Ok, update... s vtoroto momche govorihme v srqda, online i nakraq zavurshihme kusaiki ili po tochno toi skusa s men
prichinite mu da skusa bqha che:
1) postoqnno mislel za men i ne mojel da navaksa s daskalo i tova mu bil posledniq shans da se izmukne ot gimnaziqta;
2) zashtoto toi ne bil dostatuchno dobur za men, ne bil choveka za kogoto go mislq i ne vijdala li sum che taka mi dava shans da si namerq nqkoi po dobur ot nego ( i estestveno che imalo momcheta 100000% op dobri ot nego)
3)imal tvurde mn zdravoslovni problemi i nqmala sum da moga da se spravqm s tqh ili s momentite v koito e mn stresiran...
nakraq a men mi sprq interneta po sredata na razgovora i ne mojah da kaja mn sled poslednite si dumi i toi reshi che ne iskam poveche da govorq s nego i mi beshe pratil suobshtenie da ne pravq nishto glupavo, che ima mn momcheta koito sa mn po dobri ot nego, no che naistina mn me obicha...
znam che mnogo sujelqva za tova koeto napravi, zashtoto vidqh che si e izlql dushata v edin site...
oshte ne sum go vijdala nito sum govorila s nego no mnogo mi lipsva, no nqma i da se vidim skoro zashtoto se okaza che zaminava za weekenda