.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Бившата на гаджето ми опита да се самоубие...

здравейте,преди малко се случи нещо кофти.. ако можете ми дайте савет!!!!значи... на приятеля ми бившата приятелка направи опит за самоубийство и той милия сега е мн неспокоен ..? какво да правя? да му кажа ли да се варне при нея?????? защото раздялата им е била една от причините за опита???
    Обичам да те обичам!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Поради каква причина са се разделили?

според мен темата е ебавка, но за да не ме баннат модераторите ще кажа, че не мисля, че трябва да се връща при нея. Човек трябва да се научи да превъзмогва раздели, той не може да й остане цял живот задължен

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    според мен темата е ебавка, но за да не ме баннат модераторите ще кажа, че не мисля, че трябва да се връща при нея. Човек трябва да се научи да превъзмогва раздели, той не може да й остане цял живот задължен
    +1

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Поради каква причина са се разделили?
    не се разбираха... просто на него му беше писнало .. от кавги.. и сега е с мен
    Обичам да те обичам!

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    еми не е ебавка.. и ти благодаря за отг
    Обичам да те обичам!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Жалка работа...
    Това момиче, явно няма и капчица достойнство.
    Отчаянието НЕ е оправдание.
    Живота ни е даден за да го живеем, а не сами да си го отнемаме.

Към авторката-Помисли си за себе си и не се оставяй на бившата му да го манипулира по такъв долен начин!Ако обичаш приятеля си ще направиш всичко възможно за да сте заедно-най-лесно е когато се появи трудност да вдигнеш ръце и да си кажеш-до тук беше.

Разбирам, че другото моми4е има проблеми и със сигурност е объркано, но хората никога не остават сами, тези които обичат!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Жалка работа...
    Това момиче, явно няма и капчица достойнство.
    Отчаянието НЕ е оправдание.
    Живота ни е даден за да го живеем, а не сами да си го отнемаме.

Към авторката-Помисли си за себе си и не се оставяй на бившата му да го манипулира по такъв долен начин!Ако обичаш приятеля си ще направиш всичко възможно за да сте заедно-най-лесно е когато се появи трудност да вдигнеш ръце и да си кажеш-до тук беше.

Разбирам, че другото моми4е има проблеми и със сигурност е объркано, но хората никога не остават сами, тези които обичат!
    просто момичето е малко още и е в побертета както му се вика и си мисля,че го манипулира да! не няма да го оставя.. но незнам дали няма да направи пак някоя глупост
    Обичам да те обичам!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Оф да бе и бившия ми като го скъсах и си хвана колата и нарочно катстрофира защото живота нямал смисъл без мене
    Не го приемам аз това изнудване.
    Нищо не можеш да направиш нито ти нито прителя ти. Това е решение което взима всеки сам за себе си.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това, че е малка не я оправдава...
    Тя дори не знае как да постигне това, което иска....
    Приятелят ти, трябва да и покаже, че не е предмет, че има свой собствен живот, че има теб и те обича.
    Според мен е много по-похвално, ако в подобна ситуация намериш сили да превъзмогнеш себе си, болката и просто да продължиш напред...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Go Skate Day ! ! !
    ОМГ щом за такова дребно нещо трагнала да се самоубива, предстаам си ако стане нещо по-сериозно .

По темата- Заеби я нека си праи кфото си иска
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    ОМГ щом за такова дребно нещо трагнала да се самоубива, предстаам си ако стане нещо по-сериозно .

По темата- Заеби я нека си праи кфото си иска
    еми...слаба психика
    Обичам да те обичам!

sissy89 поговори с нея . Поговори и с приятеля си .
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Destanation unknown ((:
    Една бивша по-малко ; )

Град
    морската столица
    Ихаа..искам света да е без бивши..хванеш си гадже и те рапитват като немски офицер френски гражданин през втората световна война

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Бившата на гаджето ми опита да се самоубие...

Цитирай Първоначално написано от sissy89
    здравейте,преди малко се случи нещо кофти.. ако можете ми дайте савет!!!!значи... на приятеля ми бившата приятелка направи опит за самоубийство и той милия сега е мн неспокоен ..? какво да правя? да му кажа ли да се варне при нея?????? защото раздялата им е била една от причините за опита???
    Да бе... ще се върне при нея и кво' ? Ще и седи до гъза цял живот да не се самоубие...Как точно се е опитала да се самоубие ?

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    с нея и да искам не мога да поговоря,защото тя незнае,че сега е с мен :S
    Обичам да те обичам!

Супер фен Аватара на Di
    чудо голямо,да не е единствена,апфф
    не се изказвай неподготвен,прасе

Re: Бившата на гаджето ми опита да се самоубие...

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Да бе... ще се върне при нея и кво' ? Ще и седи до гъза цял живот да не се самоубие...Как точно се е опитала да се самоубие ?
    ами нагълтала се е с някви хапове ..
    Обичам да те обичам!

Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Ихаа..искам света да е без бивши..хванеш си гадже и те рапитват като немски офицер френски гражданин през втората световна война
    хахахаа и аз така искам ама не става ...
    Обичам да те обичам!

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    с нея и да искам не мога да поговоря,защото тя незнае,че сега е с мен :S
    Ами опитай , да говориш с нея като не и казваш , че ходиш с него , защото може и по - зле да стане .....
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    dosta e jalka!Dajeprekaleno mnogo!I moje bi e vreme da razbere,4e toi e s druga,ne misli6 li?Ne se li 4uvstva6 nqkak "izli6na" v cqlata tazi potainoct?Govori s neq i i kaji,4e ti si s nego,a tq ne bi trqbvalo da izpada do podobni ot4aqni postupki,po tozi na4in edinstveno mu pada v o4ite pove4e i pove4e.Puk ako ne i haresva istinata-da si tegli noja!!!

Цитирай Първоначално написано от darla
    dosta e jalka!Dajeprekaleno mnogo!I moje bi e vreme da razbere,4e toi e s druga,ne misli6 li?Ne se li 4uvstva6 nqkak "izli6na" v cqlata tazi potainoct?Govori s neq i i kaji,4e ti si s nego,a tq ne bi trqbvalo da izpada do podobni ot4aqni postupki,po tozi na4in edinstveno mu pada v o4ite pove4e i pove4e.Puk ako ne i haresva istinata-da si tegli noja!!!
    mi za6to az da sam izli6na :S
    Обичам да те обичам!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ti NE si izli6na,izli6nata e tq.No v cqlata situaciq taka izglejda-tq pravi opit da se samoubie zaradi engo,toi est e pritesnen za neq i nz kak da postupi,ti ne moje6 da govori6 s neq,za6toto tq ne znaela,4e toi e s teb-i kato razbere kakvo!Spored men e vreme da razbere,4e toi e obvurzan,a v kazanoto ot teb mi se stori,4e tq ne trqbva da razbere za vas?? ne6to ne shva6tam?!Q govori s neq i i kaji ne6tata v prav tekst,ne q jali,a tq da pravi kakvoto iska!

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Като е толкова емоционална и кажи да стане привърженичка на Емо Style и да не се самоубива а да се самонаранява и да си драска с остри предмети по ръцете и да си пише името на бившия й по дланите си

----------------------------------------
    П.П.
    Не ги разбирам тея емота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си