.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Баща ми ме бие и

Здр хора имам "малък"проблем баща ми ме бие редовно за най малкото.Но откакто почнах да мога да се засштитя започна да става по зле.Веднъж защото не изхвърлих боклука започан да ме рита по главата и бъбреците ..... но добре че майка ми беше там и го накара да престане.Преди 4 почти 5 месеца треснах вратата на хола и я ударух с ръка,а тя цялата е от стъкло с изключение на рамката и от ръката ми започна да тече супер мн кръв за секунди стана голяма локва кръв,а той пак започна да ме бие с юмруци но и аз отвръщах и му изкарах въздуха и каза на мен и майка ми да си съберем багажа и да се махаме от домът му.Майка ми точно този момент избра мен вместо него и си събрахме нещата и се обади на дядо ми да дойде да ни вземе,а през това време майка ми извади парчетата стъкло от ръката ми и я превърза а той дори не дойде да види как съм.Никога не се е държал с мен като негово дете,лятото почнах ме да строим къща и ми викаше повече от на работниците но вс търпях заради майка ми.Както и да е мн нешата но сега ства въпрос че след като си тръгнах ме не се е обадил да види как сме нито за коледа нито за нова година.А пък аз един път по погрешка звъннах на домашния в баща ми и ми дигна една жена.Мислех че съм збъркал номера и това беше, но дядо и дядо ми по погрешка е звъннал на стария номер и на него му е дигна същата жена стана ми кофти той каза на майка ми и после и аз и казах и тя почна да плаче и едвам я успокоих..... нз какво да правя изкам да го убия,да го разкъсам на пърчета и да го хвърля на кучетата да се нахранят поне......
    Помогнете ми даиде съвет какво да правя моляви!
    (съжалявам ако има грешки)

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    Любовта е най-важното на света

Град
    Go Skate Day ! ! !
    И аз имах подобен случай само че без насилието споко с течение на времето сичко ше мине
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    Е там...
    абе толкова ли не можете да четете бе....

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087

земи прочети цялата тема която е бтв 3-тата тема в раздела...

Град
    Sofia
    По добре без баща отколкото с баща кретен който само те тормози. Забрави го, все едно не съществува.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    По добре без баща отколкото с баща кретен който само те тормози. Забрави го, все едно не съществува.
    +1 ... Ако се държи с мене така, до сега да съм го пребил 10 пъти... не може да продължаваш така... по добре не го търси за нищо... пътен знак и това е...

Град
    По балкана някъде..

Re: Баща ми ме бие и

Цитирай Първоначално написано от to6eto125
    Здр хора имам "малък"проблем баща ми ме бие редовно за най малкото.Но откакто почнах да мога да се засштитя започна да става по зле.Веднъж защото не изхвърлих боклука започан да ме рита по главата и бъбреците ..... но добре че майка ми беше там и го накара да престане.Преди 4 почти 5 месеца треснах вратата на хола и я ударух с ръка,а тя цялата е от стъкло с изключение на рамката и от ръката ми започна да тече супер мн кръв за секунди стана голяма локва кръв,а той пак започна да ме бие с юмруци но и аз отвръщах и му изкарах въздуха и каза на мен и майка ми да си съберем багажа и да се махаме от домът му.Майка ми точно този момент избра мен вместо него и си събрахме нещата и се обади на дядо ми да дойде да ни вземе,а през това време майка ми извади парчетата стъкло от ръката ми и я превърза а той дори не дойде да види как съм.Никога не се е държал с мен като негово дете,лятото почнах ме да строим къща и ми викаше повече от на работниците но вс търпях заради майка ми.Както и да е мн нешата но сега ства въпрос че след като си тръгнах ме не се е обадил да види как сме нито за коледа нито за нова година.А пък аз един път по погрешка звъннах на домашния в баща ми и ми дигна една жена.Мислех че съм збъркал номера и това беше, но дядо и дядо ми по погрешка е звъннал на стария номер и на него му е дигна същата жена стана ми кофти той каза на майка ми и после и аз и казах и тя почна да плаче и едвам я успокоих..... нз какво да правя изкам да го убия,да го разкъсам на пърчета и да го хвърля на кучетата да се нахранят поне......
    Помогнете ми даиде съвет какво да правя моляви!
    (съжалявам ако има грешки)

shadow4e
    Пиши описателни заглавия
    На колко години си?
    ACϟDC

Град
    Wonderland
    Ами предполагам ти е трудно точно в тази възраст да имаш проблеми в семейството,но е по-добре ,че сте се махнали от него.Ти нищо не можеш да направиш,с времето нещата ще отшумят.

naistina ne moje6 da naprawi6 ni6to prosto ne mu zwani prawi se 4e ne s16testwuwa s wremeto 6te spre da ti puka

Е*и му мамата. Защо изобщо се тормозиш като мислиш за него?

Така е.. никой не може да си избира родителите. По- добре е, че сте се махнали. Просто човекът не си заслужава. Майка ти може да си намери по- добър съпруг. А ти.. определено ще си живееш по- добре без него. Не е кой знае каква загуба.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Забрави го. При нужда му разбии носа.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    +1

Град
    varna
    hey spox от опит занам , че бащата е временно явление един ден е тук , а на следващия го няма..........аз не познавам моя биологичен баща преди мн страдах но се убедих, че няма смисъл подкрепяй майка си, живей си нормално живота не търси баща си , просто го заличи от твоя свят с времето всичко ще бъде наред

напълно съм съгласна
    AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....

Blagodarq na vs za mneniqta
    Darkkiss misleh da go napravq tova no se otkazah.
    Ina4e sum na 15 godini i moga da se biq kato za vuzrasta si hodeh na karate vs den sportuvam no taka sum vuzpitan 4e da ne posqgam na roditelite si no togava ne izdurjah i go udarih purvona4alno mi be6e kofti no posle kato se zamislih mi mina.
    Nito mu zvunq nito prava ne6to svurzano s nego naistina vse edno e puten znak....
    Любовта е най-важното на света

Браво! Добре постъпваш.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

оствяй го той ще си труши главата след време ще видиш казвам ти, ще ви моли да се върнете, но няма да има 2 шанс негодникът
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от radinceto95
    naistina ne moje6 da naprawi6 ni6to prosto ne mu zwani prawi se 4e ne s16testwuwa s wremeto 6te spre da ti puka
    ++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Los Angeles
    Пфффф изрод нещастен забрави го тоя малоумник имаш си майка обичаи си я уважавай я а за тоя кретен даже не го и мисли пък щом си има и нова жена ясно е какъв е зарежи гоо как ще те бие ти ще ми се буташ забрави го сеедно не го познаваш Копеле тъпо
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Damn!
    Човеко, има си специализирани телефони, без майтап, това си е домашно насилие.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мноооого ми е интересно как ще забрави баща си, при положение, че се хранят на една маса.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Мноооого ми е интересно как ще забрави баща си, при положение, че се хранят на една маса.
    Момчето и майка му са се изнесли и не живеят заедно с бащата до колкото разбрах.

Иначе - наистина така е по - добре.Жестоко е да се осакатява психиката на момче на тази възраст и на каквато и да е въобще.
    Поне живееш по - спокойно предполагам, без страх да се прибираш.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Damn!
    Човеко, има си специализирани телефони, без майтап, това си е домашно насилие.
    + Напълно съм съгласна, този твоя баща е за затвора...

Мега фен Аватара на teenems
    ама той луд ли е ?! не искам да те убиждам ,но да те удря в бъбреците ,добре че сте се махнали !еми забрави го каквото ще да прави
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Щом сте се махнали, всичко е наред
    На такива хора като баща ти, рано или късно всичкото зло което са направили им се връща...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си