- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продължавам ли с опитите?
Ok, purvo shte vi pomolq ako ne e po temata vuobshte da ne si pravite truda da pishete.
Eto kakva e istoriqta( izvinqvam se che e tolkova dulga). V nachaloto na uchebnata godina vrushtaiki se na uchilishte si imah priqtel i ne se interesuvah mn mn ot drugite momcheta okolo men, zashtoto bqh "shastlivo vlubena", na vtorata sedmica, zabelqzah edno momche v klasa mi po matematika che si igrae s tumnite mi ochila, pak ne mu oburnah mn vnimanie, no kogato si gi svali ot ochite shtqh da padna, ochite mu bqha izkluchitelno krasivi ( sini) no pak ne mu oburnah mnogo vnimanie vupreki che mi napravi vpechatlenie che ne e kato priqtelite si. I taka pochnah me chasovete az produljavah da sum vlubena, pak da ne obrushtam mn vnimanie na momcheto, daje i imeto mu ne znaeh ot nachalo, no sled izvestno vreme mi napravi vpechatlenie che toi ( toi sedi na predniq red vse edno na mqstoto do men) postoqnno se obrushta i me poglejda no nikoga ne me zagovarq, purvonachalno reshih che me haresva no sled kato ne me zagovarqshe reshih che gresha. Sled izvestno vreme se zasqkohme v metroto na halloween, az govoreh s gadjeto po telefona, toi togava trugna da se priblijava kum men s edna neveroqtna usmivka no posle vidq che pak govorq po telefona i se otdrupna, tui kato az vsushtnost v tozi moment slushah kakvo mi govorqt ot otsreshtnata strana nishto ne kazvah i v momenta v koito otgovorih momcheto se oburna, togava az se osetih che zapochvam da go haresvam i che ne slusham kakvo mi govori priqtelq mi, no sushto taka reshih che naistina moje bi me haresva.
Mina se okolo mesec i pak sushtoto i duma ne si obelvahme, i az pak se otkazah, no edin den edin priqtel koito sushto e v nashiq klas po mat. mi kaza " ne mislish li che C. she obrushta nazad mnogo... osobeno kato chue edno opredeleno ime" ot togava toi i edin drug trugnaha da mi dokazvat che sa pravi i che toi me haresva. Daje az zapochnah da chatq s momcheto i po nqkoe vreme az daje skusah s priqtelq mi. Drugoto neshto koeto C. praveshe i produljava da pravi e che vseki put kogato me vidi s momche dori i da e prosto priqtel revnuva mnogo, ne kazva nishto samo ne otlepq pogled ot nas dokato ne otmine, no se vijda che revnuva. No pak i pak nsihto, az zapochnah da go haresvam poveche i poveche, nakraq sled kolednata vakanciq me nakaraha da govorq s nego za tova koi kogo haresva i toi na tretiq razgovor chak mi kaza che ne me haresva vupreki che ne izglejdashe dori kato mi go kaza che go misli. V sushtoto vreme edno drugo momche koeto vsichki reshiha che shte izglejda po dobre s men, zapochna da me kani da izlizame, az na nqkolko puti go otrqzah po predloga che sum zaeta, no zapochnah i az da go haresvam vupreki che drugoto momche vse oshte mi e v glavata i vse oshte dava vid che me haresva.![]()
![]()
Poslednite dni az suvsem se otpusnah s vtoroto momche i toi pochna da si me tretora vse edno hodim, ne se pritesnqva da me dokosva kudeto i da e bilo, nito puk se sdurja da me celuva v daskalo.
Tuk idva obache golqmoto NO, kogato az mu predlojih na dvapati teq dni da izlezem toi vse e zaet![]()
![]()
molq vi mi daite suvet kakvo da pravq, da produljavam li s tozi ili da produljavam s opitite s momcheto koeto se zalubihme ot nachaloto na uchebnata godina??
plsss daite nqkakva nasoka mn sum oburkana![]()
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
еми ти си говорила с това момче и той ти е казал ,че не те харесваако искаш побвай още веднаж .. смисал да излезнете с това мом4е кадето каза че сте се залюбили в началото на учебната год и ако не стане нищо не му се надявай.. а колкото до тоя другия спри да го тарсиш.. когато вземем да им званим ние и да ги тарсим им се дига мн самочувствието и ... после все тряа ние да ги тарсим
сложна работа..!
Обичам да те обичам!
ami tupoto s onq purviq e che toi produljava da me gleda i produljava da dava vid che me haresva...![]()
еми да ама не мога да разбера ...нали ти е казал ,че не те харесва .....????за това ти казвам да му предложиш да излезнете някаде .. и да разбереш дали те харесва наистина или само така си мислиш.. !!!!!Първоначално написано от Cullen
Обичам да те обичам!
аааа и все пак ние имаме 6-то чувство!!!така че може и да си права ,като казваш че се даржи така все едно те харесва
Обичам да те обичам!
Според мене той е казал че не те харесва, или щото не е бил сигурен, или го е било срам да си признае... пробвай да излезеш с него няколко пъти като приятели след 3тото излизане некаде на някоя пейка му кажи че го харесваш ии той сиг щи каже същото![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Според мене той е казал че не те харесва, или щото не е бил сигурен, или го е било срам да си признае... пробвай да излезеш с него няколко пъти като приятели след 3тото излизане некаде на някоя пейка му кажи че го харесваш ии той сиг щи каже същото![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
2рия е само заради целувките и гъзарията според мен! Щом едно момиче предложи на момче да излязат трябва да направи всичко по силите си ако няма свободно време за да излезете за половин-един час поне! А поврярвай ми - понякога имаме прекалоне излишно свободно време..!
Ok, update... s vtoroto momche govorihme v srqda, online i nakraq zavurshihme kusaiki ili po tochno toi skusa s men![]()
prichinite mu da skusa bqha che:
1) postoqnno mislel za men i ne mojel da navaksa s daskalo i tova mu bil posledniq shans da se izmukne ot gimnaziqta;
2) zashtoto toi ne bil dostatuchno dobur za men, ne bil choveka za kogoto go mislq i ne vijdala li sum che taka mi dava shans da si namerq nqkoi po dobur ot nego ( i estestveno che imalo momcheta 100000% op dobri ot nego)
3)imal tvurde mn zdravoslovni problemi i nqmala sum da moga da se spravqm s tqh ili s momentite v koito e mn stresiran...![]()
nakraq a men mi sprq interneta po sredata na razgovora i ne mojah da kaja mn sled poslednite si dumi i toi reshi che ne iskam poveche da govorq s nego i mi beshe pratil suobshtenie da ne pravq nishto glupavo, che ima mn momcheta koito sa mn po dobri ot nego, no che naistina mn me obicha...![]()
znam che mnogo sujelqva za tova koeto napravi, zashtoto vidqh che si e izlql dushata v edin site...![]()
oshte ne sum go vijdala nito sum govorila s nego no mnogo mi lipsva, no nqma i da se vidim skoro zashtoto se okaza che zaminava za weekenda![]()
Тва, че "не е прекалено добър за теб" за мене означава, че просто не те иска, извинявайВярно ти е объркана историята, но щом вторият те е скъсал, а първият не те харесва - мисля, че ще трябва да си останеш самичка малко
![]()
еlsy![]()
++++.Първоначално написано от nicolepcd
Дотука всяка една от причините за късане на тоя с тебе са чисто и просто заучени клишета, за да не ти е кофти, а той да си има оправдание.
Ся пускам Спайдър-сенса и щи кажа.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
В началото тая история ми заприлича малко на "Здрач"![]()
или го изнасили под пейкатаПървоначално написано от sKa73r4o93
![]()
та..тоя дето е скъсал с тебе и на мен тва "не съм достатъчно добър за теб" си е някво хипер ама хипер тъпо извинение...или пък тва с учението...поне една четворка ще може да изкара
![]()
Cruel Intentions
А колко 13, 14 год. имаш.
Според мен си мн тъпа, имала си момче до теб с което казваш, че тие било добре и тн, а си го заебала да гониш вятъра. Детски работи.
Войни на Тангра
Как имате нерви да четете бе хора,евала![]()
ПП:Заради латиницата не за друго
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Казал ти е ,че не те харесва , другия е скъсал с теб ?Еми к`во ще продължаваш да ги гониш .. То ти разбра ли изобщо бившото ти гадже ли обичаш,тоя където е скъсал с теб , или "този , с който се залюбихте " ( по-точно харесваш , не обичаш ) ? От историята ти абсолютно нищо не разбрахЗарежи ги и 3мата и постой малко сама
Нужно ли е във всеки един момент да имаш гадже ?Имам чувството , че си от тези момичета ,които ще тръгнат и с най-големия селяк само и само да имат гадже..
Остани сама малко , ще видиш , че ще ти олекне .. И ще осмислиш нещата ..
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Ей сега взимам лупата
и почвам да чета.
По-едричко пиши друг път.
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Zdrach??? predpolagam tova e bulgarskoto ime na Twilight ...Първоначално написано от SmileForME
Pagan_man ako ti kaja na kolko godini sum shte padnesh, i az vse si mislq che beshe super tupo da zareja momcheto.
A za tezi koito vikat da ostana malko sama, mi veche 4 meseca sum sama, i veche mi e super kofti...
i opredeleno ne bih trugnala s purviq selqk, dosta vreme mi otnema da haresam nqkogo...![]()
i srry za latinicata kadeto jiveq nqmame kirilica na kompa ...![]()