като е ядосан (кара ли са се майка ми и той или се връща ядосан от работа) и веднага си го изкава на мен! Държи се с мен като с МЪРША! Но с майка ми сме финансово зависими от него ... няма начин ... търпя! Физически не ми е посягал, но съм подложен на психически тормоз почти ежедневно!
С баща ми беше точно така ... Ама с времето сичко се оправя са сме приятели![]()
Изводът е, че алкохолът ще го свърши...Първоначално написано от BMWmanqchka
Сигурен съм, че и сега те закриля!Първоначално написано от BMWmanqchka
Тъпанар!!! Никое дете не заслужава да бъде бито!!!Първоначално написано от BMWmanqchka
Откъде си? Ако си от Хасково, мога да ти бъда полезен.
...
Като чета всичко публикувано,направо настръхвам,но какво да се прави.И аз имам същия проблем,само че моят баща ме бие за оценки...Направо не го издържам..Не мога да повярвам,че заради едни оценки трябва да удариш детето си !! Според мен това е нечовешко!! Не знам какво да го правя вече,такъв страх ме е обзел от него...Просто съм безсилна да направя каквото и да е..Моля ако някой има идеи да казва,защото както сега свърши срока и като ми иска бележника,кой знае какво ще последва като го види...Не мога да кажа че уча много,но пък и че не уча въобще...Моля ви дай те ми някакъв съвет...Толкова страх имам от този човек,че не знам .... :Х
Почни да учиш.....
Гледам темата е от 2008...
А като видях заглавието "баща ми ме бие и....." помислих,че многоточието означава "ебе"![]()
Което е..Не знам![]()
Ако бях аз, с 1 бухалка бате краката му ще начупя
Аз съм реалист.
Зад монитора всички сме големи биячи..На живо кой знае.Да,зависи и от баща ти.
Закрила на детето,чупиш му една стъклена бутилка в главата...моя баща ако се отнася така направо не знам...
Любовта е прекрасно чувство...
Ух, на мама умника неден златен!
Що не спреш? Може ли да се подиграваш на такива неща. Всеки с проблемите си. Ти може да имаш идеалното семейство, за което се радвам, колкото и да не те харесвам. Но някои хора нямат това щастие. Заяждай се, но поне не и в тази тема. Покажи, че имаш елементарно възпитание. А пък какво си прочел. Т'ва си е твоя работа. Друг е проблема, че двете думи са коренно различни. Ама то т'ва опира до мръсното ти подсъзнание и елементарната ти логика, а може би и до уменията ти да четеш.
И поздравление, твоето мнение в тази тема съдържа най-много смисъл! Просто ние, не чак толкова умствено надарените, трябва да взимаме пример от теб, да ти подражаваме!
Изглеждаш смешно!
Въй,форумнтият бос се обади..От мнението ми разтулкува цялата ми история.Сигурно сега ще ми каже и колко пъти пикая на ден..
Ех,може да бегам,може да не бегам..Едва ли ти ще ми кажеш какво да правя ..
OBVIOUS TROLL IS OBVIOUS..