- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продължавам ли с опитите?
Ok, update... s vtoroto momche govorihme v srqda, online i nakraq zavurshihme kusaiki ili po tochno toi skusa s men![]()
prichinite mu da skusa bqha che:
1) postoqnno mislel za men i ne mojel da navaksa s daskalo i tova mu bil posledniq shans da se izmukne ot gimnaziqta;
2) zashtoto toi ne bil dostatuchno dobur za men, ne bil choveka za kogoto go mislq i ne vijdala li sum che taka mi dava shans da si namerq nqkoi po dobur ot nego ( i estestveno che imalo momcheta 100000% op dobri ot nego)
3)imal tvurde mn zdravoslovni problemi i nqmala sum da moga da se spravqm s tqh ili s momentite v koito e mn stresiran...![]()
nakraq a men mi sprq interneta po sredata na razgovora i ne mojah da kaja mn sled poslednite si dumi i toi reshi che ne iskam poveche da govorq s nego i mi beshe pratil suobshtenie da ne pravq nishto glupavo, che ima mn momcheta koito sa mn po dobri ot nego, no che naistina mn me obicha...![]()
znam che mnogo sujelqva za tova koeto napravi, zashtoto vidqh che si e izlql dushata v edin site...![]()
oshte ne sum go vijdala nito sum govorila s nego no mnogo mi lipsva, no nqma i da se vidim skoro zashtoto se okaza che zaminava za weekenda![]()